Skip to content

Te Koop: woonhuis Korenland 38 5663 HE Geldrop

Verkocht o.v.

€ 300.000,- k.k.

bieden op deze woning
  1. Home>
  2. Woningen>
  3. Koop Geldrop Korenland 38

Ruime en solide gebouwde hoekwoning met een aangebouwde garage, 4 slaapkamers op de verdiepingen en een grote, verzorgde achtertuin op het westen. Deze ideale gezinswoning is fraai gelegen op een royaal hoekperceel in de kindvriendelijke woonwijk “Bronzenwei” (“Zesgehuchten”).

Bouwjaar : 1988
Woonopp. : circa 120 m²
Inhoud : circa 460 m³ incl. garage
Perceel opp.: circa 246 m²
Aanvaarding: In overleg

Bijzonderheden:
– Ultieme gezinswoning! Royale maatvoering en een rustige ligging. Het hoekperceel grenst aan een voetgangerspad.
– Centrale ligging op enkele autominuten van Rijksweg A-67 en 10 autominuten van het centrum van Eindhoven. Het gezellige centrum van Geldrop, alsmede het NS-station zijn op fietsafstand.
– 4 ruime, volwaardige slaapkamers op de verdiepingen.
– Solide bouw, vrijwel geheel voorzien van dubbel glas (uitgezonderd de bovenlichten en de voordeur) en goed geïsoleerd.
– Met een eigen oprit voor de aangebouwde garage.
– Grote, zonnige achtertuin op het westen.
– Hier is sprake van een voormalige huurwoning. Daarom zullen er specifieke artikelen worden opgenomen in de koopovereenkomst.
– De akte van levering dient te passeren bij een vaste projectnotaris. De hypotheekakte kunt u uiteraard laten passeren bij een notaris van uw keuze.

Indeling:

Begane grond:
– overdekte entree/hal met de meterkast (4 groepen, 2 aardlekschakelaars, een slimme meter en een glasvezelaansluiting) en de trapopgang naar de 1e verdieping;
– gedeeltelijk betegelde toiletruimte met een closet en een fonteintje;
– tuingerichte woonkamer (oppervlakte, inclusief open keuken: circa 38 m²), voorzien van een grote, praktische trapkast, de achterdeur naar het zonnige terras en afgewerkt met een doorgelegde parketvloer;
– open keuken, gesitueerd aan de voorzijde van de woning, met een eenvoudige Bruynzeel keukeninrichting.

1e Verdieping:
– overloop met de vaste trap naar de 2e verdieping;
– 3 ruime slaapkamers (oppervlakten: respectievelijk circa 8, 12 en 15 m²);
– grotendeels betegelde badkamer, voorzien van een douche met thermostaatkraan, een wastafel en een 2e closet.

2e Verdieping:
– ruime voorzolder met de aansluitingen voor de wasapparatuur;
– afgescheiden berg-/stookruimte met de CV-opstelling (bouwjaar: 2016);
– grote 4e slaapkamer (oppervlakte: circa 15 m²), met een Velux dakraam aan de achterzijde en toegang tot de bergruimte in de kapschuinte aan zowel de voor- als achterzijde.

Bijgebouwen:
– aangebouwde garage (afmetingen binnenwerks: circa: 2,90 x 6,92 m¹), voorzien van elektra, een kleine vliering en met een stalen kanteldeur aan de voorzijde en een extra loopdeur aan de tuinzijde;
– aangebouwde houten tuinberging in 2 delen.

Buitenterrein:
– fraai aangelegde voortuin;
– oprit;
– diepe, goed onderhouden achtertuin op het westen, voorzien van een terras aan huis en een achterin de tuin, grasgazon en diverse fraaie plantenborders;
– achterom.

Uitnodiging:
De eigenaar van deze woning heeft ons opdracht gegeven te bemiddelen bij de verkoop, hetgeen voor u uiteraard geen enkele financiële consequentie inhoudt. Geheel vrijblijvend informeren wij u uitvoerig over de woning, maar ook over de financieringsmogelijkheden en over de mogelijkheden van de verkoop van uw eigen woning. Uiteraard is het aan te bevelen deskundige bijstand van een NVM-makelaar te vragen. Wij helpen u graag bij uw keuze voor een eigen makelaar die uw belangen als koper optimaal zal behartigen.

Het verkopen van een woning is voor de verkoper een spannende en aangrijpende gebeurtenis. Wij stellen het dan ook zeer op prijs om binnen enkele dagen van u een reactie te mogen ontvangen, zodat wij de verkoper over uw bevindingen en beleving kunnen informeren.

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, binnen 6 weken na het totstandkomen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen c.q. een waarborgsom te storten ter hoogte van 10% van de koopsom.

De brochure is samengesteld om u een indruk te geven van het object. De informatie die opgenomen is in deze brochure is afkomstig van de verkoper en/of derden. Hoewel wij bij het samenstellen van de brochure zorgvuldig te werk gaan, kunnen geen rechten worden ontleend aan onjuistheden etc. Deze informatie moet in combinatie met een bezichtiging van de woning worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden.

De meting is gebaseerd op NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

  • 120 m2
  • 246 m2
  • 4

Kenmerken Korenland 38

Overdracht

Koopprijs€ 300.000,- k.k.
Aanvaardingin overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte246 m2
Gebruiksoppervlakte woonfunctie120 m2
Inhoud460 m3

Bouw

Soorteengezinswoning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1988
Dak typezadeldak
Isolatievormendakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie

Indeling

Aantal verdiepingen3
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers4

Maandlasten

Ligging Korenland 38

Vergelijkbaar woningaanbod