Ga naar inhoud

Dit zijn de beoordelingen van Van den Buijs Garantiemakelaars

  1. Home>
  2. Ervaringen

Dit hebben onze klanten ervaren...

9.8

De begeleiding was ongedwongen en op een prettige manier, terwijl de deskundigheid op een hoog niveau lag. M.a.w. zeker aan te raden!

beoordeelt ons met een 9.8

geplaatst op

10

Patrice is een makkelijke makelaar in de omgang. Geen grote verhalen maar duidelijk aangeven hoe het ervoor staat en een eerlijk verhaal over wat te verwachten. Achteraf is 100% uitgekomen wat hij vooraf had geschetst. Zeer blij met de keuze die we hebben gemaakt

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

10

Patrice heeft goed meegedacht en de verkoop goed en snel begeleidt. Hij is toegankelijk en heeft een persoonlijke aanpak.

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

9

De makelaar is alle afspraken prima nagekomen en heeft mij steeds volledig op de hoogte gehouden van de voortgang van de bezichtigingen en alle andere zaken.

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

9

Patrice heeft de verkoop van ons huis vanaf begin tot eind in goede banen geleid. Hij heeft verstand van zaken, is eerlijk en open en weet heel goed waar hij mee bezig is.

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

10

Heel deskundig en aardig. Begeleid fijn en goed. Neemt de tijd om kijkers een uitgebreide rondleiding te geven zodat ze een goed eerlijk beeld van het huis krijgen.

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Van den Buijs Garantiemakelaars is beoordeeld met een 9,1

Bij Van den Buijs Garantiemakelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 9,1. Benieuwd waarom?