Ga naar inhoud

Dit zijn de beoordelingen van Van den Buijs Garantiemakelaars

  1. Home>
  2. Ervaringen

Dit hebben onze klanten ervaren...

9.3

Ik heb het huis destijds van dezelfde makkelaar gekocht. Patrice en zijn team hebben me echt alles uit de handen genomen, wat voor mij nodig was omdat ik tijdens de verkoop al niet meer in NL woonde. Ik zou hem zeker aanbevelen.

beoordeelt ons met een 9.3

geplaatst op

9.5

Zeer betrokken Hout zig aan afspraken Goede uit leg De geschatte waarde van je huis komt Overeen met wat de verkoop prijs. Goed bereikbaar ook al ben je zelf in het buitenland

beoordeelt ons met een 9.5

geplaatst op

10

Fijne makelaar die alle taken overneemt want het is toch al een drukke tijd!! De afspraken verlopen soepel en ze nemen alle tijd voor de verkoop van het huis. Daarnaast geven ze goed advies zodat alles duidelijk is vanaf afspraak tot verkoop.

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

9.8

Het contact met de makelaar goed en persoonlijk en heeft mij zeer goed geholpen met de verkoop van mijn appartement. De communicatie was zeer duidelijk.

beoordeelt ons met een 9.8

geplaatst op

10

Uiterst tevreden met de offerte voor de verkoop, het verloop van de begeleiding en voorbereidingen voor de verkoop, de bezichtigingen en met het doornemen van de koopovereenkomst.

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

8.8

Ik heb het contact met de makelaar als zeer prettig ervaren, er werd duidelijk gecommuniceerd. Hij heeft een mooie deal weten te realiseren.

beoordeelt ons met een 8.8

geplaatst op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Van den Buijs Garantiemakelaars is beoordeeld met een 9,0

Bij Van den Buijs Garantiemakelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 9,0. Benieuwd waarom?