Makelaar in Geldrop

Van den Buijs Garantiemakelaars is al jaren prominent aanwezig als makelaar in Geldrop. Eigenaar en oprichter van Van den Buijs Garantiemakelaars Patrice van den Buijs is met zijn gezin zelf al jaren woonachtig in Geldrop en vertelt je met enthousiasme graag meer over wonen in Geldrop.

Ben je op zoek naar een woning in Geldrop, klik dan hiervoor het aanbod in Geldrop.

Zie je iets naar wens? Dan kun je eenvoudig een afspraak met ons maken om de woning in Geldrop te bekijken.

Makelaar Geldrop

Wil je je woning in Geldrop verkopen en zoek je een makelaar in Geldrop?

Ook dan is Van den Buijs Garantiemakelaars je graag van dienst. Wij komen vrijblijvend en kosteloos langs om je te voorzien van advies op maat.

Want wordt je huis nu écht te klein of is het juist te groot geworden? Zijn er net kinderen bijgekomen of juist onlangs vertrokken? Of wil je nu eindelijk een tuin? Je huis verkopen in Geldrop is een goede optie! En het biedt je nieuwe kansen en mogelijkheden. Het verkopen van een huis is een flinke klus waarbij vele aspecten komen kijken. Van den Buijs Garantiemakelaars kan je volledig begeleiden in het verkoopproces. Van presentatie tot afhandeling, je huis verkopen wordt zorgeloos uit handen genomen.

Jouw makelaar in Geldrop vertelt je graag iets meer over wonen in Geldrop:

Op 1 januari 2004 is door de fusie van de buurgemeenten Geldrop en Mierlo de nieuwe gemeente Geldrop-Mierlo ontstaan. Hierdoor is een middelgrote gemeente ontstaan in het stedelijke gebied van Zuidoost Brabant. Geldrop is voor wat betreft het inwonertal (ruim 28.000) de grootste kern van de twee gemeenten.

Geldrop beschikt over goede voorzieningen op onderwijsgebied, het St. Annaziekenhuis en een scala van mogelijkheden voor vrijetijdsbesteding. In het verkeersvrije centrum van Geldrop zijn diverse horeca en winkelvoorzieningen te vinden en in 2017 is een heus horecaplein gerealiseerd. Ook beschikt Geldrop over een eigen NS treinstation. Binnen 5 minuten bent u op het centraal station van Eindhoven.

Het kasteel van Geldrop wordt omringd door het Kasteelpark, een mooi landgoed van 11 ha dat is aangelegd in de stijl van een Engelse landschapstuin en dat vrij toegankelijk is. De Kleine Dommel stroomt van zuid naar noord dwars door de bebouwde kom van Geldrop.

Van oudsher staat Geldrop bekend als plaats waar inwoners vooral binnen het eigen dorp verhuizen. Inmiddels wordt de woningmarkt in Geldrop steeds meer gezocht door forenzen. Want met het centrum van Eindhoven op korte afstand is de keuze tussen opstuwende huizenprijzen in Eindhoven en betaalbaar wonen in Geldrop makkelijk gemaakt.