Skip to content

Dit zijn de beoordelingen van Van den Buijs Garantiemakelaars

  1. Home>
  2. Ervaringen

Dit hebben onze klanten ervaren...

9

Garantiemakelaar van der Buijs is een erg prettig makelaarskantoor om mee samen te werken. Wij kunnen met een gerust hart hun overal aanraden als verkopende partij.

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

9.5

Van de Buys verkozen als meest prettige en deskundige van de drie ontboden makelaars. Nog meer tevreden zijn we over de verkoop van ons eigen huis: Weverstraat 14: perfecte presentatie op funda en uitstekende begeleiding tijdens de verkoopperiode.

beoordeelt ons met een 9.5

geplaatst op

8

We zijn zeer te spreken over de samenwerking met Van den Buijs Garantiemakelaars. Deze makelaar is open in zijn communicatie, heeft kennis van zaken en heeft een fijn team op kantoor waardoor het hele proces soepel loopt.

beoordeelt ons met een 8

geplaatst op

10

Het contact met Patrice en zijn team was erg goed. Ze hebben duidelijke kennis van de lokale huizenmarkt en hebben goed advies gegeven, dit resulteerde in een razend snelle verkoop!

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

10

Fijn makelaars kantoor, snel met informatie geven en goed bereikbaar. Je kunt er altijd binnen lopen en wordt dan vriendelijk ontvangen door Anke of Nella. Patrice van den Buijs vond het niet erg om taxi voor mij te zijn omdat ik nog geen eigen vervoer had, super!

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

8.5

Ben zeer tevreden over de gang van zaken prima service en zeer goede communicatie alles wordt geregeld dus ik raad deze makelaar aan

beoordeelt ons met een 8.5

geplaatst op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Van den Buijs Garantiemakelaars is beoordeeld met een 8,9

Bij Van den Buijs Garantiemakelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 8,9. Benieuwd waarom?