Skip to content

Dit zijn de beoordelingen van Van den Buijs Garantiemakelaars

  1. Home>
  2. Ervaringen

Dit hebben onze klanten ervaren...

8

De contacten waren goed. Open voor mijn mening, o.a. voor mijn gevoel, te hoge vraagprijs. Na een daling van de vraagprijs en zijn advies mee te doen met de Open Huizen Dag (5 oktober) heel goed resultaat met veel kijkers en koper !

beoordeelt ons met een 8

geplaatst op

8.3

Patrice, maar ook de rest van zijn team zijn proffesioneel met hun vak bezig. Ontzorgen is een begrip wat bij deze makelaar van toepassing is. Eerlijk advies, ooit wel twijfel of de voorgestelde strategie het best is, echter dat bleek dan wel zo te zijn.

beoordeelt ons met een 8.3

geplaatst op

8.5

De begeleiding bij het hele proces was gedegen, vlot en bovenal vriendelijk. Men nam de moeite om mij te adviseren hoe ik de woning moest presenteren voor de foto's. De communicatie tijdens de verkoop was uitstekend. Ik kreeg altijd nog dezelfde dag antwoord op vragen ( mail/telefonisch).Ook al was dat buiten kantooruren. Dit team heeft op mij een professionele en betrouwbare indruk gewekt.

beoordeelt ons met een 8.5

geplaatst op

9

Vooraf zijn duidelijke afspraken gemaakt, Snelle terugkoppeling reacties van de bezichtigingen. Goede back-office medewerkers. Bijzondere website met woonadres als domeinnaam.

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

7

Prima service Heel goe Erg vriendelijk zeer deskundig goed team capabele mensen goed inzicht goed alles

beoordeelt ons met een 7

geplaatst op

8.8

Goede kennis van zaken. Goede service en begeleiding met een lage drempel. Regelmatig en goed contact.

beoordeelt ons met een 8.8

geplaatst op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Van den Buijs Garantiemakelaars is beoordeeld met een 8,9

Bij Van den Buijs Garantiemakelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 8,9. Benieuwd waarom?