Skip to content

Dit zijn de beoordelingen van Van den Buijs Garantiemakelaars

  1. Home>
  2. Ervaringen

Dit hebben onze klanten ervaren...

9.3

Patrice en zijn team zijn hele kundige makelaars en bovenal fijne mensen qua persoonlijkheid. Ik had al eerder zo’n 17 jaar geleden met Patrice gesproken maar toen een andere makelaar gekozen. Nu hem de business wél gegund en ik kan fijn met hem schakelen. Hij kent de markt in onze regio heel goed, hij heeft met zijn team heel snel geschakeld en ook het traject na de sale heel goed gedaan. Dus ik kan hen zeer sterk aanbevelen!

beoordeelt ons met een 9.3

geplaatst op

10

De contacten verliepen goed met een hoge deskundigheid die zich toonde door de gedegen voorbereiding. Altijd een luisterend oor en een goede snelle communicatie. De service staat hoog in het vaandel bij Van den Buys makelaars. Een echte aanrader!

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

8.8

Prima contact, goede communicatie en begeleiding. Dit was de tweede keer dat we deze makelaar hebben gevraagd om ons huis te verkopen.

beoordeelt ons met een 8.8

geplaatst op

8.5

We zijn goed voorbereid aangaande de reclame die in de media zou worden gemaakt. Mooie beelden, goed overleg, De prijs vonden we redelijk, maar het viel ons wel tegen dat er niet meer biedingen waren. Maar alles bij elkaar veel lof voor de professionele aanpak.

beoordeelt ons met een 8.5

geplaatst op

10

Een erg prettige en vriendelijke makelaar. Deze makelaar was voor ons goed bereikbaar en beantwoordde al onze vragen snel. Ik zou deze makelaar zeker aan iedereen aanbevelen en zou hier zelf de volgende keer zaken mee doen!

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

9

Garantiemakelaar van der Buijs is een erg prettig makelaarskantoor om mee samen te werken. Wij kunnen met een gerust hart hun overal aanraden als verkopende partij.

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Van den Buijs Garantiemakelaars is beoordeeld met een 8,9

Bij Van den Buijs Garantiemakelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 8,9. Benieuwd waarom?