Skip to content

Te Koop: appartement Vincent van Goghplein 129 5671 DV Nuenen

Beschikbaar

Bezichtiging plannen

€ 325.000,- k.k.

bieden op deze woning
  1. Home>
  2. Woningen>
  3. Koop Nuenen Vincent van Goghplein 129

Ruim en comfortabel 3-kamerappartement met een ruime woonkamer, 2 slaapkamers, een loggia (balkon) en een inpandige berging en eigen parkeerplaats in het souterrain. Dit leuke appartement is gelegen midden in het centrum van Nuenen op de 2e (bovenste) verdieping van het fraaie Arcadia complex, met onder ander 2 liften en een inpandige wintertuin.

Bouwjaar : 1994
Woonopp. : circa 83 m².
Aanvaarding: in overleg.

Bijzonderheden:
– Het wooncomplex is centraal gelegen aan het Vincent van Goghplein met alle voorzieningen, zoals restaurants, winkels en een medisch centrum op loopafstand.
– Er zijn maar liefst 2 liften aanwezig in het pand die beiden voor alle bewoners toegankelijk zijn. Dus nooit problemen bij onderhoud of 1 defecte lift.
– Ruime woonkamer met optimale daglichtinval door de grote raampartijen.
– De woonkamer, keuken, badkamer en centrale hal zijn voorzien van vloerverwarming.
– De loggia is een heerlijke beschutte plek om in de zomer buiten te zitten.
– Het appartement is goed geïsoleerd en geheel voorzien van houten kozijnen en dubbel glas.
– Met een eigen berging en eigen privé parkeerplaats in de parkeerkelder, waarvan de garagedeur op afstand elektrisch te bedienen is.
– Groot parkeerterrein voor de deur voor bezoekers.
– Ook veel voorzieningen voor minder validen en senioren. Weinig drempels en de deuren in het complex zijn veelal elektrisch bedienbaar.
– De maandelijkse bijdrage aan de Vereniging van Eigenaars bedraagt thans circa € 100,- per maand.

Indeling:

Souterrain:
– inpandige berging, voorzien van elektra;
– gemeenschappelijke parkeergarage met eigen parkeerplaats en een automatische toegangsdeur.

Begane grond:
– gemeenschappelijke entree aan het Vincent van Goghplein (voor 16 appartementen) met de brievenbussen, een bellentableau en videofoonsysteem; afgesloten ontvangsthal met toegang tot de lift; in totaal zijn er 2 entree mogelijkheden tot het complex.

1e verdieping:
– gezamenlijke wintertuin/ontmoetingsplaats voor de bewoners met een waterpartij, diverse plantenbakken en bankjes.

2e verdieping:
– gemeenschappelijke overdekte galerij met stortkoker, ten behoeve van het huishoudelijk afval;
– entree/vestibule met de garderobenis en meterkast (5 groepen, 1 aardlekschakelaar en een glasvezelaansluiting);
– hal met de videofooninstallatie en toegang tot nagenoeg alle vertrekken;
– ruime woonkamer (oppervlakte inclusief half open keuken: circa 41 m²) met grote raampartijen en dubbele schuifdeuren naar de loggia; de woonkamer is voorzien van een nette doorgelegde laminaatvloer, een structuur wand- en plafondafwerking en staat in open verbinding naar de keuken;
– half open keuken met een eenvoudige keukeninrichting in hoekopstelling, voorzien van een kunststof aanrechtblad, RVS spoelbak, elektrische kookplaat, vlakke afzuigkap, oven, vaatwasser en een koel-/vriescombinatie;
– 2 fijne slaapkamers (oppervlakte: circa 7 en 13 m²); beide slaapkamers zijn gelegen aan de (rustige) galerijzijde en de kleinste slaapkamer is afgewerkt met vloerbedekking;
– CV-/wasruimte, gedeeltelijk betegeld en met de aansluitingen voor de wasapparatuur, de CV-opstelling en veel bergruimte;
– geheel betegelde toiletruimte met een closet en fonteintje;
– ruime, geheel betegelde badkamer, voorzien van een ligbad, een douchecabine (beiden met thermostaatkraan) en 2 wastafels.
– ruime, veel privacy biedende loggia (oppervlakte: circa 8 m²) gelegen aan de zijgevel van het complex; hier geen last van het drukke verkeer of parkerende auto’s en de ligging zorgt ervoor dat u ook op hele warme dagen heerlijk buiten kunt zitten.

Uitnodiging:
De eigenaar van deze woning heeft ons opdracht gegeven te bemiddelen bij de verkoop, hetgeen voor u uiteraard geen enkele financiële consequentie inhoudt. Geheel vrijblijvend informeren wij u uitvoerig over de woning, maar ook over de financieringsmogelijkheden en over de mogelijkheden van de verkoop van uw eigen woning. Uiteraard is het aan te bevelen deskundige bijstand van een NVM-makelaar te vragen. Wij helpen u graag bij uw keuze voor een eigen makelaar die uw belangen als koper optimaal zal behartigen.

Het verkopen van een woning is voor de verkoper een spannende en aangrijpende gebeurtenis. Wij stellen het dan ook zeer op prijs om binnen enkele dagen van u een reactie te mogen ontvangen, zodat wij de verkoper over uw bevindingen en beleving kunnen informeren.

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, binnen 6 weken na het totstandkomen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen c.q. een waarborgsom te storten ter hoogte van 10% van de koopsom.

De brochure is samengesteld om u een indruk te geven van het object. De informatie die opgenomen is in deze brochure is afkomstig van de verkoper en/of derden. Hoewel wij bij het samenstellen van de brochure zorgvuldig te werk gaan, kunnen geen rechten worden ontleend aan onjuistheden etc. Deze informatie moet in combinatie met een bezichtiging van de woning worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden.

De meting is gebaseerd op NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

  • 83 m2
  • 2

Kenmerken Vincent van Goghplein 129

Overdracht

Koopprijs€ 325.000,- k.k.
Aanvaardingin overleg

Oppervlaktes en inhoud

Gebruiksoppervlakte woonfunctie83 m2
Inhoud268 m3

Bouw

Soortgalerijflat
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1994
Dak typeplat dak
Isolatievormendubbel glas, volledig geïsoleerd

Indeling

Aantal verdiepingen1
Aantal kamers3
Aantal slaapkamers2

Maandlasten

Ligging Vincent van Goghplein 129

Marktcijfers van Nuenenc.a.

Gemiddelde verkoopprijs in Nuenenc.a.

Landelijk gemiddelde: € 263.725,-

Gemiddelde vraagprijs in Nuenenc.a.

Landelijk gemiddelde: € 315.850,-

Gemiddelde verkooptijd in Nuenenc.a.

Landelijk gemiddelde: 29

Gemiddeld aangeboden in Nuenenc.a.

Landelijk gemiddelde: 7372

Gemiddeld aantal verkocht in Nuenenc.a.

Landelijk gemiddelde: 8611

Gemiddelde prijs/m2 in Nuenenc.a.

Landelijk gemiddelde: 3.140

Vergelijkbaar woningaanbod