Skip to content

Te koop: woonhuis Refelingse Erven 74 5672 TG Nuenen

Van den Buijs Garantiemakelaars Nuenen
Neem contact met mij op

Verkocht

€ 350.000,- k.k.

bieden op deze woning
  1. Home>
  2. Woningen>
  3. koop Nuenen Refelingse Erven 74

Leuke geschakelde woning met een grote living, een extra multifunctionele slaap-/werkkamer op de begane grond, 3 slaapkamers op de verdieping en een inpandig te bereiken garage. De diepe voortuin zorgt voor een beschutte ligging aan de voorzijde en de achtertuin op het zuiden biedt veel privacy. De woning is fraai gelegen in een kindvriendelijke woonwijk, nabij het centrum van Nuenen en winkelcentrum “Kernkwartier”. Alle voorzieningen zijn op loopafstand!

DE GENOEMDE PRIJS IS EEN KOOPSOM, GEEN VRAAGPRIJS.

Bouwjaar: 1972
Woonopp.: circa 115 m²
Perceel opp.: 321 m²
Aanvaarding: in overleg

Bijzonderheden:
– Fraaie ligging aan het begin van de woonwijk. Op korte afstand van de gezellige dorpskern, Winkelcentrum “Kernkwartier” en nabij diverse scholen en sportvoorzieningen. Tevens nabij een bushalte en de uitvalswegen naar Eindhoven en Helmond.
– Multifunctionele extra slaap-/werkkamer op de begane grond en 3 slaapkamers op de verdieping.
– Het is mogelijk de woning levensloopbestendig te maken door een badkamer op de begane grond te creëren.
– Beiden daklagen zijn reeds vervangen. In 2007 is het bovenste dak vervangen en recenter, in 2017, is het onderste dak vervangen en geïsoleerd.
– De woning is gedeeltelijk voorzien van rolluiken en geheel van dubbel glas.
– Inpandige garage/berging.
– Diepe voortuin en een circa 15 meter diepe oprit, geschikt voor meerdere auto’s achter elkaar.
– Achtertuin op het zuiden.

Indeling:

Begane grond:
– Entree/hal met de meterkast en met toegang tot de woonkamer, toiletruimte en de inpandig te bereiken garage.
– Gedeeltelijk betegelde toiletruimte met een closet en een fonteintje.
– Ruime en sfeervolle woonkamer (oppervlakte: circa 41 m²), voorzien van een vinyl vloerafwerking, een stucwerk wand- en plafondafwerking, de trapopgang naar de verdieping, toegang tot een praktische bergkast en via een open verbinding tot de keuken.
– Half open keuken (oppervlakte: circa 14 m²), met een eenvoudige keukeninrichting in wandopstelling, voorzien van een stalen aanrechtblad met spoelbak, een gaskookplaat, oven, vlakke afzuigkap en aan de andere zijde 2 originele kasten. Via de kunststof schuifpui loopt u vanuit de keuken zo de tuin in.
– Multifunctionele slaap-/werkkamer (oppervlakte: circa 13 m²), gelegen aan de achterzijde van de woning, voorzien van een rolluik en met zicht op de achtertuin.
– Inpandig te bereiken garage (oppervlakte: circa 18 m²), voorzien van een stalen kanteldeur, elektra, verwarming en de aansluitingen voor de wasapparatuur.

1e Verdieping:
– Overloop met CV-kast.
– 3 fijne slaapkamers (oppervlakten: circa 8, 8 en 12 m²). De originele wandkast tussen 2 slaapkamers is nog intact. Daarnaast beschikken 2 van de 3 slaapkamers over rolluiken en de slaapkamer aan de achterzijde over een vaste wastafel.
– Grotendeels betegelde badkamer, voorzien van een douche met thermostaatkraan, een wastafel en een 2e closet.

Buitenterrein:
– Circa 15 m¹ diepe oprit.
– Diepe voortuin met een diverse beplanting.
– Op het zuiden gelegen achtertuin, voorzien van een terras van sierbestrating over de volledige breedte van de woning, een brede plantenborder aan de achterzijde en een buitenkraantje.

Uitnodiging:
De eigenaar van deze woning heeft ons opdracht gegeven te bemiddelen bij de verkoop, hetgeen voor u uiteraard geen enkele financiële consequentie inhoudt. Geheel vrijblijvend informeren wij u uitvoerig over de woning, maar ook over de financieringsmogelijkheden en over de mogelijkheden van de verkoop van uw eigen woning. Uiteraard is het aan te bevelen deskundige bijstand van een NVM-makelaar te vragen. Wij helpen u graag bij uw keuze voor een eigen makelaar die uw belangen als koper optimaal zal behartigen.

Het verkopen van een woning is voor de verkoper een spannende en aangrijpende gebeurtenis. Wij stellen het dan ook zeer op prijs om binnen enkele dagen van u een reactie te mogen ontvangen, zodat wij de verkoper over uw bevindingen en beleving kunnen informeren.

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, binnen 6 weken na het tot stand komen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen c.q. een waarborgsom te storten ter hoogte van 10% van de koopsom.

De brochure is samengesteld om u een indruk te geven van het object. De informatie die opgenomen is in deze brochure is afkomstig van de verkoper en/of derden. Hoewel wij bij het samenstellen van de brochure zorgvuldig te werk gaan, kunnen geen rechten worden ontleend aan onjuistheden etc. Deze informatie moet in combinatie met een bezichtiging van de woning worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden.

De meting is gebaseerd op NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

  • 115 m2
  • 321 m2
  • 4

Kenmerken Refelingse Erven 74

Overdracht

Koopprijs€ 350.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte321 m2
Woonoppervlakte115 m2
Inhoud460 m3

Bouw

SoortEengezinswoning
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1972
Dak typePlat dak
IsolatievormenDakisolatie, Dubbelglas
EnergielabelD

Indeling

Aantal verdiepingen2
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers4
Aantal badkamers1

Maandlasten

Ligging Refelingse Erven 74

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

22.866

Leeftijd

in percentages van totaal

Huishoudsamenstelling

in percentages van totaal

25%

20% NL

41%

20% NL

34%

20% NL

Vergelijkbaar woningaanbod