Skip to content

Dit zijn de beoordelingen van Van den Buijs Garantiemakelaars

  1. Home>
  2. Ervaringen

Dit hebben onze klanten ervaren...

9

Heeft goede kennis van de markt, en weet hoe hij een huis moet presenteren. Ook het team op kantoor weet goed waar ze mee bezig zijn. Fijne partij om mee te werken.

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

9.8

Een klein maar gedreven team maakt van Van den Buijs Garantiemakelaars een makelaarskantoor dat er wezen mag. Met de nodige Souplesse loodsen ze je door een wirwar van zaken waarmee rekening gehouden dient te worden en zijn altijd voor je bereikbaar. Wij hebben een geschikte makelaar gevonden in Van den Buijs Garantiemakelaars.

beoordeelt ons met een 9.8

geplaatst op

8.8

Het contact met de makelaar en zijn kantoor verliep vlot, snelle en duidelijke afhandeling van afspraken

beoordeelt ons met een 8.8

geplaatst op

9.3

We hebben zowel een appartement aangekocht als een huis verkocht via deze makelaar. Het contact is prettig geweest met korte lijntjes en snelle reacties. Zowel over de aankoop als over de verkoop zijn we tevreden !

beoordeelt ons met een 9.3

geplaatst op

8.8

Patrice en zijn team zorgen voor goede communicatie en begeleiding. Het aanleveren van data gaat via een fijn online systeem (move). Er wordt een professionele woning presentatie gemaakt met goede foto’s en bovendien een eigen website van jouw woning. De goede ondersteuning bij de bezichtigingen en onderhandelingen heb snel geleid tot een goed resultaat. Perfecte prijs/kwaliteit verhouding. Bedankt team Van den Buijs. We kunnen jullie aan iedereen aanbevelen.

beoordeelt ons met een 8.8

geplaatst op

10

Alles is zeer snel geregeld. Elke vraag word meteen beantwoorden. En met alles wat er gebeurd word je oo de hoogte gehouden.

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Van den Buijs Garantiemakelaars is beoordeeld met een 8,9

Bij Van den Buijs Garantiemakelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 8,9. Benieuwd waarom?