Skip to content

Te koop: woonhuis Van Lieshoutgaarde 8 5673 AH Nuenen

Van den Buijs Garantiemakelaars Nuenen
Neem contact met mij op

Verkocht

€ 369.000,- k.k.

bieden op deze woning
  1. Home>
  2. Woningen>
  3. koop Nuenen Van Lieshoutgaarde 8

Fraai gelegen bungalow met een ruime woonkamer, 2 slaapkamers, een inpandige garage, carport en een onderhoudsvriendelijke patiotuin op het zuidoosten. Deze woning, de eerste in de rij, is rustig gelegen in een groene woonomgeving en uitermate geschikt voor senioren. Unieke mogelijkheid gelijkvloers wonen!

Bouwjaar : 1989
Woonopp. : circa 75 m²
Inhoud : circa 357 m³
Perceel opp.: 215 m²
Aanvaarding: In overleg

Bijzonderheden:
– Comfortabele bungalow, gelegen aan een voor autoverkeer doodlopende straat en nabij een fraai wandelgebied aan de Hooidonksebeek. Tevens op loopafstand van de Nuenense dorpskern en de bossen.
– De woning is uitermate geschikt voor senioren, alles gelijkvloers en geen drempels.
– Met een inpandige garage en een eigen oprit onder de carport.
– De woonkamer en keuken zijn voorzien van een nieuwe PVC vloerafwerking (circa 2017).
– De woning is goed geïsoleerd en vrijwel geheel voorzien van dubbel glas (voorlopig energielabel B).
– De eigenaren zijn de eerste bewoners van de woning en hebben deze altijd met veel zorg onderhouden.

Indeling Bungalow:
– Overdekte entree/hal met de meterkast. Vanuit de hal is er toegang tot de woonkamer en de inpandige garage.
– Sfeervolle woonkamer (oppervlakte inclusief half open keuken: circa 40 m²), voorzien van een fraaie PVC vloer doorgelegd in de keuken en een verlaagd houten plafond. Het woonkamerraam aan de voorzijde is voorzien van een rolluik en de brede kunststof schuifpui (met HR++ glas) biedt toegang tot de zonnige patiotuin.
– Half open keuken met een keukeninrichting in hoekopstelling, voorzien van een kunststof werkblad, met dubbele RVS spoelbak, een gaskookplaat, vlakke afzuigkap, combi-oven/magnetron en een koelkast. Vanuit de keuken is er toegang tot een praktische voorraadkast met extra bergruimte.
– Gang naar de slaapvleugel met daaraan gelegen de toiletruimte, badkamer en 2 slaapkamers.
– Gedeeltelijk betegelde toiletruimte met een closet, fonteintje en mechanische ventilatie.
– Grotendeels betegelde badkamer, voorzien van een grote inloopdouche over de volledige breedte van de badkamer met schuifdeuren en een thermostaatkraan. De badkamer is verder voorzien van een wastafelmeubel, mechanische ventilatie en een antislip tegelvloer.
– 2 fijne slaapkamers (oppervlakten: circa 6 en 14 m²). Beiden zijn voorzien van een laminaatvloer welke ook doorgelegd is in de gang en een structuur plafondafwerking. De grote slaapkamer is voorzien van een op maat gemaakte vaste schuifkastenwand en biedt toegang tot de eigen achtertuin.
– nette, inpandig te bereiken garage, voorzien van een garage kanteldeur met extra loopdeur erin, een linoleum vloerafwerking, elektra, verwarming, aansluitingen voor de wasapparatuur en de CV-opstelling. Ook is er een extra keukenblok met spoelbak en warm + koud water.

Bijgebouwen:
– Aangebouwde carport.
– houten tuinberging/aangebouwde schuur in de achtertuin (afmetingen binnenwerks: circa 2,20 x 2,50 m¹), voorzien van elektra en met een uitstortgootsteen en een buitenkraantje.

Buitenterrein:
– Diepe voortuin, aangelegd met een diverse beplanting en met een pad van sierbestrating naar de entree.
– Oprit van sierbestrating onder de carport.
– Onderhoudsvriendelijke aangelegde patio-achtertuin op het zuidoosten, geheel voorzien van sierbestrating en rondom een houten schutting. Aan de achterzijde van de woonkamer is een grote elektrisch bedienbare zonneluifel bevestigd en voor het slaapkamerraam een hand bedienbare.

Uitnodiging:
De eigenaar van deze woning heeft ons opdracht gegeven te bemiddelen bij de verkoop, hetgeen voor u uiteraard geen enkele financiële consequentie inhoudt. Geheel vrijblijvend informeren wij u uitvoerig over de woning, maar ook over de financieringsmogelijkheden en over de mogelijkheden van de verkoop van uw eigen woning. Uiteraard is het aan te bevelen deskundige bijstand van een NVM-makelaar te vragen. Wij helpen u graag bij uw keuze voor een eigen makelaar die uw belangen als koper optimaal zal behartigen.

Het verkopen van een woning is voor de verkoper een spannende en aangrijpende gebeurtenis. Wij stellen het dan ook zeer op prijs om binnen enkele dagen van u een reactie te mogen ontvangen, zodat wij de verkoper over uw bevindingen en beleving kunnen informeren.

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, binnen 6 weken na het tot stand komen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen c.q. een waarborgsom te storten ter hoogte van 10% van de koopsom.

De brochure is samengesteld om u een indruk te geven van het object. De informatie die opgenomen is in deze brochure is afkomstig van de verkoper en/of derden. Hoewel wij bij het samenstellen van de brochure zorgvuldig te werk gaan, kunnen geen rechten worden ontleend aan onjuistheden etc. Deze informatie moet in combinatie met een bezichtiging van de woning worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden.

De meting is gebaseerd op NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

  • 75 m2
  • 215 m2
  • 2

Kenmerken Van Lieshoutgaarde 8

Overdracht

Vraagprijs€ 369.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte215 m2
Woonoppervlakte75 m2
Inhoud357 m3

Bouw

SoortBungalow
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1989
Dak typeLessenaardak
IsolatievormenDakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Dubbelglas

Indeling

Aantal verdiepingen1
Aantal kamers3
Aantal slaapkamers2
Aantal badkamers1

Maandlasten

Ligging Van Lieshoutgaarde 8

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

22.866

Leeftijd

in percentages van totaal

Huishoudsamenstelling

in percentages van totaal

24%

20% NL

33%

20% NL

43%

20% NL

Vergelijkbaar woningaanbod