Een huis kopen in Nuenen

Wil je een huis kopen in Nuenen, Geldrop, Heeze, Eindhoven, Lieshout en Brandevoort, Mierlo enz.? Kies dan voor dé garantiemakelaar van Nuenen: Van den Buijs Garantiemakelaars. Wil je graag een huis kopen in Nuenen maar heb je de juiste makelaar nog niet gevonden? Voor zowel nieuwbouw als bestaande bouw, ben je bij Van den Buijs Garantiemakelaars aan het goede adres. Onze professionele makelaars helpen je graag met een huis kopen in Nuenen en omstreken!

Huis kopen in Nuenen en omstreken met een aankoopmakelaar

Een huis kopen kan een behoorlijke opgave zijn. Zonder goede makelaar kan het nog wel eens anders uitpakken dan verwacht. Er zijn veel makelaars waar je uit kunt kiezen. Wat maakt de ene makelaar nou beter dan een ander? Natuurlijk zijn betrouwbaarheid, proactief handelen en meedenken belangrijke vereisten. Echter geven deze geen garantie op een goed resultaat. Van den Buijs Garantiemakelaars is een Garantiemakelaar en durft daarom wel garanties te geven. Zo kun je zorgeloos een huis kopen in Nuenen.

Wat zijn de voordelen van een aankoopmakelaar

Een huis kopen met Van den Buijs Garantiemakelaars als jouw een aankoopmakelaar heeft diverse voordelen. Wij bieden u een full-service aankoopdienst aan, waarbij we je begeleiden van a tot z: van het zoeken naar een nieuwe woning tot en met de aankoop! Binnen dit proces ervaar je diverse voordelen en deze lichtten we je graag toe:

 • Gecertificeerde NVM-makelaar in Nuenen en omstreken
 • Onze eerdere klanten beoordeelde ons op Funda met een 9,3!
 • Kleinschalig kantoor met persoonlijke dienstverlening
 • Meer dan 28 jaar ervaring als makelaar
 • Als ruim 20 jaar gevestigd in Nuenen en hebben veel regionale marktkennis
 • Je bent als eerste op de hoogte van het nieuwste woningaanbod
 • De zoektocht verloopt efficiënt en we gaan mee tijdens bezichtigingen
 • Je staat sterker in je schoenen tijdens de onderhandeling
 • Je betaalt de juiste prijs
 • Een correcte en vlotte afhandeling

Van den Buijs Garantiemakelaars begeleidt je bij de aankoop van jouw woning in 4 stappen. Deze verder toegelicht onder ‘stap voor stap kopen’.

Zekerheidsgarantie bij een huis kopen in Bodegraven

Een huis kopen met Van den Buijs Garantiemakelaars is vrij van zorgen. Wij durven namelijk diverse garanties af te geven. Een huis kopen is een spannende en vaak zelfs emotionele aangelegenheid. Hierbij kan het soms lastig zijn om objectief te blijven. Is de bouwkundige staat van het huis wel in orde? Zijn er geen verborgen gebreken?  Een Garantiemakelaar biedt zekerheid; met deze garantie kom je niet voor verrassingen te staan. Je krijgt alle informatie over de kwaliteit en staat van het onderhoud overzichtelijk gepresenteerd. Hierdoor kun je bij een huis kopen in Bodegraven een weloverwogen en juiste keuze maken. Naast de zekerheidsgarantie bieden wij een aantal andere garanties. Lees gerust meer over onze aankoopgaranties.

Kosten voor een aankoopmakelaar 

Voor het inschakelen van een aankoopmakelaar betaal je en deze kosten zijn niet voor niets. In de meeste gevallen bespaart een aankoopmakelaar je zelfs kosten. Onze aankoopmakelaars hebben namelijk kennis van de markt, zijn juridisch zeer goed op de hoogte en kunnen professioneel onderhandelen. Hierdoor wordt je huis voor de juiste prijs gekocht en betaal je niet teveel. Hier bespaar je dus vervolgens geld mee.

Meer informatie over Van den Buijs Garantiemakelaars als jouw aankoopmakelaar?

Wil je meer informatie over het aankopen van een huis met Van den Buijs Garantiemakelaars als jouw aankoopmakelaar? Plan dan een afspraak in met een van onze makelaars. Hiermee weet je precies waar je staat in de huidige woningmarkt en welke mogelijkheden er voor je zijn. Neem gerust contact met ons op via telefoonnummer 040-2907000 of mail naar info@vandenbuijsmakelaars.nl. Wij van Van den Buijs Garantiemakelaars staan voor je klaar!

 

Van den Buijs Garantiemakelaars Lokale kennis met een landelijke dekking

Wij zijn niet zomaar een makelaar. Wij zijn een Garantiemakelaar en van een Garantiemakelaar mag je meer verwachten. Garantiemakelaars is een landelijk opererend netwerk van 60 makelaarskantoren. Hiermee is het een van de grotere makelaarsorganisaties in Nederland. Door deze brede dekking en jarenlange ervaring bezit Van den Buijs Garantiemakelaars over de juiste expertise en kennis om jou van dienst te kunnen zijn!

Contact

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.