Skip to content

Te koop: woonhuis Waterhoenhof 11 5672 VH Nuenen

Van den Buijs Garantiemakelaars Nuenen
Neem contact met mij op

Verkocht o.v.

€ 375.000,- k.k.

bieden op deze woning
  1. Home>
  2. Woningen>
  3. koop Nuenen Waterhoenhof 11

Ruim bemeten tussenwoning met een aangebouwde serre, 5 (slaap-)kamers op de verdiepingen en een vrijstaande berging achter in de tuin. Deze leuke gezinswoning is grotendeels gemoderniseerd en fraai gelegen aan een breed opgezette straat in Nuenen-Zuid, op korte (loop-)afstand van het gezellige centrum van Nuenen en winkelcentrum Kernkwartier.

Bouwjaar: 1970
Woonopp.: circa 140 m²
Perceel opp.: 171 m²
Aanvaarding: In overleg

Bijzonderheden:
– Ideale gezinswoning, gelegen op een rustige, kindvriendelijke en groene woonomgeving op loopafstand van het gezellige centrum van Nuenen. Voorzieningen zoals winkels, scholen en uitvalswegen zijn in de nabijheid.
– Extra leefruimte op de begane grond door de aangebouwde serre.
– Moderne keuken (2017) en 2 vernieuwde toiletruimtes (2019 en 2020).
– 2 volwaardige verdiepingen en in totaal 5 slaap-/werkkamers.
– Identieke, nette laminaatvloer op alle 3 verdiepingen.
– De woning is grotendeels voorzien van dubbel glas (uitgezonderd de 2e verdieping) en het dak is na-geïsoleerd.
– Vrijstaande berging achter in de tuin.
– De tuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd en gelegen op het oosten.
– Parkeergelegenheid voor de woning.

Indeling:

Begane grond:
– Overdekte entree/ruime hal met de vernieuwde meterkast (2017), een glasvezelverbinding en de trapopgang naar de verdieping.
– Moderne, geheel betegelde toiletruimte (2020) met een wandcloset en een fonteintje.
– Gezellige woonkamer (oppervlakte: circa 28 m²) voorzien van een laminaatvloer (2019) met convectorput, een stucplafond en een aluminium schuifpui die toegang biedt tot de aangebouwde serre/tuinkamer.
– Aangebouwde serre (oppervlakte: circa 8 m²), waar een 2e aluminium schuifpui toegang biedt tot de achtertuin. In 2020 is deze ruimte nog opgeknapt, geschilderd en voorzien van een nieuwe vloer.
– Half open keuken (oppervlakte: circa 13 m²) met een tegelvloer en een keukeninrichting (2017) in 2 ruime wandopstellingen. De rechter opstelling is voorzien van een inductiekookplaat, strakke afzuigkap, heteluchtoven, combi-magnetron en een grote koelkast met vriesvak. De linker opstelling beschikt naast veel extra werkbladruimte over een vaatwasser, 1½ RVS spoelbak en een close-in-boiler. Vanuit de keuken is er fijn zicht op de serre, het terras en via de achterdeur loopt u zo de tuin in. In 2017 is het achterportaal bij de keukenruimte betrokken en is er een extra grote keuken gerealiseerd.

1e Verdieping:
– Ruime overloop met de vaste trapopgang naar de 2e verdieping.
– 3 fijne slaapkamers (oppervlakten: resp. circa 6, 11 en 16 m²). Alle slaapkamers zijn voorzien van een laminaatvloer en de 2 grootste slaapkamers beschikken over een wastafelaansluiting.
– Grotendeels betegelde badkamer, voorzien van een douchecabine met thermostaatkraan en een dubbele wastafel.
– Separate, geheel betegelde toiletruimte, uitgevoerd in dezelfde stijl als op de begane grond, met een 2e wandcloset.

2e Verdieping:
– Overloop.
– 4e en 5e slaap-/werkkamer (oppervlakten: resp. circa 5 en 13 m²), met een laminaatvloer, een vaste wastafel op de kleine kamer en een aansluiting daarvoor op de grote slaapkamer. De grote slaapkamer is onder een puntdak en oogt hierdoor extra ruimtelijk.
– CV-/wasruimte met de CV-opstelling, de aansluitingen voor de wasapparatuur, daglichttoetreding door een kunststof dakraam en veel bergruimte onder de kapschuinte.

Bijgebouwen:
– Vrijstaande gemetselde berging (afmetingen binnenwerks: circa 2 x 4,67 m¹), voorzien van elektra.

Buitenterrein:
– Voortuin met een diverse beplanting, een buitenkraantje en een zonneluifel.
– Op het oosten gelegen onderhoudsvriendelijk aangelegde achtertuin, met veel sierbestrating, enkele borders en een buitenkraantje.
– Achterom met een extra brede poort naar het achtergelegen buurpad. Goede toegang mogelijk met de motor.

Uitnodiging:
De eigenaar van deze woning heeft ons opdracht gegeven te bemiddelen bij de verkoop, hetgeen voor u uiteraard geen enkele financiële consequentie inhoudt. Geheel vrijblijvend informeren wij u uitvoerig over de woning, maar ook over de financieringsmogelijkheden en over de mogelijkheden van de verkoop van uw eigen woning. Uiteraard is het aan te bevelen deskundige bijstand van een NVM-makelaar te vragen. Wij helpen u graag bij uw keuze voor een eigen makelaar die uw belangen als koper optimaal zal behartigen.

Het verkopen van een woning is voor de verkoper een spannende en aangrijpende gebeurtenis. Wij stellen het dan ook zeer op prijs om binnen enkele dagen van u een reactie te mogen ontvangen, zodat wij de verkoper over uw bevindingen en beleving kunnen informeren.

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, binnen 6 weken na het tot stand komen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen c.q. een waarborgsom te storten ter hoogte van 10% van de koopsom.

De brochure is samengesteld om u een indruk te geven van het object. De informatie die opgenomen is in deze brochure is afkomstig van de verkoper en/of derden. Hoewel wij bij het samenstellen van de brochure zorgvuldig te werk gaan, kunnen geen rechten worden ontleend aan onjuistheden etc. Deze informatie moet in combinatie met een bezichtiging van de woning worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden.

De meting is gebaseerd op NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

Bij grote belangstelling kan worden overgegaan tot een biedingsprocedure.

  • 140 m2
  • 171 m2
  • 5

Kenmerken Waterhoenhof 11

Overdracht

Vraagprijs€ 375.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte171 m2
Woonoppervlakte140 m2
Inhoud462 m3

Bouw

SoortEengezinswoning
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1970
Dak typeZadeldak
IsolatievormenDakisolatie, Gedeeltelijk dubbelglas

Indeling

Aantal verdiepingen3
Aantal kamers7
Aantal slaapkamers5
Aantal badkamers1

Maandlasten

Ligging Waterhoenhof 11

Vergelijkbaar woningaanbod