Skip to content

Dit zijn de beoordelingen van Van den Buijs Garantiemakelaars

  1. Home>
  2. Ervaringen

Dit hebben onze klanten ervaren...

8.8

Ik heb het contact met de makelaar als zeer prettig ervaren, er werd duidelijk gecommuniceerd. Hij heeft een mooie deal weten te realiseren.

beoordeelt ons met een 8.8

geplaatst op

8.8

Alle contacten met gehele team van deze makelaar efficient, snel en correct. Huis snel verkocht, alle afspraken nagekomen, goede prettige makelaar, aan te bevelen.

beoordeelt ons met een 8.8

geplaatst op

8.3

Goed contact met makelaar en vooral goede service van de beide dames op kantoor. Duidelijke informatie en continue updates. Fijne korte lijntjes.

beoordeelt ons met een 8.3

geplaatst op

10

100%, fijn team goede uitleg en begeleiding ben zeer tevreden.

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

9.5

Patrice van den Buijs is een vriendelijk, kundig en eerlijk persoon. Nooit te beroerd om een extra stap te zetten, tijd vrij te maken en is indien nodig ook bereikbaar na kantooruren. Kortom fijn om mee op pad te gaan tijdens de huizenbezichtiging. Ook de dames op het kantoor verdienen een pluim. Nooit te beroerd om ook last minute vragen te beantwoorden of om nog dingen uit te zoeken.

beoordeelt ons met een 9.5

geplaatst op

7.3

Goed contact en altijd een snelle reactie op onze vragen. Goede prijs/kwaliteitverhouding. Deskundig advies. Mooie foto's voor op Funda. Neemt de tijd om bezichtigingen in te plannen.

beoordeelt ons met een 7.3

geplaatst op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Van den Buijs Garantiemakelaars is beoordeeld met een 8,9

Bij Van den Buijs Garantiemakelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 8,9. Benieuwd waarom?