Skip to content

Te Koop: woonhuis Jasmijnstraat 5 5671 BL Nuenen

Beschikbaar

Bezichtiging plannen

€ 289.000,- k.k.

bieden op deze woning
  1. Home>
  2. Woningen>
  3. Koop Nuenen Jasmijnstraat 5

Op toplocatie gelegen karakteristieke hoekwoning met een aangebouwde garage en een diepe vrij gelegen achtertuin op het zuidwesten. De woning is gelegen op fraaie woonstand in het gewilde “oud Nuenen”, net buiten het gezellige centrum van Nuenen, dus met alle voorzieningen op loopafstand.

Bouwjaar : circa 1960
Woonopp. : circa 78 m²
Perceel opp.: 275 m²
Aanvaarding: In overleg

Bijzonderheden:
– Zeer fraai gelegen in een kindvriendelijke woonomgeving, op loopafstand van de gezellige dorpskern van Nuenen en nabij scholen, sportvoorzieningen en het fraai natuurgebied “Het Nuenens Broek”.
– Ideaal voor gezinnen met kinderen. Een groot speelveld ligt direct aan de achterzijde en is toegankelijk via de eigen achterom.
– Uitbouwmogelijkheden aan de achterzijde!
– Met een aangebouwde garage en een vrijstaande gemetselde berging.
– De begane grond en de slaapkamers aan de achterzijde zijn voorzien van rolluiken. Op de begane grond zijn deze grotendeels elektrisch bedienbaar.
– Men dient rekening te houden met moderniseringskosten.

Indeling:

Begane grond:
– entree/hal met lichte tegelvloer, toegang tot de eenvoudige meterkast en via een opstapje de trapopgang naar de 1e verdieping;
– toiletruimte;
– doorzon woonkamer (oppervlakte: circa 22 m²), voorzien van een parketvloer, behangen wanden en een stucplafond;
– dichte keuken (oppervlakte: circa 9 m²) met tegelvloer en een keukeninrichting (2008) in wandopstelling, voorzien van een granieten aanrechtblad, een RVS spoelbak, 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser en een koelkast met vriesvakje;
– vanuit de keuken is er toegang tot de verdiepte kelderkast met verlichting.

1e verdieping:
– overloop met de vlizotrap naar de zolder;
– momenteel zijn er 4 kamers op de verdieping (oppervlakten: respectievelijk circa 5, 5, 11 en 11 m²), 1 van de kleinere kamers kan tezamen met de huidige doucheruimte verbouwd worden tot een volwaardige badkamer; hier bevindt zich nu reeds een sanibroyeur;
– eenvoudige doucheruimte met wastafel.

2e verdieping:
– zolderruimte in 2 compartimenten, met veel bergruimte en de CV-opstelling.

Bijgebouwen:
– aangebouwde garage (bouwjaar: circa 1966, afmetingen binnenwerks: circa 3,21 x 6,09 m¹) met een elektrische garagedeur aan de voorzijde en een extra loopdeur aan de achterzijde; de garage is verder voorzien van elektra, een gaskachel en de aansluitingen voor de wasapparatuur;
– vrijstaande gemetselde berging, voorzien van elektra.

Buitenterrein:
– aangelegde voortuin;
– oprit van sierbestrating voor de garage;
– circa 17 m¹ diepe achtertuin, gelegen op het zuidwesten, voorzien van een terras van sierbestrating met zonneluifel over de volledige breedte van de woning, een grasgazon met beregeningspunten en diverse volwassen plantenborders;
– achterom naar het buurpad en speelveld aan de achterzijde van de woning.

Uitnodiging:
De eigenaar van deze woning heeft ons opdracht gegeven te bemiddelen bij de verkoop, hetgeen voor u uiteraard geen enkele financiële consequentie inhoudt. Geheel vrijblijvend informeren wij u uitvoerig over de woning, maar ook over de financieringsmogelijkheden en over de mogelijkheden van de verkoop van uw eigen woning. Uiteraard is het aan te bevelen deskundige bijstand van een NVM-makelaar te vragen. Wij helpen u graag bij uw keuze voor een eigen makelaar die uw belangen als koper optimaal zal behartigen.

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, binnen 6 weken na het totstandkomen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen c.q. een waarborgsom te storten ter hoogte van 10% van de koopsom.

De brochure is samengesteld om u een indruk te geven van het object. De informatie die opgenomen is in deze brochure is afkomstig van de verkoper en/of derden. Hoewel wij bij het samenstellen van de brochure zorgvuldig te werk gaan, kunnen geen rechten worden ontleend aan onjuistheden etc. Deze informatie moet in combinatie met een bezichtiging van de woning worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden.

De meting is gebaseerd op NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

  • 78 m2
  • 275 m2
  • 3

Kenmerken Jasmijnstraat 5

Overdracht

Koopprijs€ 289.000,- k.k.
Aanvaardingin overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte275 m2
Gebruiksoppervlakte woonfunctie78 m2
Inhoud369 m3

Bouw

Soorteengezinswoning
Bouwvormbestaande bouw
Dak typezadeldak
Isolatievormengedeeltelijk dubbel glas

Indeling

Aantal verdiepingen3
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers3

Maandlasten

Ligging Jasmijnstraat 5

Marktcijfers van Nuenenc.a.

Gemiddelde verkoopprijs in Nuenenc.a.

Landelijk gemiddelde: € 266.598,-

Gemiddelde vraagprijs in Nuenenc.a.

Landelijk gemiddelde: € 288.096,-

Gemiddelde verkooptijd in Nuenenc.a.

Landelijk gemiddelde: 28

Gemiddeld aangeboden in Nuenenc.a.

Landelijk gemiddelde: 7228

Gemiddeld aantal verkocht in Nuenenc.a.

Landelijk gemiddelde: 9419

Gemiddelde prijs/m2 in Nuenenc.a.

Landelijk gemiddelde: 2.365

Vergelijkbaar woningaanbod