Ga naar inhoud

Te koop: woonhuis Beemdstraat 1 5662 RN Geldrop

Van den Buijs Garantiemakelaars Nuenen
Neem contact met mij op

Verkocht

€ 375.000,- k.k.

bieden op deze woning

Op absoluut schitterende locatie in de kindvriendelijke en parkachtige “Skandiawijk” gelegen hoekwoning. Op loopafstand van de dorpskern van Geldrop en met blijvend vrij uitzicht over openbaar groen en een bosperceel waardoor de rivier “De Kleine Dommel” loopt. Deze karakteristieke woning met extra leefruimte op de begane grond door de uitbouw aan de zijkant is gelegen op een diep hoekperceel en heeft een diepe achtertuin op het westen met gemetselde berging.

Enkele uitspraken van de huidige bewoners: “Met veel plezier hebben wij 47 jaar in dit huis gewoond. Het heeft een prachtige ligging tegenover een bosperceel waardoor de rivier “De Kleine Dommel” loopt. Is op loopafstand van het centrum, winkels, NS, scholen en het Kasteel van Geldrop (1616) aan de overkant. Het is heerlijk wonen hier met plezierige, hulpvaardige buren.”

Bouwjaar: 1953
Woonopp.: circa 103 m²
Perceel opp.: 363 m²
Aanvaarding: In overleg

Bijzonderheden:
– Rustig gelegen in de groene en kindvriendelijke “Skandiawijk”. Het gezellige centrum van Geldrop, een basisschool, natuurgebied “Dommeldal”, winkels en sportfaciliteiten zijn op korte afstand.
– Open ligging, geen overburen, maar vrij uitzicht over openbaar groen aan de voorzijde!
– De Skandiawijk blinkt uit door zijn groene en uniforme uitstraling. Eigenaren worden automatisch lid van de Vereniging “Geldrop huiseigenaren Skandiawijk”. Deze vereniging zorgt voor eenheid in de wijk en regelt het onderhoud en gemeenschappelijk beheer van de voor- en zijtuinen. De bijdrage hieraan is momenteel € 245,- per jaar.
– In 1989 is de begane grond aan de zijkant uitgebouwd. Met een grotere woonkamer, badkamer en extra werk/hobbykamer op de begane grond tot gevolg.
– De extra kamer op de begane grond biedt mogelijkheden voor thuiswerken of een beroep aan huis.
– Het oorspronkelijke pannendak is in circa 1993 vervangen en in 2021 is het buitenschilderwerk nog gedaan.
– In 2018 zijn er 10 zonnepanelen geplaatst. Dus lagere energiekosten!
– De ruim 25 meter diepe achtertuin is gelegen op het westen en beschikt over een royaal overdekt terras aan huis en een gemetselde schuur achter in de tuin.
– Koper dient rekening te houden met moderniseringskosten.

Indeling:

Begane grond:
– Entree/hal met de meterkast en de trapopgang naar de 1e verdieping.
– Gedeeltelijk betegelde toiletruimte met een closet en fonteintje.
– Speels ingedeelde woonkamer (oppervlakte: circa 36 m²), uitgebouwd aan de zijkant en hier voorzien van een schuin hoger plafond met 2 dakramen voor extra daglichttoetreding. Het originele deel van de woonkamer is voorzien van een verwarmde tegelvloer, het aangebouwde deel van linoleum. Centraal in de woonkamer staat de schouw met open haard met dubbele warmte-wisselaar.
– Dichte keuken (oppervlakte, circa 7 m²) met doorgelegde verwarmde tegelvloer en een eenvoudige keukeninrichting in wandopstelling, voorzien van een dubbele RVS spoelbak, een gasfornuis en geiser. Vanuit de keuken is er toegang tot een verdiepte kelderkast met daarin ook de aansluitingen voor de wasapparatuur. Via de achterdeur is er toegang tot het overdekte terras.
– Portaal, toegankelijk vanuit de woonkamer, met een 2e achterdeur en toegang tot de aangebouwde vertrekken.
– Geheel betegelde badkamer, voorzien van een wastafelmeubel, 2e closet, mechanische ventilatie en een ligbad met douchegarnituur, thermostaatkraan en spatscherm.
– Aangebouwde werk-/hobbykamer of kleine slaapkamer (oppervlakte: circa 13 m²) met veel daglichttoetreding en zicht op de eigen achtertuin. Hier bevindt zich ook een extra geiser voor de badkamer en via een luik is de bergruimte boven de badkamer te bereiken.

1e Verdieping:
– Overloop met luik en harmonicatrap naar de zolder.
– 3 fijne slaapkamers (oppervlakten: circa 7, 11 en 12 m²). Alle slaapkamers zijn afgewerkt met een diverse vloerbedekking en 2 slaapkamers beschikken over een vaste wastafel (koud water).
– Geheel betegelde toiletruimte (voorheen doucheruimte) met een 3e closet en een wastafel.

2e Verdieping:
– Zolder in 2 compartimenten met de CV-opstelling en veel bergruimte. Een eventuele dakopbouw aan de achterzijde maakt het indien gewenst mogelijk hier een extra slaapkamer te creëren.

Buitenterrein:
– Voortuin met een diverse beplanting.
– Diepe achtertuin, gelegen pal op het westen en voorzien van een groot overdekt terras, diverse plantenborders, stukjes grasgazon en een siertuin.
– Achterom, via een afsluitbare poort aan de zijkant.

Bijgebouwen:
– Royale, aangebouwde Aluminium terrasoverkapping aan huis. De lichtdoorlatende panelen zijn enkele jaren geleden vernieuwd.
– Ruime, gemetselde berging (bouwjaar: 2003, afmetingen binnenwerks: circa 4,34 x 2,91 m), voorzien van elektra.

Uitnodiging:
De eigenaar van deze woning heeft ons opdracht gegeven te bemiddelen bij de verkoop, hetgeen voor u uiteraard geen enkele financiële consequentie inhoudt. Geheel vrijblijvend informeren wij u uitvoerig over de woning, maar ook over de financieringsmogelijkheden en over de mogelijkheden van de verkoop van uw eigen woning. Uiteraard is het aan te bevelen deskundige bijstand van een NVM-makelaar te vragen. Wij helpen u graag bij uw keuze voor een eigen makelaar die uw belangen als koper optimaal zal behartigen.

Het verkopen van een woning is voor de verkoper een spannende en aangrijpende gebeurtenis. Wij stellen het dan ook zeer op prijs om binnen enkele dagen van u een reactie te mogen ontvangen, zodat wij de verkoper over uw bevindingen en beleving kunnen informeren.

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, binnen 6 weken na het tot stand komen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen c.q. een waarborgsom te storten ter hoogte van 10% van de koopsom.

De brochure is samengesteld om u een indruk te geven van het object. De informatie die opgenomen is in deze brochure is afkomstig van de verkoper en/of derden. Hoewel wij bij het samenstellen van de brochure zorgvuldig te werk gaan, kunnen geen rechten worden ontleend aan onjuistheden etc. Deze informatie moet in combinatie met een bezichtiging van de woning worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden.

De meting is gebaseerd op NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

Bij grote belangstelling kan worden overgegaan tot een biedingsprocedure.

  • 103 m2
  • 363 m2
  • 4

Kenmerken Beemdstraat 1

Overdracht

Vraagprijs€ 375.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte363 m2
Woonoppervlakte103 m2
Inhoud411 m3

Bouw

SoortEengezinswoning
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1953
Dak typeZadeldak
IsolatievormenMuurisolatie, Vloerisolatie, Dubbelglas
EnergielabelE

Indeling

Aantal verdiepingen3
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers4
Aantal badkamers1

Maandlasten

Ligging Beemdstraat 1

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

39.078

Leeftijd

in percentages van totaal

Huishoudsamenstelling

in percentages van totaal

22%

20% NL

30%

20% NL

47%

20% NL

Vergelijkbaar woningaanbod