Bouwkundige keuring

Als u een woning koopt wilt u geen nare verrassingen achteraf krijgen, door tegenvallende (onvoorziene) kosten. Een bouwtechnische keuring brengt de staat van de woning in kaart en laat u alle mogelijke gebreken van de aan te kopen woning duidelijk zien, en wat de daarbij behorende kostenpost is, om deze gebreken te verhelpen. Tevens heeft u als koper bij een aankoop een onderzoeksplicht, waar u, door het laten maken van een bouwtechnische keuring voor het grootste gedeelte aan kunt voldoen.

Ook als u uw woning wilt verkopen, kan een bouwtechnische keuring een handig hulpmiddel zijn. U kunt aspirant kopers een gedetailleerd inzicht geven in de staat van uw woning, en eventueel geconstateerde gebreken nog voor de verkoop verhelpen.Hiermee voldoet u (grotendeels) aan uw meldingsplicht als verkoper, en u geeft een koper vooraf duidelijkheid van wat hij/zij koopt.

Als u een bouwkundige keuring wenst te laten maken, kan dat eenvoudig door onderstaand formulier in te vullen. De kosten voor een bouwtechnische keuring met bijbehorend rapport bedragen € 389,- Na ontvangst van het formulier zal er iemand van Homekeur contact met u opnemen voor het inplannen van een afspraak.

Wilt u meer weten over een bouwkundige keuring?

Wij nemen graag contact met u op om u van meer informatie te voorzien.