Skip to content

Te Koop: woonhuis Weverstraat 14 5667 RN Geldrop

Verkocht o.v.

€ 275.000,- k.k.

bieden op deze woning
  1. Home>
  2. Woningen>
  3. Koop Geldrop Weverstraat 14

Fors uitgebouwde en vrijwel geheel gerenoveerde tussenwoning met een mooie landelijke woonkeuken als middelpunt van de woning en een optimaal tuincontact vanuit de aanbouw. Daarnaast een luxe badkamer, 4 slaapkamers op de verdiepingen en een fraai aangelegde diepe achtertuin met overkapping en gemetselde berging. Deze leuke gezinswoning is rustig gelegen in de wijk Braakhuizen-Noord.

Enkele uitspraken van de huidige bewoners: “Weverstraat 14, gelegen in een rustige woonstraat met alleen plaatselijk verkeer, is een mooi energiezuinig huis geworden, dat na een ingrijpende verbouwing in 2005 een heel eigen karakter en indeling heeft gekregen. De ruime woonkeuken in landelijke stijl, is een genot om in te leven met een lichtstraat voor een mooie lichte en ruime woonkeuken. De badkamer op de eerste verdieping is in dezelfde landelijke stijl uitgevoerd en is mooi, ruim en praktisch ingericht. De zolder kan met vaste trap bereikt worden. Daar bevinden zich de cv ketel en de omvormer voor de zonnepanelen. Tevens is daar een fijne vierde slaapkamer met een brede dakkapel. De mooi aangelegde voor- en achtertuin trekken veel vogels aan. In de achtertuin kun je deze vanaf een overdekt tweede terras aanschouwen. Alles bij elkaar een heel fijne woonplek.”

Bouwjaar : 1960
Woonopp. BG + 1e verd.: circa 110 m²
Overige inpandige ruimte (2e verd.): circa 14 m²
Inhoud : circa 429 m³
Perceel opp.: 239 m²
Aanvaarding: In overleg

Bijzonderheden:
– Rustig gelegen gezinswoning op korte afstand van het gezellige centrum van Geldrop, het kasteel van Geldrop, alsmede diverse scholen, een sporthal en sportpark “de Kievit”. Een nieuwe Lidl wordt in de nabije toekomst in de wijk gevestigd.
– In het verleden is de woning royaal uitgebouwd aan de achterzijde, met veel extra leefruimte tot gevolg. De zitkamer, woonkeuken en tuinkamer hebben samen een leefruimte van circa 46 m².
– In 2005 is de woning en aanbouw grondig gerenoveerd, onder andere is toen:
– De houten begane grond vloer verwijderd, opgevuld en voorzien van een betonnen
geïsoleerde vloer. De leidingen hierin (riolering, elektra) zijn toen ook vernieuwd.
– De indeling begane grond is gewijzigd en de badkamer verplaatst naar de 1e verdieping.
– Er is een lichtstraat geplaatst, een nieuwe keuken, houten vloer, nieuw sanitair, nieuwe paneeldeuren, stucwerk
op de begane grond en gedeeltelijk op de 1e verdieping.
– Met 3 slaapkamers op de 1e verdieping, een vaste trap naar de 2e verdieping en daar nog een extra 4e kamer.
– De gehele begane grond is voorzien van dubbel glas, de verdiepingen gedeeltelijk.
– Ondanks de grote aanbouw aan de achterzijde is er nog een tuin van circa 17 meter diep over. Deze is gelegen op het oosten en de overkapping achterin de tuin zorgt voor verlenging van het tuingenot.
– Er zijn gecertificeerde sleutels voor de gehele woning, inclusief schuur en achterom.
– In 2014 zijn er 20 zonnepanelen geplaatst. Energiezuinig! Ook is toen het pannendak van de woning vernieuwd.

Indeling:

Begane grond:
– entree/ruime hal met antraciet tegelvloer, de trapopgang naar de 1e verdieping, de vernieuwde meterkast, een garderobenis en toegang tot de verdiepte trapkast;
– gedeeltelijk betegelde toiletruimte met een wandcloset en een fonteintje;
– sfeervolle zitkamer (oppervlakte: circa 17 m²) met een houten vloer (rustiek eiken planken van 20 cm breed), doorgelegd in de woonkeuken en tuinkamer, een stucwerk wand- en plafondafwerking met inbouwspots en een elektrische zonneluifel voor het grote woonkamerraam;
– centraal in de woning gesitueerde grote woonkeuken, (oppervlakte inclusief tuinkamer: circa 29 m²) met een op maat gemaakte keukeninrichting in landelijke stijl; de hoekopstelling is voorzien van een RVS spoelbak, 5-pits gaskookplaat met combi-oven/magnetron, een afzuigschouw, koel-/vriescombinatie en een vaatwasser;
– de woonkeuken staat in open verbinding met de tuinkamer/aanbouw aan de achterzijde; hier is ook een lichtstraat met elektrische zonwering gemaakt voor een optimale daglichttoetreding en door de grote raampartijen is er een fijn tuincontact;
– grote inpandige bijkeuken met een tegelvloer, wastafel (warm + koud water), de aansluitingen voor de wasapparatuur, verwarming, mechanische ventilatie en een schrobputje; indien gewenst kan hier eenvoudig een doucheruimte gemaakt worden;
– achterportaal met tegelvloer, een uitstortgootsteen (warm + koud water) en de achterdeur.

1e Verdieping:
– overloop met de vaste trapopgang naar de 2e verdieping;
– 3 fijne slaap-/werkkamers (oppervlakten: respectievelijk circa 6, 11 en 14 m²); de grootste slaapkamer aan de voorzijde heeft toegang tot het balkon en de vaste schuifkastenwand op de slaapkamer aan de achterzijde mag achterblijven;
– luxe, geheel betegelde badkamer, voorzien van vloerverwarming en met een douchecabine, een ligbad (beiden met thermostaatkraan), een 2e wandcloset, wastafelmeubel, designradiator en mechanische ventilatie.

2e Verdieping:
– voorzolder met de omvormer voor de zonnepanelen en bergruimte in de kapschuinte;
– afgesloten berging met de C.V.-opstelling en een klein, vernieuwd dakraampje;
– 4e zolder-/slaapkamer (oppervlakte: circa 9 m²) met verwarming, een dakkapel aan de achterzijde en een schuifkastenwand aan de voorzijde.

Bijgebouwen:
– gemetselde berging (afmetingen circa: 4,74 x 2,43 m¹ + nis), voorzien van elektra en met een gedeeltelijke vliering en een pannendak;
– royaal overdekt terras/houten prieel achterin de tuin, dicht aan 2 zijden en voorzien van elektra; de voorzijde van het prieel kan in de winter geheel afgesloten worden met op maat gemaakte schotten en als winteropslag dienen.

Buitenterrein:
– aangelegde voortuin met een grasgazon, borderbeplanting en een buitenkraantje;
– diepe, verzorgde achtertuin, met een betegeld terras aan huis met een elektrische zonneluifel en een buitenkraantje, een grasgazon, diverse plantenborders en enkele bomen waaronder een notenboom en sierappel;
– achterom via afsluitbare poort aan de achterzijde.

Uitnodiging:
De eigenaar van deze woning heeft ons opdracht gegeven te bemiddelen bij de verkoop, hetgeen voor u uiteraard geen enkele financiële consequentie inhoudt. Geheel vrijblijvend informeren wij u uitvoerig over de woning, maar ook over de financieringsmogelijkheden en over de mogelijkheden van de verkoop van uw eigen woning. Uiteraard is het aan te bevelen deskundige bijstand van een NVM-makelaar te vragen. Wij helpen u graag bij uw keuze voor een eigen makelaar die uw belangen als koper optimaal zal behartigen.

Het verkopen van een woning is voor de verkoper een spannende en aangrijpende gebeurtenis. Wij stellen het dan ook zeer op prijs om binnen enkele dagen van u een reactie te mogen ontvangen, zodat wij de verkoper over uw bevindingen en beleving kunnen informeren.

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, binnen 6 weken na het totstandkomen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen c.q. een waarborgsom te storten ter hoogte van 10% van de koopsom.

De brochure is samengesteld om u een indruk te geven van het object. De informatie die opgenomen is in deze brochure is afkomstig van de verkoper en/of derden. Hoewel wij bij het samenstellen van de brochure zorgvuldig te werk gaan, kunnen geen rechten worden ontleend aan onjuistheden etc. Deze informatie moet in combinatie met een bezichtiging van de woning worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden.

De meting is gebaseerd op NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

  • 110 m2
  • 239 m2
  • 4

Kenmerken Weverstraat 14

Overdracht

Koopprijs€ 275.000,- k.k.
Aanvaardingin overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte239 m2
Gebruiksoppervlakte woonfunctie110 m2
Inhoud429 m3

Bouw

Soorteengezinswoning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1960
Dak typezadeldak
Isolatievormenvloerisolatie, gedeeltelijk dubbel glas

Indeling

Aantal verdiepingen3
Aantal kamers6
Aantal slaapkamers4

Maandlasten

Ligging Weverstraat 14

Vergelijkbaar woningaanbod