Skip to content

Te koop: woonhuis Schietbergen 22 5672 SJ Nuenen

Van den Buijs Garantiemakelaars Nuenen
Neem contact met mij op

Verkocht

€ 249.000,- k.k.

bieden op deze woning
  1. Home>
  2. Woningen>
  3. koop Nuenen Schietbergen 22

Leuke, geschakelde woning met een tuingerichte woonkamer, een half open keuken, 3 slaapkamers, een aangebouwde berging aan de voorzijde en een extra vrijstaande schuur achterin de vrij gelegen tuin die op het zuiden is. De woning is rustig en beschut gelegen aan een woonerf, in een groene en kindvriendelijke woonomgeving in Nuenen-Zuid. Ideale starters-/gezinswoning!

Bouwjaar : 1982
Woonopp. : circa 90 m²
Inhoud : circa 324 m³
Perceel opp.: 180 m²
Aanvaarding: In overleg

Bijzonderheden:
– Op korte afstand van de gezellige dorpskern, winkelcentrum Kernkwartier en nabij diverse scholen, uitvalswegen en sportvoorzieningen.
– In de woning zijn enkele onderhoudsvrije kunststof kozijnen aangebracht, onder andere in de keuken, de grootste slaapkamer en de CV-/wasruimte.
– Het platte dak van de woning is in circa 2008 vernieuwd.
– Geheel voorzien van dubbel glas. Energielabel C.
– Diepe, aan de achterzijde vrij gelegen achtertuin op het zuiden.
– Meerdere bergruimtes rondom de woning. Aan de voorzijde een houten, inpandig te bereiken berging en in de achtertuin een houten tuinhuis en vrijstaande schuur.
– Parkeergelegenheid is er op het plein aan de voorzijde.

Indeling:

Begane grond:
– overdekte entree/hal met tegelvloer, de meterkast (8 groepen, 2 aardlekschakelaars en een glasvezelaansluiting) en de trapopgang naar de 1e verdieping;
– geheel betegelde toiletruimte met een closet, fonteintje en mechanische ventilatie;
– tuingerichte woonkamer (oppervlakte, inclusief keuken: circa 35 m²), voorzien van een structuur wand- en plafondafwerking en een laminaatvloer, die doorgelegd is in de keuken; er is een open verbinding naar de keuken en een tuindeur naar de zonnige achtertuin;
– half open keuken met een moderne keukeninrichting (circa: 2012) in hoekopstelling, voorzien van een 1½ RVS spoelbak, gaskookplaat, RVS afzuigkap, oven en vaatwasser; de keuken is afgewerkt met een glasvezelbehang, inbouwspots en stucplafond en gelegen aan de voorzijde van de woning met zicht op het eigen terras aan de voorzijde;
– inpandige berging, toegankelijk vanuit de keuken met veel praktische bergruimte en extra ruimte voor een koelkast en vriezer; vanuit deze berging is er tevens een toegangsdeur naar de aangebouwde houten berging aan de voorzijde.

1e Verdieping:
– overloop;
– 3 fijne slaapkamers (oppervlakten: circa 9, 9 en 12 m²);
– eenvoudige, gedeeltelijk betegelde badkamer, voorzien van een ligbad met douchegarnituur, een wastafel en een 2e closet;
– CV-/wasruimte.

Bijgebouwen:
– aangebouwde houten berging, gesitueerd aan de voorzijde van de woning en voorzien van elektra ;
– houten tuinhuis in de achtertuin;
– vrijstaande schuur achterin de tuin (afmetingen binnenwerks: circa 2,30 x 3,85 m¹), voorzien van elektra.

Buitenterrein:
– betegeld pad naar de entree;
– door een poort afgesloten en nog verder aan te leggen terras aan de voorzijde; gelegenheid voor het stallen van fietsen e.d.;
– diepe gelegen achtertuin op het zuiden met een terras van sierbestrating, een zonneluifel en diverse plantenborders
– achterom.

Uitnodiging:
De eigenaar van deze woning heeft ons opdracht gegeven te bemiddelen bij de verkoop, hetgeen voor u uiteraard geen enkele financiële consequentie inhoudt. Geheel vrijblijvend informeren wij u uitvoerig over de woning, maar ook over de financieringsmogelijkheden en over de mogelijkheden van de verkoop van uw eigen woning. Uiteraard is het aan te bevelen deskundige bijstand van een NVM-makelaar te vragen. Wij helpen u graag bij uw keuze voor een eigen makelaar die uw belangen als koper optimaal zal behartigen.

Het verkopen van een woning is voor de verkoper een spannende en aangrijpende gebeurtenis. Wij stellen het dan ook zeer op prijs om binnen enkele dagen van u een reactie te mogen ontvangen, zodat wij de verkoper over uw bevindingen en beleving kunnen informeren.

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, binnen 6 weken na het tot stand komen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen c.q. een waarborgsom te storten ter hoogte van 10% van de koopsom.

De brochure is samengesteld om u een indruk te geven van het object. De informatie die opgenomen is in deze brochure is afkomstig van de verkoper en/of derden. Hoewel wij bij het samenstellen van de brochure zorgvuldig te werk gaan, kunnen geen rechten worden ontleend aan onjuistheden etc. Deze informatie moet in combinatie met een bezichtiging van de woning worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden.

De meting is gebaseerd op NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

  • 90 m2
  • 180 m2
  • 3

Kenmerken Schietbergen 22

Overdracht

Koopprijs€ 249.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte180 m2
Woonoppervlakte90 m2
Inhoud324 m3

Bouw

SoortEengezinswoning
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1982
Dak typePlat dak
IsolatievormenDakisolatie, Dubbelglas
EnergielabelC

Indeling

Aantal verdiepingen2
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers3
Aantal badkamers1

Maandlasten

Ligging Schietbergen 22

Marktcijfers van Nuenenc.a.

Gemiddelde verkoopprijs in Nuenenc.a.

Landelijk gemiddelde: € 284.108,-

Gemiddelde vraagprijs in Nuenenc.a.

Landelijk gemiddelde: € 306.808,-

Gemiddelde verkooptijd in Nuenenc.a.

Landelijk gemiddelde: 24

Gemiddeld aangeboden in Nuenenc.a.

Landelijk gemiddelde: 5824

Gemiddeld aantal verkocht in Nuenenc.a.

Landelijk gemiddelde: 8759

Gemiddelde prijs/m2 in Nuenenc.a.

Landelijk gemiddelde: 2.508

Vergelijkbaar woningaanbod