Professionele begeleiding bij verhuur

Wilt u een woning verhuren? Tijdelijk of permanent? Van den Buijs Garantiemakelaars biedt u oplossingen op maat.

Tijdelijke verhuur 
Heeft u uw woning nog niet verkocht en al een nieuwe woning gekocht of gehuurd? Niets is zo vervelend en zorgelijk als dubbele woonlasten. Tijdelijke verhuur is dé oplossing! Ook indien u vanwege de zorg om dubbele woonlasten wacht met de aankoop van een nieuwe woning. Voor tijdelijke verhuur zoeken wij een tijdelijke huurder en brengen wij voor u een huurovereenkomst tot stand conform de Leegstandswet. Een hele zorg minder! U houdt zo bovendien het huis beschikbaar voor een eventuele verkoop.

Permanente verhuur 
Continuïteit en minimale zorgen. Dat is waar wij naar streven indien wij voor u de bemiddeling bij permanente verhuur verzorgen. Bij permanente verhuur kijken we naar uw langetermijnbelang.

Welke huurprijs kan ik vragen? Met welke regelgeving moet ik rekening houden? Wij adviseren en informeren u hierover. Na opdracht presenteren wij uw woning optimaal, onder andere op Funda. Via ons netwerk gaan we actief op zoek naar een goede huurder en voeren onder meer een uitgebreide huurderscheck uit. Verhuurd? Gefeliciteerd! Wij stellen voor u de huurovereenkomst op en leiden de sleuteloverdracht in goede banen.

Zoekt u een huurwoning? 
Als woningzoekende maakt u de keuze om een woning te kopen of te huren. Dit is heel persoonlijk en voor iedereen verschillend. Het huren van een woning biedt in ieder geval veel gemak en flexibiliteit. Van den Buijs Garantiemakelaars biedt naast koopwoningen ook huurwoningen aan. Bent u op zoek naar een huurwoning? Schrijf u dan gratis in en ontvang geheel vrijblijvend het woningaanbod dat aan uw zoekcriteria voldoet.