Ga naar inhoud

Te koop: woonhuis Sonseweg 15 5632 NA Eindhoven

Van den Buijs Garantiemakelaars Nuenen
Neem contact met mij op

Verkocht

€ 359.500,- k.k.

bieden op deze woning

Ruime, grotendeels gemoderniseerde tussenwoning, uitgebouwd aan de achterzijde en met 4 ruime slaap-/werkkamers op de verdiepingen. De achtertuin is gelegen op het westen en heeft een gemetselde berging en achterom. Deze leuke gezinswoning is rustig gelegen in de wijk “Vaartbroek” in stadsdeel Woensel, met het winkelcentrum “Vaartbroek” om de hoek en met een fraai park met speelvoorzieningen op ongeveer 100 meter afstand.
VANAF 1 JANUARI OOK MET NHG TE KOPEN!

Bouwjaar: circa 1966
Woonopp.: circa 107 m²
Perceel opp.: 148 m²
Aanvaarding: in overleg

Bijzonderheden:
– Gelegen in een kindvriendelijke woonwijk nabij winkelvoorzieningen, scholen, een wandel-/speelpark, sportvoorzieningen en openbaar vervoer.
– De ligging nabij de John F. Kennedylaan zorgt voor een goede ontsluiting naar zowel het centrum van Eindhoven als de snelwegen (A2, A50 en A58).
– De begane grond is grotendeels gemoderniseerd. Zo is er onder andere in:
– 2016: Een nieuwe keuken geplaatst, een nieuwe tegelvloer in de keuken en hal gelegd en de meterkast (schakelmateriaal en leidingen) is vernieuwd.
– 2020: De woonkamer is uitgebouwd aan de achterzijde, er is een grote schuifpui geplaatst en de kozijnen in de keuken zijn vervangen. Ook is de woonkamer en keuken in de periode 2016-2020 gestuct.
– 2021: Toiletruimte vernieuwd, nieuwe tegelvloer gelegd in de woonkamer en buitenschilderwerk gedaan.
– De woning beschikt over energielabel B en is voorzien van HR++ glas.
– In januari 2019 zijn er 7 zonnepanelen geplaatst. Dus lagere energiekosten.
– Zonnige achtertuin op het westen met een ruime gemetselde berging en achterom.
– Geen directe overburen en voldoende parkeergelegenheid aan de overzijde van de straat.

Indeling:

Begane grond:
– Overdekte entree/hal met tegelvloer en de trapopgang naar de 1e verdieping.
– Moderne, gedeeltelijk betegelde toiletruimte (2021), voorzien van een wandcloset en een fonteintje.
– Sfeervolle Z-woonkamer (oppervlakte incl. halfopen keuken: circa 38 m²), uitgebouwd aan de achterzijde met een apart zit- en eetgedeelte en voorzien van nieuwe tegelvloer in houtlook (2021) en een stucwerk wand- en plafondafwerking. De achterzijde van de eetkamer is in 2020 gelijkgetrokken met de keuken en hierdoor is er een ruimere eetkamer ontstaan. Hier zijn ook 2 Solartubes geplaatst voor extra daglicht. Via de schuifpui die reikt tot aan het plafond is er toegang tot de tuin en vanuit de eetkamer is er ook toegang tot een ruime voorraadkast met daarin de meterkast.
– Half open keuken, met een keukeninrichting in wandopstelling, voorzien van een RVS-spoelbak, een gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, een kleine close-in-boiler (5L) achter de plint en een losse koel-/vriescombinatie. In de keuken ligt dezelfde antraciet tegelvloer als in de hal en de achterwand van de keuken is in 2020 nog betegeld.

1e Verdieping:
– Overloop met de vaste trapopgang naar de 2e verdieping.
– 3 fijne slaapkamers (oppervlakten: circa 9, 10 en 13 m²), allen voorzien van een laminaatvloer, een stucwerk wand- en plafondafwerking en draaikiepramen.
– Eenvoudige, geheel betegelde badkamer, voorzien van een douche, wastafel en de aansluitingen voor de wasapparatuur.

2e Verdieping:
– Ruime voorzolder met de CV-opstelling (Intergas hre, bouwjaar: 2016) en een dakraam.
– 4e royale slaapkamer (oppervlakte: circa 12 m²) met een kunststof dakkapel aan de achterzijde, vloerbedekking en gestucte wanden. De kamer is onder een puntdak en hierdoor extra ruimtelijk.

Bijgebouwen:
– Ruime, gemetselde berging (afmetingen binnenwerks: 4,65 x 2,95 m¹) achter in de tuin, voorzien van elektra.

Buitenterrein:
– Aangelegde voortuin met een stukje gras, een beukenhaagje en 2 leiboompjes.
– Zonnige achtertuin, gelegen op het westen met een terras van sierbestrating (oude waaltjes) aan huis, een buitenkraantje, een stukje grasgazon en een plantenborder. De schutting aan 1 zijde is vernieuwd.
– Achterom via afsluitbare poort.

Uitnodiging:
De eigenaar van deze woning heeft ons opdracht gegeven te bemiddelen bij de verkoop, hetgeen voor u uiteraard geen enkele financiële consequentie inhoudt. Geheel vrijblijvend informeren wij u uitvoerig over de woning, maar ook over de financieringsmogelijkheden en over de mogelijkheden van de verkoop van uw eigen woning. Uiteraard is het aan te bevelen deskundige bijstand van een NVM-makelaar te vragen. Wij helpen u graag bij uw keuze voor een eigen makelaar die uw belangen als koper optimaal zal behartigen.

Het verkopen van een woning is voor de verkoper een spannende en aangrijpende gebeurtenis. Wij stellen het dan ook zeer op prijs om binnen enkele dagen van u een reactie te mogen ontvangen, zodat wij de verkoper over uw bevindingen en beleving kunnen informeren.

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, binnen 6 weken na het tot stand komen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen c.q. een waarborgsom te storten ter hoogte van 10% van de koopsom.

De brochure is samengesteld om u een indruk te geven van het object. De informatie die opgenomen is in deze brochure is afkomstig van de verkoper en/of derden. Hoewel wij bij het samenstellen van de brochure zorgvuldig te werk gaan, kunnen geen rechten worden ontleend aan onjuistheden etc. Deze informatie moet in combinatie met een bezichtiging van de woning worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden.

De meting is gebaseerd op NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

Bij grote belangstelling kan worden overgegaan tot een biedingsprocedure.

  • 107 m2
  • 148 m2
  • 4

Kenmerken Sonseweg 15

Overdracht

Vraagprijs€ 359.500,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte148 m2
Woonoppervlakte107 m2
Inhoud372 m3

Bouw

SoortEengezinswoning
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1966
Dak typeZadeldak
IsolatievormenDakisolatie, Muurisolatie, Dubbelglas, HR glas
EnergielabelB

Indeling

Aantal verdiepingen3
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers4
Aantal badkamers1

Maandlasten

Ligging Sonseweg 15

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

226.868

Leeftijd

in percentages van totaal

Huishoudsamenstelling

in percentages van totaal

44%

20% NL

25%

20% NL

31%

20% NL

Vergelijkbaar woningaanbod