Wonen in Nuenen

Van den Buijs Garantiemakelaars is al jaren prominent aanwezig als makelaar in Nuenen. Eigenaar en oprichter van Van den Buijs Garantiemakelaars Patrice van den Buijs is met zijn kantoor al meer dan 17 jaar gevestigd in het centrum van Nuenen en vertelt je met enthousiasme graag meer over wonen in Nuenen.

Ben je op zoek naar een woning in Nuenen, klik dan hier voor het aanbod in Nuenen.

Zie je iets naar wens? Dan kun je eenvoudig een afspraak met ons maken om de woning in Nuenen te bekijken.

Wil je je woning in Nuenen verkopen en zoek je een makelaar in Nuenen?

Ook dan is Van den Buijs Garantiemakelaars je graag van dienst. Wij komen vrijblijvend en kosteloos langs om je te voorzien van advies op maat.

Want wordt je huis nu écht te klein of is het juist te groot geworden? Zijn er net kinderen bijgekomen of juist onlangs vertrokken? Of wil je nu eindelijk een tuin? Je huis verkopen in Nuenen is een goede optie! En het biedt je nieuwe kansen en mogelijkheden. Het verkopen van een huis is een flinke klus waarbij vele aspecten komen kijken. Van den Buijs Garantiemakelaars kan je volledig begeleiden in het verkoopproces. Van presentatie tot afhandeling, je huis verkopen wordt zorgeloos uit handen genomen.

Jouw makelaar in Nuenen vertelt je graag iets meer over wonen in Nuenen:

Nuenen is een forensendorp gelegen in het groene middengebied tussen de steden Eindhoven en Helmond. De gemeente bestaat uit de kerkdorpen Nuenen, Gerwen en Nederwetten en een aantal buurtschappen waaronder Opwetten, Boord en Eeneind.

Nuenen staat bekend als een groene gemeente waar het prettig toeven is. Omgeven door bossen, vennen, en uitgestrekte weiden. Het dorp dankt haar bekendheid aan het feit dat Vincent van Gogh er enige tijd woonde en werkte. In het dorp zijn er maar liefst 22 locaties die ons aan Van Gogh doen herinneren. 14 daarvan zijn locaties, die door hem zijn geschilderd of geschetst. Enkele landschappen in de omgeving ademen nog steeds de sfeer uit van zijn tijd.

Nuenen heeft een gezellig en pittoresk centrum met een aantrekkelijk winkelaanbod, veelal zelfstandige winkeliers met hun eigen specialiteit. Ook is er een actief verenigingsleven. Basisonderwijs kan gevolgd worden op meerdere basisscholen. VMBO onderwijs aan het Nuenens College. Met zijn vele voorzieningen en de stad Eindhoven op steenworp afstand, maakt dit alles het tot een heerlijke gemeente om te wonen.