Skip to content

Te Koop: woonhuis Opwettenseweg 124 5674 AD Nuenen

Beschikbaar

Bezichtiging plannen

€ 239.000,- k.k.

bieden op deze woning
  1. Home>
  2. Woningen>
  3. Koop Nuenen Opwettenseweg 124

Karakteristieke vooroorlogse tussenwoning, uitgebouwd aan de achterzijde met een woonkeuken, praktische bijkeuken, een aangebouwde berging en 3 ruime slaapkamers op de verdiepingen. Deze woning maakt onderdeel uit van een karakteristiek rijtje woonhuizen en is gelegen aan een doorgaande weg in het gebied tussen de kernen Nuenen en Eindhoven, vlakbij het buitengebied van Nuenen en nabij de “Opwettense Watermolen”.

Bouwjaar: circa 1930
Woonopp.: circa 111 m²
Inhoud: circa 398 m³
Perceelopp.: circa 130 m²
Aanvaarding: in overleg

Bijzonderheden:
– Zeer gunstige ligging t.o.v. Eindhoven en de uitvalswegen.
– In circa 2003 is de woning uitgebouwd aan de achterzijde en is de indeling van de begane grond gewijzigd. Eerder was er al een vaste trap en een volwaardige 2e verdieping gerealiseerd.
– De begane grond is aan de achterzijde voorzien van dubbel glas. Op de verdiepingen zijn de houten kozijnen en het glas al eens vervangen en nu geheel met dubbel glas.
– Oorspronkelijk waren er 3 slaapkamers op de 1e verdieping. De kleinste daarvan heeft eerder al plaats gemaakt voor een badkamer op de verdieping.
– Met een afgesloten achterom (doorgang via de voorzijde) gedeeld met 1 buur. De daarboven gelegen ruimte behoort tot deze woning. Zodoende extra ruime kamers op de verdiepingen.
– De achtertuin c.q. plaats is in maart 2019 reeds voorzien van een nieuwe schutting rondom. De achtertuin dient verder nog opnieuw naar wens aangelegd te worden.
– Men dient rekening te houden met bijkomende moderniseringskosten.

Indeling:

Begane grond:
– overdekte entree/hal met de eenvoudige meterkast en de trapopgang naar de 1e verdieping;
– woonkamer (oppervlakte: circa 25 m²) met een laminaatvloer, een verspringend plafond met inbouwspots, gedeeltelijk van hout en gedeeltelijk gestuct, en met een open verbinding naar de woonkeuken;
– uitgebouwde woonkeuken (oppervlakte: circa 13 m²) met een tegelvloer en een stucwerk wand- en plafondafwerking; de keukeninrichting is in een hoekopstelling en voorzien van een RVS spoelbak, gaskookplaat, vlakke afzuigkap, vaatwasser en een elektrische boiler; daarnaast is er nog een koelkast en extra kastruimte in de extra wandopstelling; vanuit de keuken is de ruime kelder toegankelijk en ook de bijkeuken;
– ruime kelder (afmetingen: circa 2,35 x 2,41 m¹ en circa 1,55 m¹ hoog);
– gedeeltelijk betegelde bijkeuken met de aansluitingen voor de wasapparatuur en de achterdeur;
– gedeeltelijk betegelde toiletruimte met een wandcloset en een fonteintje.

1e verdieping:
– overloop met de vaste trapopgang naar de 2e verdieping en een deur naar het platdak van de aanbouw;
– 2 ruime slaapkamers (oppervlakten: beiden circa 13 m²), beiden voorzien van een laminaatvloer;
– gedateerde badkamer, voorzien van een ligbad, douchecabine en een wastafelmeubel;
– separate toiletruimte, geheel betegeld en voorzien van een wandcloset en een fonteintje.

2e verdieping:
– voorzolder met de CV-opstelling (Nefit HR, bouwjaar: 2018);
– berging;
– royale 3e slaapkamer (oppervlakte: circa 12 m²) met een dakkapel aan de achterzijde, een laminaatvloer en een schuifkastenwand aan de voorzijde met extra bergruimte in de kapschuinte erachter.

Bijgebouwen:
– aangebouwde berging, voorzien van elektra en water.

Buitenterrein:
– circa 4 m¹ voortuin met een diverse beplanting;
– smalle en ondiepe achtertuin c.q. plaats voorzien van betontegels, een buitenkraantje en met een nieuwe schutting rondom;
– afgesloten achterom (doorgang) gedeeld met de buren.

Uitnodiging:
De eigenaar van deze woning heeft ons opdracht gegeven te bemiddelen bij de verkoop, hetgeen voor u uiteraard geen enkele financiële consequentie inhoudt. Geheel vrijblijvend informeren wij u uitvoerig over de woning, maar ook over de financieringsmogelijkheden en over de mogelijkheden van de verkoop van uw eigen woning. Uiteraard is het aan te bevelen deskundige bijstand van een NVM-makelaar te vragen. Wij helpen u graag bij uw keuze voor een eigen makelaar die uw belangen als koper optimaal zal behartigen.

Het verkopen van een woning is voor de verkoper een spannende en aangrijpende gebeurtenis. Wij stellen het dan ook zeer op prijs om binnen enkele dagen van u een reactie te mogen ontvangen, zodat wij de verkoper over uw bevindingen en beleving kunnen informeren.

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, binnen 6 weken na het totstandkomen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen c.q. een waarborgsom te storten ter hoogte van 10% van de koopsom.

De brochure is samengesteld om u een indruk te geven van het object. De informatie die opgenomen is in deze brochure is afkomstig van de verkoper en/of derden. Hoewel wij bij het samenstellen van de brochure zorgvuldig te werk gaan, kunnen geen rechten worden ontleend aan onjuistheden etc. Deze informatie moet in combinatie met een bezichtiging van de woning worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden.

De meting is gebaseerd op NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

  • 111 m2
  • 130 m2
  • 3

Kenmerken Opwettenseweg 124

Overdracht

Koopprijs€ 239.000,- k.k.
Aanvaardingin overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte130 m2
Gebruiksoppervlakte woonfunctie111 m2
Inhoud398 m3

Bouw

Soorteengezinswoning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1928
Dak typezadeldak
Isolatievormendakisolatie, muurisolatie, gedeeltelijk dubbel glas

Indeling

Aantal verdiepingen3
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers3

Maandlasten

Ligging Opwettenseweg 124

Marktcijfers van Nuenenc.a.

Gemiddelde verkoopprijs in Nuenenc.a.

Landelijk gemiddelde: € 266.598,-

Gemiddelde vraagprijs in Nuenenc.a.

Landelijk gemiddelde: € 288.096,-

Gemiddelde verkooptijd in Nuenenc.a.

Landelijk gemiddelde: 28

Gemiddeld aangeboden in Nuenenc.a.

Landelijk gemiddelde: 7228

Gemiddeld aantal verkocht in Nuenenc.a.

Landelijk gemiddelde: 9419

Gemiddelde prijs/m2 in Nuenenc.a.

Landelijk gemiddelde: 2.365

Vergelijkbaar woningaanbod