Skip to content

Dit zijn de beoordelingen van Van den Buijs Garantiemakelaars

  1. Home>
  2. Ervaringen

Dit hebben onze klanten ervaren...

9

We hebben vanaf het begin een heel fijn contact gehad met Patrice en Anke. Die twee vullen elkaar heel goed aan. Ons huis was heel snel verkocht. Fijne ervaring met deze makelaar of wel aan te bevelen.

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

10

Goede deskundige begeleiding, veel kennis van de markt. Mede hierdoor een zeer snelle verkoop van ons huis

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

8.5

Mijn ervaring is dat ze behulpzaam en fijn in de omgang zijn en Een eerlijke kijk op het geheel hebben. Van den Buijs Garantiemakelaars is realistisch betrouwbaar en eerlijk.

beoordeelt ons met een 8.5

geplaatst op

8

Volledige en nette service van makelaar en kantoormedewerkers. De overdracht moet nog plaatsvinden. Tot nu toe zijn we goed ontzorgd.

beoordeelt ons met een 8

geplaatst op

9.3

Patrice heeft ons zowel met aankoop als verkoop geholpen. Dankzij zijn goede marktkennis hebben we, in deze verhitte huizenmarkt, met een mooie deal ons droomhuis weten te bemachtigen! De communicatie met zijn hele team is fantastisch. Je krijgt na een bezichtiging direct een terugkoppeling. Zijn voor vragen en overleg altijd bereikbaar en geven hele goede adviezen.

beoordeelt ons met een 9.3

geplaatst op

10

Zeer betrouwbare makelaar, goede begeleiding, ik kon altijd met vragen bij hen terecht, prettig contact gehad met Anke en Patrice, erg tevreden!

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Van den Buijs Garantiemakelaars is beoordeeld met een 8,9

Bij Van den Buijs Garantiemakelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 8,9. Benieuwd waarom?