Skip to content

Dit zijn de beoordelingen van Van den Buijs Garantiemakelaars

  1. Home>
  2. Ervaringen

Dit hebben onze klanten ervaren...

9

Een heel goede verzorging van het verkoopproces. Van eerste contact tot definitieve oplevering van het huis aan de kopers. Zowel van de makelaar als van de assistenten. .

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

7.5

De makelaar was bekend met de woning en locatie. Daardoor zijn we snel met de verkoop kunnen starten. Makelaar was flexibel in het plannen van bezichtigen. Door Corona heeft de woning iets langer te koop gestaan dan gehoopt maar uiteindelijk zeer tevreden over het resultaat.

beoordeelt ons met een 7.5

geplaatst op

9

De persoonlijke en simpele aanpak van vd Buijs Makelaardij geeft je veel rust tijdens de onderhandelingen. Ook hun kantoor straalt kennis uit. Daarbij komt de uitstekende verkoopkwaliteiten van Patrice bij die de puzzel compleet maakt. Zeker aan te bevelen !! Patrice vd Buijs en collega’s bedankt voor de goede service en afronding André en Corrie Menke

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

9.3

Patrice en zijn team zijn hele kundige makelaars en bovenal fijne mensen qua persoonlijkheid. Ik had al eerder zo’n 17 jaar geleden met Patrice gesproken maar toen een andere makelaar gekozen. Nu hem de business wél gegund en ik kan fijn met hem schakelen. Hij kent de markt in onze regio heel goed, hij heeft met zijn team heel snel geschakeld en ook het traject na de sale heel goed gedaan. Dus ik kan hen zeer sterk aanbevelen!

beoordeelt ons met een 9.3

geplaatst op

10

De contacten verliepen goed met een hoge deskundigheid die zich toonde door de gedegen voorbereiding. Altijd een luisterend oor en een goede snelle communicatie. De service staat hoog in het vaandel bij Van den Buys makelaars. Een echte aanrader!

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

8.8

Prima contact, goede communicatie en begeleiding. Dit was de tweede keer dat we deze makelaar hebben gevraagd om ons huis te verkopen.

beoordeelt ons met een 8.8

geplaatst op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Van den Buijs Garantiemakelaars is beoordeeld met een 8,9

Bij Van den Buijs Garantiemakelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 8,9. Benieuwd waarom?