Skip to content

Te Koop: woonhuis Heikampen 153 5672 SX Nuenen

Beschikbaar

Bezichtiging plannen

€ 310.000,- k.k.

bieden op deze woning
  1. Home>
  2. Woningen>
  3. Koop Nuenen Heikampen 153

Ruime verspringende eengezinswoning met een aangebouwde serre, 4 slaapkamers op de 2 verdiepingen en een vrijstaande berging in de vrij gelegen achtertuin. Deze fijne gezinswoning is rustig gelegen aan een doodlopende straat aan de rand van een woonwijk in Nuenen-Zuid. Groene en kindvriendelijke woonomgeving, nabij diverse scholen, sportaccommodaties en winkelcentrum “Kernkwartier”.

Bouwjaar : 1976.
Woonopp. : circa 142 m²
Inhoud : circa 450 m³
Perceel opp.: 203 m²
Aanvaarding: In overleg

Bijzonderheden:
– Gelegen op een rustige locatie, aan een doodlopende straat met uitzicht op een groene scheidingswal. In de directe omgeving diverse scholen, kinderdagopvang, een recreatieplas en winkelcentrum “Het Kernkwartier”. Tevens gunstige ligging ten opzichte van uitvalswegen.
– De aangebouwde serre is verwarmd en biedt tal van gebruiksmogelijkheden.
– 3 slaapkamers op de 1e verdieping, waarvan 2 zeer ruim te noemen, en een 4e slaapkamer op de 2e verdieping met dakkapel.
– De hoge schuine plafonds in 2 van de 3 slaapkamers op de 1e verdieping geven een extra ruimtelijk gevoel. Dit schuine dak op de 1e verdieping is door de verkoper in 2017 extra geïsoleerd.
– Aan de achterzijde is het perceel vrij gelegen, dus geen directe achterburen. Maar ook geen overburen.
– Vrijstaande gemetselde berging aan de achterzijde van het perceel met een overdekte achterom.
– Parkeergelegenheid is er voor het huis.

Indeling:

Begane grond:
– entree/ruime hal met de meterkast en de trapopgang naar de 1e verdieping; de voordeur is vernieuwd in 2019, van kunststof en voorzien van een veiligheidsslot;
– gedeeltelijk betegelde toiletruimte met een closet en een fonteintje;
– royale woonkamer (oppervlakte, inclusief open keuken, circa 41 m²) met een doorgelegde laminaatvloer, een schouw met inzet houthaard (2016) en een stucwerk wand- en plafondafwerking;
aan de achterzijde is er een deur vanuit zowel de woonkamer als de keuken die toegang biedt tot de serre;
– open keuken met een witte hoogglans keukeninrichting in wandopstelling, voorzien van een RVS spoelbak, een gaskookplaat, RVS afzuigkap, vaatwasser, heteluchtoven en een koel-/vriescombinatie; aan de andere zijde is er nog klein keukenblok met extra kastruimte en ook is er toegang tot de diepe provisie-/trapkast;
– aangebouwde serre (oppervlakte circa 19 m²), nu in gebruik als speelkamer, met dezelfde doorgelegde laminaatvloer, verwarming en openslaande deuren naar de tuin.

1e verdieping:
– overloop met de vaste trapopgang naar de 2e verdieping;
– 3 fijne slaapkamers (oppervlakten: resp. circa 8, 13 en maar liefst 19 m²); alle kamers zijn voorzien van een doorgelegde laminaatvloer, dezelfde als op de begane grond en de 2e verdieping; de 2 achterste slaapkamers zijn gedeeltelijk onder een extra hoog schuin dak en hierdoor extra ruimtelijk; de kleinste van deze 2 kamers heeft daarnaast een vaste wandkast; de muur van de slaapkamer aan de voorzijde, welke grenst aan de buitenmuur, is extra geïsoleerd en voorzien van een voorzetwandje; in deze kamer ook een vaste wastafel en een rolluik voor het raam;
– geheel betegelde badkamer, voorzien van een douchecabine, een bad (beiden met thermostaatkraan), een vaste wastafel en een 2e toilet.

2e verdieping:
– nette voorzolder met de CV-opstelling (Intergas hre, bouwjaar: 2016) en de aansluitingen voor de wasapparatuur;
– ruime 4e slaapkamer (oppervlakte: circa 14 m²), onder een dakkapel aan de voorzijde en voorzien van een laminaatvloer, verwarming en extra bergruimte in de kapschuinte; het schuine dak en de raampartijen aan de achterzijde maken deze kamer extra ruimtelijk.

Bijgebouwen:
– vrijstaande gemetselde berging (afmetingen binnenwerks: circa 3,30 x 2,20/3.20 m¹), voorzien van elektra; de bitumen dakbedekking van de berging is in 2018 vernieuwd.

Buitenterrein:
– nieuw aangelegde voortuin met sierbestrating, een beuken haag en een rozenborder;
– geheel vrij gelegen diepe achtertuin met een royaal terras van sierbestrating, een buitenkraantje, stenen BBQ en grasgazon; de 2 bomen aan de achterzijde van de tuin zorgen voor een mooi groen uitzicht in de zomer; ook is er een overkapping aan de achterzijde voor onder andere de afvalcontainers en een overdekte achterom via een afsluitbare poort.

Uitnodiging:
De eigenaar van deze woning heeft ons opdracht gegeven te bemiddelen bij de verkoop, hetgeen voor u uiteraard geen enkele financiële consequentie inhoudt. Geheel vrijblijvend informeren wij u uitvoerig over de woning, maar ook over de financieringsmogelijkheden en over de mogelijkheden van de verkoop van uw eigen woning. Uiteraard is het aan te bevelen deskundige bijstand van een NVM-makelaar te vragen. Wij helpen u graag bij uw keuze voor een eigen makelaar die uw belangen als koper optimaal zal behartigen.

Het verkopen van een woning is voor de verkoper een spannende en aangrijpende gebeurtenis. Wij stellen het dan ook zeer op prijs om binnen enkele dagen van u een reactie te mogen ontvangen, zodat wij de verkoper over uw bevindingen en beleving kunnen informeren.

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, binnen 6 weken na het totstandkomen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen c.q. een waarborgsom te storten ter hoogte van 10% van de koopsom.

De brochure is samengesteld om u een indruk te geven van het object. De informatie die opgenomen is in deze brochure is afkomstig van de verkoper en/of derden. Hoewel wij bij het samenstellen van de brochure zorgvuldig te werk gaan, kunnen geen rechten worden ontleend aan onjuistheden etc. Deze informatie moet in combinatie met een bezichtiging van de woning worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden.

De meting is gebaseerd op NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

  • 142 m2
  • 203 m2
  • 4

Kenmerken Heikampen 153

Overdracht

Koopprijs€ 310.000,- k.k.
Aanvaardingin overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte203 m2
Gebruiksoppervlakte woonfunctie142 m2
Inhoud450 m3

Bouw

Soorteengezinswoning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1976
Dak typelessenaardak
Isolatievormendakisolatie, muurisolatie, dubbel glas

Indeling

Aantal verdiepingen3
Aantal kamers6
Aantal slaapkamers4

Maandlasten

Ligging Heikampen 153

Marktcijfers van Nuenenc.a.

Gemiddelde verkoopprijs in Nuenenc.a.

Landelijk gemiddelde: € 266.598,-

Gemiddelde vraagprijs in Nuenenc.a.

Landelijk gemiddelde: € 288.096,-

Gemiddelde verkooptijd in Nuenenc.a.

Landelijk gemiddelde: 28

Gemiddeld aangeboden in Nuenenc.a.

Landelijk gemiddelde: 7228

Gemiddeld aantal verkocht in Nuenenc.a.

Landelijk gemiddelde: 9419

Gemiddelde prijs/m2 in Nuenenc.a.

Landelijk gemiddelde: 2.365

Vergelijkbaar woningaanbod