Woning ontruimen

Om verschillende redenen moet een woning leeg worden opgeleverd. Kleiner wonen, emigratie maar ook onprettige gebeurtenissen zoals overlijden, dementie of scheiding kunnen een reden zijn. Dit kost veel tijd en fysieke inspanning in vaak toch al drukke en emotionele tijden.
Voor al het denkbare werk wat gepaard gaat bij een woningontruiming, werken wij samen met een gerenommeerde partij uit Eindhoven.

Met een kosteloze en vrijblijvende offerte kunnen zij je ter plaatse direct informeren over de kosten, opbrengsten en voordelen van onze service. Je ontvangt vervolgens een duidelijke schriftelijke offerte via mail die je met alle betrokkenen in privésfeer kunt bespreken waardoor veel stress en onenigheid kan worden voorkomen. Spullen die te waardevol zijn om zomaar weg te gooien, worden te koop aangeboden in een kringloopwinkel. Je kunt er zelfs voor kiezen dat maximaal 40% van de opbrengst gedoneerd wordt aan een door jou te bepalen goed doel of vereniging. Voor een nadere toelichting nemen wij graag contact met je op.

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.