Skip to content

Te koop: woonhuis Zomerland 56 5663 HV Geldrop

Van den Buijs Garantiemakelaars Nuenen
Neem contact met mij op

Verkocht

€ 350.000,- k.k.

bieden op deze woning
  1. Home>
  2. Woningen>
  3. koop Geldrop Zomerland 56

Ruime en solide gebouwde tweekapper met een aangebouwde garage, 3 slaapkamers op de 1e verdieping en een grote open 2e verdieping die ruimte biedt voor extra kamers. Deze leuke, nog te moderniseren, gezinswoning heeft een op het westen gelegen zonnige achtertuin en is fraai gelegen in de kindvriendelijke woonwijk “Bronzenwei” (“Zesgehuchten”) aan een groene, verkeersluwe straat.

Bouwjaar: 1990
Woonopp.: circa 120 m²
Perceel opp.: circa 230 m²*
Aanvaarding: In overleg

Bijzonderheden:
– Ultieme gezinswoning! Royale maatvoering en rustig gelegen aan een verkeersluwe straat in de populaire en kindvriendelijke woonwijk “Bronzenwei” (“Zesgehuchten”).
– Centrale ligging op enkele autominuten van Rijksweg A-67 en 10 autominuten van het centrum van Eindhoven. Via een prachtige route is het stadscentrum van Eindhoven ook gemakkelijk per fiets te bereiken.
– Dichterbij zijn er meerdere sportvoorzieningen, een NS-station en het gezellige centrum van Geldrop.
– 3 Slaapkamers op de 1e verdieping en de mogelijkheid voor een 4e en eventueel 5e slaapkamer op de 2e verdieping.
– Inclusief een ruime, aangebouwde garage.
– Geheel voorzien van dubbel glas en goed geïsoleerd.
– Hier is sprake van een voormalige huurwoning. Daarom zullen er specifieke artikelen opgenomen worden in de koopovereenkomst.
– De akte van levering dient te passeren bij onze vaste projectnotaris. De hypotheekakte kunt u uiteraard laten passeren bij een notaris van uw keuze.
*- Bij dit object dient nog kadastrale uitmeting plaats te vinden. De additionele kosten zijn voor rekening van de koper en de opgegeven grootte is indicatief.

Indeling:

Begane grond:
– Overdekte entree/hal met de meterkast (4 groepen en 2 aardlekschakelaars) en de trapopgang naar de 1e verdieping.
– Gedeeltelijk betegelde toiletruimte met een closet en een fonteintje.
– Tuingerichte woonkamer (oppervlakte, inclusief open keuken: circa 38 m²), voorzien van een laminaatvloer, een structuur plafondafwerking en met toegang tot een praktische trapkast. Via de achterdeur loopt u zo de tuin in.
– Open keuken, gesitueerd aan de voorzijde van de woning, met een eenvoudige keukeninrichting in wandopstelling, voorzien van een dubbele RVS spoelbak en een afzuigkap.

1e Verdieping:
– Overloop met de vaste trap naar de 2e verdieping.
– 3 fijne slaapkamers (oppervlakten: resp. circa 8, 12 en 15 m²).
– Grotendeels betegelde badkamer, voorzien van een ligbad met douchegarnituur, een wastafel en 2e closet.

2e verdieping:
– Grote open zolderruimte (oppervlakte: circa 28 m²) met de C.V.–opstelling, de aansluitingen voor de wasapparatuur, mechanische ventilatie-unit en een Velux dakvenster. Er bestaat een goede mogelijkheid voor het realiseren van een 4e (en eventueel een 5e) slaapkamer.

Bijgebouwen:
– Aangebouwde garage (afmetingen binnenwerks: circa 6,94 x 3,05 m¹), voorzien van elektra, een stalen kanteldeur met extra loopdeur aan de voorzijde en aan de achterzijde een deur naar de tuin. De garage is onder een puntdak, wat mogelijkheden biedt voor een bergvliering.

Buitenterrein:
– Voortuin.
– Oprit.
– De achtertuin is gelegen op het westen, voorzien van een grasgazon, borders rondom en met een zonneluifel aan de woning.

Uitnodiging:
De eigenaar van deze woning heeft ons opdracht gegeven te bemiddelen bij de verkoop, hetgeen voor u uiteraard geen enkele financiële consequentie inhoudt. Geheel vrijblijvend informeren wij u uitvoerig over de woning, maar ook over de financieringsmogelijkheden en over de mogelijkheden van de verkoop van uw eigen woning. Uiteraard is het aan te bevelen deskundige bijstand van een NVM-makelaar te vragen. Wij helpen u graag bij uw keuze voor een eigen makelaar die uw belangen als koper optimaal zal behartigen.

Het verkopen van een woning is voor de verkoper een spannende en aangrijpende gebeurtenis. Wij stellen het dan ook zeer op prijs om binnen enkele dagen van u een reactie te mogen ontvangen, zodat wij de verkoper over uw bevindingen en beleving kunnen informeren.

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, binnen 6 weken na het totstandkomen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen c.q. een waarborgsom te storten ter hoogte van 10% van de koopsom.

De brochure is samengesteld om u een indruk te geven van het object. De informatie die opgenomen is in deze brochure is afkomstig van de verkoper en/of derden. Hoewel wij bij het samenstellen van de brochure zorgvuldig te werk gaan, kunnen geen rechten worden ontleend aan onjuistheden etc. Deze informatie moet in combinatie met een bezichtiging van de woning worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden.

Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

  • 120 m2
  • 230 m2
  • 4

Kenmerken Zomerland 56

Overdracht

Vraagprijs€ 350.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte230 m2
Woonoppervlakte120 m2
Inhoud493 m3

Bouw

SoortEengezinswoning
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1990
Dak typeZadeldak
IsolatievormenDubbelglas, Volledig geïsoleerd
EnergielabelB

Indeling

Aantal verdiepingen3
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers4
Aantal badkamers1

Maandlasten

Ligging Zomerland 56

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

39.078

Leeftijd

in percentages van totaal

Huishoudsamenstelling

in percentages van totaal

28%

20% NL

35%

20% NL

37%

20% NL

Vergelijkbaar woningaanbod