Welkom bij Van den Buijs Garantiemakelaars, uw vertrouwde makelaar in de regio Nuenen en omstreken. Ons kantoor is gevestigd in het hart van Nuenen, maar we zijn ook zeer actief en hebben uitgebreide expertise in de omliggende dorpen. Met onze diepgaande kennis van de lokale vastgoedmarkt en jarenlange ervaring, staan wij klaar om u te begeleiden bij de aan- of verkoop van uw woning.

Wij zijn makelaar in de volgende dorpen:

Geldrop

Geldrop is een charmant dorp dat bekend staat om zijn rijke geschiedenis en culturele erfgoed. Het heeft een bruisend centrum met tal van winkels, restaurants en cafés, en biedt uitstekende voorzieningen voor gezinnen. Met goede verbindingen naar Eindhoven en de omliggende regio is Geldrop een aantrekkelijke plek om te wonen. Wij staan klaar om u te assisteren bij het vinden van uw droomhuis in Geldrop.

Son en Breugel

Son en Breugel is een sfeervol dorp met een groene omgeving en uitstekende voorzieningen. Het dorp heeft een rijke geschiedenis en een levendige gemeenschap. Dankzij de nabijheid van Eindhoven is Son en Breugel een aantrekkelijke woonplaats voor forenzen. Wij helpen u graag bij het vinden van uw droomhuis in dit prachtige dorp.

Aarle-Rixtel

Aarle-Rixtel is een pittoresk dorp met een charmant dorpscentrum en een sterke gemeenschapszin. Het biedt een rustige woonomgeving met voldoende faciliteiten en recreatiemogelijkheden in de buurt. Als u op zoek bent naar een woning in een idyllische omgeving, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Mierlo

Mierlo combineert de rust en ruimte van een dorp met de nabijheid van stedelijke voorzieningen in Helmond en Eindhoven. Het dorp staat bekend om zijn prachtige natuurgebieden en fietspaden, ideaal voor natuurliefhebbers. Wij staan klaar om u te helpen bij het vinden van een huis dat aan al uw wensen voldoet.

Leende

Leende is een gemoedelijk dorp dat bekend staat om zijn landelijke charme en schitterende natuur. Het is de perfecte plek voor mensen die houden van rust, ruimte en het buitenleven. Met tal van wandel- en fietsroutes is Leende een ideale woonplaats voor natuurliefhebbers. Wij helpen u graag bij uw zoektocht naar een woning in dit mooie dorp.

Helmond

Helmond is een dynamische stad met een rijke industriële geschiedenis en een breed scala aan voorzieningen. Van moderne wijken tot historische gebouwen, Helmond biedt voor elk wat wils. De stad heeft een uitstekend openbaar vervoerssysteem en goede verbindingen naar Eindhoven. Wij begeleiden u graag bij het kopen of verkopen van uw woning in Helmond.

Heeze

Heeze staat bekend om zijn schilderachtige landschappen en het imposante Kasteel Heeze. Het dorp heeft een levendige cultuur en biedt diverse evenementen en activiteiten. Heeze is een perfecte locatie voor diegenen die een rustige, maar toch levendige woonomgeving zoeken. Wij zijn er om u te ondersteunen bij het vinden van uw ideale woning in Heeze.

Brandevoort

Brandevoort is een unieke wijk in Helmond, ontworpen in een klassieke, traditionele stijl met moderne voorzieningen. De wijk heeft een sterk gemeenschapsgevoel en biedt een mix van woningen, scholen, winkels en parken. Het is een geliefde plek voor gezinnen en jonge professionals. Wij helpen u graag bij het vinden van een woning in deze bijzondere wijk.

Bij Van den Buijs Garantiemakelaars kunt u rekenen op deskundig advies en persoonlijke begeleiding in al deze dorpen. Of u nu wilt kopen, verkopen of huren, wij staan voor u klaar met onze expertise en toewijding aan uw woongeluk. Neem contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken. Wij zien ernaar uit om u te helpen bij uw volgende stap in de vastgoedmarkt.