Ga naar inhoud

De succesformule van Garantiemakelaars

  1. Home>
  2. Over ons

Over ons

Bij Van den Buijs Garantiemakelaars ben je aan het juiste adres!

Jouw makelaar in Nuenen, dat is Van den Buijs Garantiemakelaars. Niet zomaar een makelaar, Van den Buijs Garantiemakelaars is een Garantiemakelaar. Ben je dus op zoek naar een makelaar in Nuenen om jouw woning te verkopen? Of wil je juist een woning gaan kopen en ben je daarom op zoek naar een makelaar in Nuenen. Bij Van den Buijs Garantiemakelaars in Nuenen helpen wij je graag.

 

Ons kantoor is sinds 2002 gevestigd midden in het centrum van Nuenen. Vanuit dit kantoor staan klaar om de woonconsument in Nuenen, Geldrop, Eindhoven en omliggende gemeenten van dienst te zijn op een actieve, persoonlijke, maar ook op een zeer innovatieve wijze. Onze missie is u te ontzorgen bij al uw woonvraagstukken. Uw belang staat centraal! Vanuit dat uitgangspunt begeleiden wij u bij aankoop, verkoop of verhuur van woningen. Ook verzorgen wij professionele taxatierapporten voor alle denkbare doeleinden.

 

Ons enthousiaste team bestaat uit Patrice en Michelle. Eigenaar en oprichter Patrice van den Buijs RMT is met zijn gezin woonachtig in Geldrop, sinds 1993 actief in de makelaardij en in 1996 beëdigd als Makelaar-Taxateur. Daarnaast heeft hij in 2010 de opleiding NVM-Woningmarktconsultant afgerond. Een pro-actieve houding, creativiteit, integriteit en een grote mate van deskundigheid zijn zijn belangrijkste kernwaarden. Michelle Hoekstra, geboren en getogen in Nuenen, is sinds kort werkzaam binnen dit makelaarskantoor. Als enthousiaste office-manager ondersteunt zij Patrice in zijn werkzaamheden en is zij uw eerste aanspreekpunt. Klantvriendelijkheid staat hoog bij haar in het vaandel.

 

Een makelaar in Nuenen zoeken hoeft dus niet ingewikkeld te zijn. Zoals met zoveel dingen moet je weten waar je moet zoeken. Bij Van den Buijs Garantiemakelaars ben je in goede handen. Met onze jaren ervaring in de makelaardij, een gemotiveerd team van professionals en onze garanties ben je bij ons aan het juiste adres. We kunnen helpen bij het verkopen en aankopen van een woning maar bieden daarnaast ook nog vele andere diensten. Benieuwd naar ons woningaanbod? Klik dan hier en vind jouw droomwoning. Wilt u een keer met ons sparren over wat we voor jouw kunnen betekenen? Wij drinken graag een kop koffie met u! Neem gerust contact met ons op via 040-2907000 of mail ons op info@vandenbuijsmakelaars.nl. We helpen je graag!

De cijfers spreken

woningen verkocht in de regio

vanaf juli 2023 tot juli 2024

dagen gemiddelde looptijd

vanaf juli 2023 tot juli 2024

gem. onderhandelingsresultaat

vanaf juli 2023 tot juli 2024

Ons team Bij Van den Buijs Garantiemakelaars helpen wij je graag.

Patrice van den Buijs

NVM Makelaar RMT / NVM Woningmarktconsultant

Michelle Hoekstra

Office manager

Van den Buijs Garantiemakelaars is beoordeeld met een 9,1

Bij Van den Buijs Garantiemakelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 9,1. Benieuwd waarom?