Skip to content

Dit zijn de beoordelingen van Van den Buijs Garantiemakelaars

  1. Home>
  2. Ervaringen

Dit hebben onze klanten ervaren...

Bekijk de volledige review van Dhr. Peter Houdijk

9

Wat ik altijd belangrijk vind is dat gemaakte afspraken worden nagekomen. Dat was bij vd Buijs altijd het geval. Samenwerking was daardoor steeds heel fijn.

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

Bekijk de volledige review van Anoniem

7.3

Tevreden, maar geen bijzondere kwaliteiten. Betrokkenheid ervaren vanuit zowel kantoorpersoneel als makelaar zelf. Communicatie soms wat beperkt en niet heel persoonlijk.

beoordeelt ons met een 7.3

geplaatst op

Bekijk de volledige review van Dhr. Poort

8.3

Goed contact met de Makelaar, na iedere bezichtiging direct een update over de bevindingen. Geen snelle verkoop praatjes, makelaar zorgt voor vertrouwen, zowel bij ons als bij de kopers, en is realistisch. We hadden genoeg kijkers, en de bezichtigen waren altijd serieuze en potentiƫle kopers. We hadden persoonlijk verwacht het huis snel te verkopen, maar dat duurde iets langer. Dit had echter te maken met de positionering van ons type huis op de huidige markt in Nuenen. Makelaar heeft dit goed uitgelegd en begeleid. Uiteindelijk netjes op tijd en met een goed gevoel verkocht aan de juiste mensen.

beoordeelt ons met een 8.3

geplaatst op

Bekijk de volledige review van Dhr. Donders

8

Contakt en opvolging prima,uitsluitend complementen voor het gehele team,bij een volgende aankoop of verkoop staat deze makelaar met stip bovenaan

beoordeelt ons met een 8

geplaatst op

Bekijk de volledige review van Anoniem

10

Het contact met de makelaar was prima. De contactmomenten waren gedoseerd en functioneel. De kantoormedewerkers waren toegankelijk en servicegericht.

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

Bekijk de volledige review van Anoniem

9.3

Het contact verliep goed en snel. Patrice is een sociale en deskundige makelaar. Ook het contact met de dames op kantoor verliep goed. Een echte aanrader!!!

beoordeelt ons met een 9.3

geplaatst op

Van den Buijs Garantiemakelaars is beoordeeld met een 8,9

Bij Van den Buijs Garantiemakelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 8,9. Benieuwd waarom?