Skip to content

Te koop: woonhuis Tweelingenlaan 80 5632 AZ Eindhoven

Van den Buijs Garantiemakelaars Nuenen
Neem contact met mij op

Verkocht

€ 399.000,- k.k.

bieden op deze woning
  1. Home>
  2. Woningen>
  3. koop Eindhoven Tweelingenlaan 80

Onder fraaie architectuur gebouwde tussenwoning met een inpandige garage, een tuingerichte leefkeuken, 4 kamers op de verdiepingen, een dakterras en een fraai aangelegde achtertuin. De speelse indeling en de meerdere hoogteverschillen in combinatie met de vele ramen zorgen voor een optimaal gevoel van ruimte. De woning is fraai gelegen aan een doodlopend hofje in de gewilde woonwijk “De Luytelaer”. Met een gunstige ligging ten opzichte van scholen, winkels en uitvalswegen.

Bouwjaar: 1975
Woonopp.: circa 138 m²
Inhoud: circa 566 m³
Perceel opp.: 220 m²
Aanvaarding: in overleg

Bijzonderheden:
– Onder architectuur gebouwde woonwijk met kenmerkende woningen met witte gevelsteen en een bijzondere, niet alledaagse uitstraling.
– Gelegen aan de noordkant van Eindhoven, op korte afstand van meerdere winkelcentra, scholen, natuurgebieden “De Dommelvallei” en “Eckart” en met de snelle, nabijgelegen HOV-busverbinding bent u zo in het centrum van Eindhoven.
– De woning is rustig gelegen aan een doodlopend hofje met enkel bestemmingsverkeer.
– Er zijn 3 slaapkamers op de 1e verdieping en een multifunctionele extra kamer door de dakopbouw op de 2e verdieping.
– 2 badkamers op de 1e verdieping, waarvan 1 met douche en 1 met ligbad en een separate toiletruimte.
– De woning wordt verwarmd door middel van hete lucht verwarming. Dit in combinatie met een CV-ketel.
– De fraai aangelegde achtertuin biedt veel privacy. Daarnaast kun u gebruik maken de mogelijkheden van het dakterras.

Indeling:

Begane grond:
– Royaal overdekte entree/ruime hal met de meterkast, de trapopgang en toegang tot de woonkamer, toiletruimte en de inpandig te bereiken garage.
– Grotendeels betegelde toiletruimte met een closet en een fonteintje.
– Woonkamer (oppervlakte: circa 31 m²), afgewerkt met een over vrijwel de gehele begane grond doorgelegde plavuizen tegelvloer, een houten plafond en open haard. Via de brede kunststof schuifpui bereikt u het terras en via een afstapje (circa 30 cm) de keuken.
– Verlaagde eetkeuken (oppervlakte: circa 16 m²), met een keukeninrichting in wandopstelling, voorzien van een granieten aanrechtblad, een 1½ RVS spoelbak, keramische kookplaat, RVS afzuigkap en een smalle vaatwasser. Onder deze keukeninrichting enkele verrijdbare ladeblokken en daarnaast is er een aparte halfhoge kastenopstelling met nog een combi-oven/magnetron. Vanuit de keuken is er fijn zicht op de eigen achtertuin en is er een optimale daglichttoetreding door de grote ramen en de 2 extra Velux dakramen in het stukje puntdak.
– Inpandige garage, voorzien van een elektrische garagedeur, elektra en de aansluitingen voor de wasapparatuur.

1e Verdieping:
– Overloop met een grote bergkast en vaste trapopgang naar de 2e verdieping.
– 3 ruime slaapkamers (oppervlakten: resp. circa 11, 11 en 19 m²). De grote slaapkamer aan de voorzijde is afgewerkt met een vaste kastenwand, heeft speelse hoogteverschillen in het plafond en geeft direct toegang tot de aangrenzende badkamer. De 2 slaapkamers gelegen aan de achterzijde hebben kunststof raamkozijnen en daarnaast beschikt 1 kamer over een extra dakraam in de kapschuinte boven het staande raam.
– Betegelde badkamer, direct toegankelijk vanuit de grootste slaapkamer met een ligbad, een urinoir en een groot wastafelmeubel. Ook hier extra daglichttoetreding door het extra raam in de kapschuinte.
– 2e badkamer, gelegen aan het einde van de gang, met een douche met thermostaatkraan en een wastafel.
– Separate toiletruime met een closet en fonteintje.
– Stookruimte met de heteluchtverwarming in combinatie met een Brink CV-installatie.

2e Verdieping:
– Lichte overloop met mogelijkheden voor bijvoorbeeld een werkhoek.
– Extra 4e slaap-/hobbykamer (oppervlakte: circa 8 m²), met veel lichtinval en met een schuifpui naar het grote dakterras.

Buitenterrein:
– Dakterras (afmetingen: circa 3,10 x 4,60 m¹), geheel omheind en met een halfhoge muur als afscheiding.
– Fraai aangelegde achtertuin, aangelegd met een ruim betegeld terras aan huis met buitenkraantje, diverse plantenborders, kunstgras, een pergola en een verhoogd houten plantenvak.
– Houten tuinberging achterin de tuin.
– Achterom via een afsluitbare poort.

Uitnodiging:
De eigenaar van deze woning heeft ons opdracht gegeven te bemiddelen bij de verkoop, hetgeen voor u uiteraard geen enkele financiële consequentie inhoudt. Geheel vrijblijvend informeren wij u uitvoerig over de woning, maar ook over de financieringsmogelijkheden en over de mogelijkheden van de verkoop van uw eigen woning. Uiteraard is het aan te bevelen deskundige bijstand van een NVM-makelaar te vragen. Wij helpen u graag bij uw keuze voor een eigen makelaar die uw belangen als koper optimaal zal behartigen.

Het verkopen van een woning is voor de verkoper een spannende en aangrijpende gebeurtenis. Wij stellen het dan ook zeer op prijs om binnen enkele dagen van u een reactie te mogen ontvangen, zodat wij de verkoper over uw bevindingen en beleving kunnen informeren.

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, binnen 6 weken na het tot stand komen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen c.q. een waarborgsom te storten ter hoogte van 10% van de koopsom.

De brochure is samengesteld om u een indruk te geven van het object. De informatie die opgenomen is in deze brochure is afkomstig van de verkoper en/of derden. Hoewel wij bij het samenstellen van de brochure zorgvuldig te werk gaan, kunnen geen rechten worden ontleend aan onjuistheden etc. Deze informatie moet in combinatie met een bezichtiging van de woning worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden.

De meting is gebaseerd op NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

  • 138 m2
  • 220 m2
  • 4

Kenmerken Tweelingenlaan 80

Overdracht

Vraagprijs€ 399.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte220 m2
Woonoppervlakte138 m2
Inhoud566 m3

Bouw

SoortEengezinswoning
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1975
Dak typeSamengesteld dak
IsolatievormenDakisolatie, Vloerisolatie, Gedeeltelijk dubbelglas

Indeling

Aantal verdiepingen3
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers4
Aantal badkamers2

Maandlasten

Ligging Tweelingenlaan 80

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

226.868

Leeftijd

in percentages van totaal

Huishoudsamenstelling

in percentages van totaal

23%

20% NL

49%

20% NL

27%

20% NL

Vergelijkbaar woningaanbod