Skip to content

Te koop: woonhuis Collseweg 39 5674 TR Nuenen

Van den Buijs Garantiemakelaars Nuenen
Neem contact met mij op

Verkocht

€ 328.500,- k.k.

bieden op deze woning
  1. Home>
  2. Woningen>
  3. koop Nuenen Collseweg 39

Karakteristiek halfvrijstaand woonhuis (type hoekwoning) met een grote garage/schuur en een geheel vrij gelegen achtertuin op het zuiden. De begane grond van de woning is grotendeels gemoderniseerd zonder aan karakter in te boeten. Aan de achterzijde grenst het perceel aan landerijen en het natuurgebied “de Collse Zegge”. Wonen in een landelijke omgeving maar toch met alle voorzieningen op korte afstand.

Bouwjaar : 1938.
Woonopp. : circa 109 m².
Inhoud : circa 574 m³.
Perceel opp.: 265 m².
Aanvaarding: in overleg.

Bijzonderheden:
– Unieke woonlocatie gelegen aan de weg van Nuenen (Eeneind) naar Eindhoven, grenzend aan een fraai wandelgebied “De Collse Zegge”. De Dommel en de Collse watermolen zijn uw buren.
– In 2018 is het verlaagde balkenplafond in de woonkamer vervangen voor een stucplafond, zijn de wanden in de woonkamer opnieuw gestuct en is ook de elektra hier vernieuwd.
– Ook is er een doorgang gemaakt naar de werk-/speelkamer aan de achterzijde. Deze is nu inpandig te bereiken. Dus een extra multifunctionele kamer op de begane grond.
– De aanbouw van het woonhuis is eerder (circa 2004) grondig gerenoveerd, waaronder een nieuwe keukeninrichting, bijkeuken en toiletruimte.
– De kozijnen zijn in het verleden grotendeels vernieuwd en er is grotendeels dubbel glas aanwezig. De goten zijn in 2007 vernieuwd, evenals de bitumineuze dakbedekking van de aanbouw.
– Jonge CV-ketel, bouwjaar: 2016.
– De slaapkamers en het woonkamerraam aan de voorzijde zijn voorzien van rolluiken.
– De garage/schuur is in 2 delen en het linkerdeel is voor meerdere doeleinden geschikt. Ideaal voor de hobbyist of kleine ondernemer.
– Zonnig terras aan huis, pal op het zuiden.
– Prachtig uitzicht aan de achterzijde van het diepe perceel over landerijen! Hier zijn 2 extra parkeervakken gecreëerd. Daarnaast is er nog een oprit naast het huis.

Indeling:

Begane grond:
– entree/hal met de meterkast (5 groepen, 3 aardlekschakelaars en een dubbel telwerk) en de trapopgang naar de eerste verdieping;
– sfeervolle doorzon woonkamer (oppervlakte: circa 30 m²) voorzien van een in de hal, keuken en het achterportaal doorgelegde tegelvloer, een stucwerk wand- en plafondafwerking en rolluik aan de voorzijde; om de open haard te kunnen gebruiken zijn er aanpassingen nodig;
– ruime, verdiepte trapkast met verlichting;
– dichte keuken (oppervlakte: circa 7,5 m²) met een inrichting in hoekopstelling, voorzien van een RVS spoelbak, een gaskookplaat, vlakke afzuigkap, combi-magnetron en een koelkast;
– geheel betegeld achterportaal met toegang tot de bijkeuken, de toiletruimte en het zonnige terras;
– luxe toiletruimte, voorzien van een wandcloset en een fonteintje;
– ruime bijkeuken met pantry (warm en koud water), praktische wandkasten en de aansluitingen voor de wasapparatuur;
– aangebouwde multifunctionele werk-/speelkamer (oppervlakte: circa 9 m²), voorzien van een laminaatvloer en verwarming.

1e Verdieping:
– overloop met toegang tot de slaapkamers, de badkamer en deur naar het dak van de aanbouw;
– 2 ruime slaapkamers (oppervlakten: circa 10 en 14 m²), beiden voorzien van een laminaatvloer (2016) en rolluiken; de slaapkamer aan de voorzijde beschikt tevens over vaste kasten en het plafond in deze kamer is in 2016 nog gestuct;
– geheel betegelde badkamer, voorzien van een brede douchecabine met hand- en stortdouche en een thermostaatkraan, een 2e toilet, staande wastafel en mechanische ventilatie.

2e verdieping:
– bergzolder op stahoogte, bereikbaar via een vaste trap en voorzien van een Velux dakraam, de CV-opstelling (Remeha Avanta, bouwjaar: 2016) en veel bergruimte.

Bijgebouwen:
– forse garage/schuur (oppervlakte: circa 34 m²), in spouw gemetseld en met openslaande houten deuren, elektra, een grote vliering en onderverdeeld in 2 separate ruimten; het linkerdeel is afgewerkt met een laminaatvloer, voorzien van verwarming en multifunctioneel inzetbaar, bijvoorbeeld als hobbyruimte.

Buitenterrein:
– oprit aan de zijkant van de woning met dubbele afsluitbare poort;
– plaats/terras op het zuiden, vrijwel geheel voorzien van sierbestrating, een verhoogde plantenborder en een buitenkraantje;
– het achterste stuk van het perceel, achter de garage/schuur, voorziet momenteel in 2 extra parkeerplaatsen; vanaf hier heeft u een fantastisch vrij uitzicht over landerijen en loopt u zo de natuur in.

Uitnodiging:
De eigenaar van deze woning heeft ons opdracht gegeven te bemiddelen bij de verkoop, hetgeen voor u uiteraard geen enkele financiële consequentie inhoudt. Geheel vrijblijvend informeren wij u uitvoerig over de woning, maar ook over de financieringsmogelijkheden en over de mogelijkheden van de verkoop van uw eigen woning. Uiteraard is het aan te bevelen deskundige bijstand van een NVM-makelaar te vragen. Wij helpen u graag bij uw keuze voor een eigen makelaar die uw belangen als koper optimaal zal behartigen.

Het verkopen van een woning is voor de verkoper een spannende en aangrijpende gebeurtenis. Wij stellen het dan ook zeer op prijs om binnen enkele dagen van u een reactie te mogen ontvangen, zodat wij de verkoper over uw bevindingen en beleving kunnen informeren.

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, binnen 6 weken na het tot stand komen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen c.q. een waarborgsom te storten ter hoogte van 10% van de koopsom.

De brochure is samengesteld om u een indruk te geven van het object. De informatie die opgenomen is in deze brochure is afkomstig van de verkoper en/of derden. Hoewel wij bij het samenstellen van de brochure zorgvuldig te werk gaan, kunnen geen rechten worden ontleend aan onjuistheden etc. Deze informatie moet in combinatie met een bezichtiging van de woning worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden.

De meting is gebaseerd op NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

  • 109 m2
  • 265 m2
  • 2

Kenmerken Collseweg 39

Overdracht

Koopprijs€ 328.500,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte265 m2
Woonoppervlakte109 m2
Inhoud574 m3

Bouw

SoortEengezinswoning
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1938
Dak typeSchilddak
IsolatievormenDakisolatie, Gedeeltelijk dubbelglas
EnergielabelG

Indeling

Aantal verdiepingen3
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers2
Aantal badkamers1

Maandlasten

Ligging Collseweg 39

Marktcijfers van Nuenenc.a.

Gemiddelde verkoopprijs in Nuenenc.a.

Landelijk gemiddelde: € 284.108,-

Gemiddelde vraagprijs in Nuenenc.a.

Landelijk gemiddelde: € 306.808,-

Gemiddelde verkooptijd in Nuenenc.a.

Landelijk gemiddelde: 24

Gemiddeld aangeboden in Nuenenc.a.

Landelijk gemiddelde: 5824

Gemiddeld aantal verkocht in Nuenenc.a.

Landelijk gemiddelde: 8759

Gemiddelde prijs/m2 in Nuenenc.a.

Landelijk gemiddelde: 2.508

Vergelijkbaar woningaanbod