Ga naar inhoud

Te koop: woonhuis Schout Leytengaarde 54 5673 RN Nuenen

Van den Buijs Garantiemakelaars Nuenen
Neem contact met mij op

Verkocht o.v.

€ 375.000,- k.k.

bieden op deze woning

Op fraaie locatie gelegen eindwoning met 3 slaapkamers op de verdiepingen, een vrijstaande berging en een veel privacy biedende achtertuin gelegen op zonzijde (westen). Dit woonhuis kenmerkt zich door een speelse indeling en architectuur. Het is gelegen in de populaire en jonge woonomgeving ‘Nuenderbeek’ (Nuenen-oost) met het gezellige centrum van Nuenen op korte afstand.

Bouwjaar: 1994
Woonopp.: circa 106 m²
Perceel opp.: 143 m²
Aanvaarding: In overleg

Bijzonderheden:
– Rustig gelegen aan een breed opgezette, voor auto’s doodlopende straat met voldoende parkeergelegenheid aan de voorzijde van de woning. Via het fietspad aan het einde van de straat bent u in enkele minuten in het gezellige centrum met al haar voorzieningen.
– Populaire en kindvriendelijke woonomgeving, met veel groenvoorzieningen en speelveldjes in de directe omgeving. Ook de basisschool is op loopafstand
– Uitbouwmogelijkheden aan de achterzijde.
– Het bitumen dak van de erker is in 2021 vervangen.
– Goed geïsoleerd woonhuis, energielabel C.
– De achtertuin biedt veel privacy, want geen directe inkijk van achterburen.

Indeling:

Begane grond:
– Overdekte entree/hal met de meterkast en een garderobenis.
– Gedeeltelijk betegelde toiletruimte met een toilet, fonteintje en mechanische ventilatie.
– Sfeervolle woonkamer (oppervlakte inclusief half open keuken: circa 33 m²) met een speelse erker aan de voorzijde en voorzien van een structuur wand- en plafond afwerking en een hoogwaardige laminaatvloer, welke is doorgelegd in de hal en keuken. Ook is er toegang tot een praktische trapkast met verlichting.
– Half open keuken met een keukeninrichting in wandopstelling, voorzien van een 1½ RVS spoelbak een Boretti 4-pits gasfornuis incl. bakplaat en 90 cm brede oven, een Boretti afzuigkap en een losse koel-/vriescombinatie. Via de keukenramen is er een fijn tuincontact mogelijk.
– Achterportaal, bereikbaar vanuit de woonkamer, met de achterdeur en de trapopgang naar de 1e verdieping.

1e Verdieping:
– Overloop met de vaste trap naar de 2e verdieping.
– 3 fijne slaapkamers (oppervlakten: circa 7, 10 en 13 m²), allen voorzien van een laminaatvloer en structuur wand- en plafondafwerking.
– Ruime, vrijwel geheel betegelde badkamer, voorzien van een ligbad, een douchecabine (beiden met thermostaatkraan), een 2e toilet en mechanische ventilatie. Het wastafelmeubel is in 2021 vervangen.

2e Verdieping:
– Grote open zolderkamer (oppervlakte: circa 22 m²), extra ruimtelijk door het puntdak en voorzien van een Velux dakraam en laminaatvloer. In het voorste gedeelte bevinden zich de aansluitingen voor de wasapparatuur en de C.V.-opstelling en boven de trapopgang is nog een kleine bergvliering aangebracht. Indien gewenst kan deze ruimte gesplitst worden in 2 kamers.

Bijgebouwen:
– Ruime gemetselde berging, voorzien van elektra.

Buitenterrein:
– Net aangelegde voortuin met een diverse beplanting en een buitenkraantje.
– Veel privacy biedende achtertuin gelegen op het westen. Het terras van vlonderplanken aan huis is 2 jaar geleden vernieuwd en hier bevindt zich ook een zonneluifel over de volledige breedte van de woning en een buitenkraantje. De tuin is verder aangelegd met een natuurlijke vijver, een diverse beplanting en een moestuintje. Een zijde van de tuin is afgescheiden door middel van een beukenhaag, de andere zijde met een schutting.
– Achterom naar het achtergelegen buurpad.

Uitnodiging:
De eigenaar van deze woning heeft ons opdracht gegeven te bemiddelen bij de verkoop, hetgeen voor u uiteraard geen enkele financiële consequentie inhoudt. Geheel vrijblijvend informeren wij u uitvoerig over de woning, maar ook over de financieringsmogelijkheden en over de mogelijkheden van de verkoop van uw eigen woning. Uiteraard is het aan te bevelen deskundige bijstand van een NVM-makelaar te vragen. Wij helpen u graag bij uw keuze voor een eigen makelaar die uw belangen als koper optimaal zal behartigen.

Het verkopen van een woning is voor de verkoper een spannende en aangrijpende gebeurtenis. Wij stellen het dan ook zeer op prijs om binnen enkele dagen van u een reactie te mogen ontvangen, zodat wij de verkoper over uw bevindingen en beleving kunnen informeren.

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, binnen 6 weken na het tot stand komen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen c.q. een waarborgsom te storten ter hoogte van 10% van de koopsom.

De brochure is samengesteld om u een indruk te geven van het object. De informatie die opgenomen is in deze brochure is afkomstig van de verkoper en/of derden. Hoewel wij bij het samenstellen van de brochure zorgvuldig te werk gaan, kunnen geen rechten worden ontleend aan onjuistheden etc. Deze informatie moet in combinatie met een bezichtiging van de woning worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden.

De meting is gebaseerd op NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

Bij grote belangstelling kan worden overgegaan tot een biedingsprocedure.

  • 106 m2
  • 143 m2
  • 4

Kenmerken Schout Leytengaarde 54

Overdracht

Vraagprijs€ 375.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte143 m2
Woonoppervlakte106 m2
Inhoud376 m3

Bouw

SoortEengezinswoning
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1994
Dak typeZadeldak
IsolatievormenDakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Dubbelglas
EnergielabelC

Indeling

Aantal verdiepingen3
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers4
Aantal badkamers1

Maandlasten

Ligging Schout Leytengaarde 54

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

22.866

Leeftijd

in percentages van totaal

Huishoudsamenstelling

in percentages van totaal

24%

20% NL

33%

20% NL

43%

20% NL

Vergelijkbaar woningaanbod