Ga naar inhoud

De succesformule van Garantiemakelaars

  1. Home>
  2. Over ons

Over ons

Bij Van den Buijs Garantiemakelaars ben je aan het juiste adres!

Jouw makelaar in Nuenen, dat is Van den Buijs Garantiemakelaars. Niet zomaar een makelaar, Van den Buijs Garantiemakelaars is een Garantiemakelaar. Ben je dus op zoek naar een makelaar in Nuenen om jouw woning te verkopen? Of wil je juist een woning gaan kopen en ben je daarom op zoek naar een makelaar in Nuenen. Bij Van den Buijs Garantiemakelaars in Nuenen helpen wij je graag.

Als garantiemakelaar in Nuenen geven wij verschillende garanties af. Zo zorgen wij ervoor dat jouw huis wel opvalt, onze presentatiegarantie. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar. Heb je een korte vraag dan kan dit ook via onze chat. Ook zijn wij aangesloten bij de NVM.

Een makelaar in Nuenen zoeken hoeft dus niet ingewikkeld te zijn. Zoals met zoveel dingen moet je weten waar je moet zoeken. Bij Van den Buijs Garantiemakelaars ben je in goede handen. Met onze jaren ervaring in de makelaardij, een gemotiveerd team van professionals en onze garanties ben je bij ons aan het juiste adres. Ook voor overige diensten, waarvoor je een makelaar in Nuenen zoekt, zijn wij je graag van dienst.

De cijfers spreken

woningen verkocht in de regio

vanaf februari 2023 tot februari 2024

dagen gemiddelde looptijd

vanaf februari 2023 tot februari 2024

gem. onderhandelingsresultaat

vanaf februari 2023 tot februari 2024

Ons team Bij Van den Buijs Garantiemakelaars helpen wij je graag.

Patrice van den Buijs

NVM Makelaar RMT / NVM Woningmarktconsultant

Michelle Hoekstra

Office manager

Van den Buijs Garantiemakelaars is beoordeeld met een 9,1

Bij Van den Buijs Garantiemakelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 9,1. Benieuwd waarom?