Ga naar inhoud

Te koop: woonhuis Scheldestraat 4a 5626 BE Eindhoven

Beschikbaar

Bezichtiging plannen

€ 825.000,- k.k.

bieden op deze woning

Zeer ruim vrijstaand woonhuis met diepe tuin, inpandige garage, een grote serre/tuinkamer en maar liefst 6 slaapkamers, gelegen aan een mooie straat in het gezellige kerkdorp Acht.

Bouwjaar: 1995.
Woonopp.: circa 242 m²
Inhoud: circa 985 m³
Perceel opp.: 848 m².
Aanvaarding: in overleg.

Bijzonderheden:
– Gunstige ligging t.o.v. uitvalswegen A2/A50, Ziekenhuizen, de High Tech Campus, ASML, Philips Healthcare, Flightforum en Eindhoven Centrum. Aan de achterzijde grenst het perceel aan een groenstrook en Ecopark Acht.
– Zeer energiezuinig huis. Energielabel A. Er liggen 20 zonnepanelen op het dak.
– Zeer grote achtertuin. Ideaal voor de tuinliefhebber, het hebben van een moestuin of het aanleggen van een zwembad.

Indeling:

Begane grond:
– Overdekte entree/hal met de meterkast (11 groepen, een 2 aardlekschakelaar, een laadunit t.b.v. een elektrische auto en een aansluiting op het glasvezelnetwerk) en de trapopgang naar de 1e verdieping.
– Luxe toiletruimte met een duoblok en een fonteintje.
– Ruime U-vormige woonkamer (oppervlakte: circa 56 m²) met een fraaie houtkachel.
– Leefkeuken (oppervlakte: circa 18 m²) met een luxe keukeninrichting in L-opstelling, voorzien van een oven, een gaskookplaat, een afzuigkap en een Miele vaatwasser. De koel-vriescombinatie wordt ter overname aangeboden.
– Zeer grote serre/tuinkamer (oppervlakte: maar liefst circa 52 m²). Deze serre kan langs 3 zijdes geopend worden middel schuifpuien.
– Fijne werkkamer (oppervlakte: circa 10 m²).
– Praktische bijkeuken, met de aansluitingen voor de wasapparatuur en de CV-opstelling.
– Inpandig te bereiken garage/berging (oppervlakte: circa 24 m²) met een brede loopdeur, een elektrische roldeur en daglichttoetreding via een lichtkoepel.

1e Verdieping:
– Ruime overloop met een vaste trapopgang naar de 2e verdieping.
– 4 riante slaapkamers (oppervlakten: respectievelijk circa 8, 11, 11 en 16 m²); 3 van de 4 kamers zijn voorzien van een airco..
– Luxe separate toiletruimte met een hangend toilet en een fonteintje.
– Luxe en geheel betegelde badkamer, voorzien van een badkamermeubel met dubbele wastafel, een inloopdouche, een zitbad, een designradiator en elektrische vloerverwarming.

2e Verdieping:
– Overloop.
– 2 zolder-/slaapkamers (oppervlakten: respectievelijk circa 8 en 11 m²);

Buitenterrein:
– `Fraai aangelegde voortuin en een dubbele oprit.
– Zeer diepe achtertuin (circa 70 m¹) met een terras, gazon, volwassen beplanting, hondenverblijf en een prieeltje. Genoeg ruimte voor bijvoorbeeld een zwembad of een moestuin.

Uitnodiging:

De eigenaar van deze woning heeft ons opdracht gegeven te bemiddelen bij de verkoop, hetgeen voor u uiteraard geen enkele financiële consequentie inhoudt. Geheel vrijblijvend informeren wij u uitvoerig over de woning, maar ook over de financieringsmogelijkheden en over de mogelijkheden van de verkoop van uw eigen woning. Uiteraard is het aan te bevelen deskundige bijstand van een NVM-makelaar te vragen. Wij helpen u graag bij uw keuze voor een eigen makelaar die uw belangen als koper optimaal zal behartigen.

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, binnen 6 weken na het tot stand komen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen c.q. een waarborgsom te storten ter hoogte van 10% van de koopsom.

De brochure is samengesteld om u een indruk te geven van het object. De informatie die opgenomen is in deze brochure is afkomstig van de verkoper en/of derden. Hoewel wij bij het samenstellen van de brochure zorgvuldig te werk gaan, kunnen geen rechten worden ontleend aan onjuistheden etc. Deze informatie moet in combinatie met een bezichtiging van de woning worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden.

De meting is gebaseerd op NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

Bij grote belangstelling kan worden overgegaan tot een biedingsprocedure.

  • 242 m2
  • 848 m2
  • 6

Kenmerken Scheldestraat 4a

Overdracht

Vraagprijs€ 825.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte848 m2
Woonoppervlakte242 m2
Inhoud985 m3

Bouw

SoortHerenhuis
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1995
Dak typeZadeldak
IsolatievormenVolledig geïsoleerd
EnergielabelA

Indeling

Aantal verdiepingen3
Aantal kamers8
Aantal slaapkamers6
Aantal badkamers1

Maandlasten

Ligging Scheldestraat 4a

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

226.868

Leeftijd

in percentages van totaal

Huishoudsamenstelling

in percentages van totaal

27%

20% NL

39%

20% NL

34%

20% NL

Vergelijkbaar woningaanbod