Ga naar inhoud

Dit zijn de beoordelingen van Van den Buijs Garantiemakelaars

  1. Home>
  2. Ervaringen

Dit hebben onze klanten ervaren...

9

Patrice heeft de verkoop van ons huis vanaf begin tot eind in goede banen geleid. Hij heeft verstand van zaken, is eerlijk en open en weet heel goed waar hij mee bezig is.

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

10

Heel deskundig en aardig. Begeleid fijn en goed. Neemt de tijd om kijkers een uitgebreide rondleiding te geven zodat ze een goed eerlijk beeld van het huis krijgen.

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

9.5

Patrice was heel deskundig, behulpzaam en betrokken. Zo ook zijn team op kantoor. Zijn inschatting van de markt was goed.

beoordeelt ons met een 9.5

geplaatst op

8.5

Patrice heeft namens ons de bezichtigingen gedaan en gesprekken gevoerd met de kandidaten. Hoe geweldig is het als je bij de notaris zit, samen met makelaar Patrice, en iedereen is gelukkig met 'de deal'! Fantastisch gedaan.

beoordeelt ons met een 8.5

geplaatst op

10

Zeer professionele service. Hele goede kennis van de market en de prijzen. Geen enkel probleem met de verkoop. Wij werden na elke bezichtiging meteen geïnformeerd over de reactie van de kopers.

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

9.3

Ik heb het huis destijds van dezelfde makkelaar gekocht. Patrice en zijn team hebben me echt alles uit de handen genomen, wat voor mij nodig was omdat ik tijdens de verkoop al niet meer in NL woonde. Ik zou hem zeker aanbevelen.

beoordeelt ons met een 9.3

geplaatst op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Van den Buijs Garantiemakelaars is beoordeeld met een 9,1

Bij Van den Buijs Garantiemakelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 9,1. Benieuwd waarom?