Ga naar inhoud

Te koop: woonhuis Roosenburgstraat 44 5624 JT Eindhoven

Van den Buijs Garantiemakelaars Nuenen
Neem contact met mij op

Verkocht

€ 499.000,- k.k.

bieden op deze woning

Zeer ruim halfvrijstaand woonhuis, gelegen op een fraaie woonstand in de gewilde en gemoedelijke wijk “Prinsejagt 3” in het stadsdeel Woensel. De woning is voorzien van een zeer ruime L-vormige woonkamer, een privacy biedende achtertuin met berging en 5 slaapkamers op de verdiepingen. Alle denkbare voorzieningen zijn binnen handbereik. Een supermarkt, basisschool, gezondheidscentrum en wijkgebouw zijn op loopafstand. Het Winkelcentrum WoensXL, diverse sportfaciliteiten en het Catharina Ziekenhuis zijn op korte afstand.

Bouwjaar: 1961
Woonoppervlakte.: circa 180 m²
Perceeloppervlakte: 363 m²
Aanvaarding: in overleg

Bijzonderheden:
– Alle denkbare voorzieningen zijn binnen handbereik. Een supermarkt, basisschool, gezondheidscentrum eb wijkgebouw zijn op loopafstand en het winkelcentrum WoenXL, diverse sportfaciliteiten en het Catharina Ziekenhuis zijn op korte afstand.
– Gunstige ligging in een fraaie woonwijk met een actieve buurtvereniging. Het centrum van Eindhoven is snel bereikbaar via meerdere buslijnen.
– Vrij uitzicht over een fraai speelveldje.
– Veel leefruimte en 5 slaapkamers, dus bij uitstek geschikt voor gezinnen.
– De woning is goed geïsoleerd en deels voorzien van HR++-glas. Energielabel C.

Enkele uitspraken van de huidige bewoners: “We wonen al 30 jaar met veel plezier in deze heerlijk lichte woning. Onze kinderen zijn hier opgegroeid en hebben met veel plezier gespeeld in een van de speeltuintjes en gevoetbald op het veldje. Destijds zijn wij gevallen voor de ruimte in het huis, groene uitstraling van de wijk en het bestaan van een actieve buurtvereniging. De ideale woning voor gezinnen met veel mogelijkheden en met een basisschool en een Jumbo om de hoek.”

Indeling:

Begane grond:
– Entree/vestibule met 2 bergkasten.
– Ruime hal met een bordestrap naar de 1e verdieping en een verdiepte kelderkast/meterkast (8 groepen en 2 aardlekschakelaars).
– Gedeeltelijk betegelde toiletruimte met een hangend closet en een fonteintje.
– Zeer ruime L-vormige woonkamer (oppervlakte: maar liefst circa 53 m²), voorzien van een lichte tegelvloer, een open haard, een tuindeur en een prachtige daglichttoetreding.
– Royale dichte keuken (oppervlakte: circa 11 m²) met dezelfde lichte tegelvloer en een lichte kunststof keukeninrichting in hoekopstelling. Deze is voorzien van onder- en bovenkastjes, een RVS spoelbak, gaskookplaat, afzuigkap, oven, vaatwasser, koel-/vriescombinatie en een close-in boiler.

1e Verdieping:
– Overloop met een bordestrap naar de 2e verdieping.
– 3 ruime slaapkamers (oppervlakten: resp. circa 10, 11 en 14 m²). De slaapkamer aan de voorzijde beschikt over een vaste wastafel, een inbouwkast en een doorgang naar het balkon.
– Betegelde wasruimte met aansluitingen voor wasmachine en droger en een uitstortgootsteen.
– Ruime, wit betegelde badkamer (oppervlakte: circa 10 m²) met een kunststof ligbad, een douchecabine, een duoblok, 2 inbouwkasten en een wastafel.

2e Verdieping:
– Overloop.
– 2 slaapkamers onder de dakkapel (oppervlakten resp.: circa 6 en 22 m²). De kleine kamer heeft veel ingebouwde kastruimte en de grote kamer is v.v. een wastafeltje.
– Zolderberging/CV-ruimte met CV-opstelling (Intergas HR combiketel, bouwjaar 2020).

Buitenterrein:
– Aangelegde voor- en zijtuin met een volwassen beplanting en een haag er omheen.
– Privacy biedende achtertuin met een groot terras, borderbeplanting en een achterom naar het buurpad.

Bijgebouwen:
– Ruime gemetselde berging (oppervlakte: circa 9 m²).

Uitnodiging:
De eigenaar van deze woning heeft ons opdracht gegeven te bemiddelen bij de verkoop, hetgeen voor u uiteraard geen enkele financiële consequentie inhoudt. Geheel vrijblijvend informeren wij u uitvoerig over de woning, maar ook over de financieringsmogelijkheden en over de mogelijkheden van de verkoop van uw eigen woning. Uiteraard is het aan te bevelen deskundige bijstand van een NVM-makelaar te vragen. Wij helpen u graag bij uw keuze voor een eigen makelaar die uw belangen als koper optimaal zal behartigen.

Het verkopen van een woning is voor de verkoper een spannende en aangrijpende gebeurtenis. Wij stellen het dan ook zeer op prijs om binnen enkele dagen van u een reactie te mogen ontvangen, zodat wij de verkoper over uw bevindingen en beleving kunnen informeren.

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, binnen 6 weken na het tot stand komen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen c.q. een waarborgsom te storten ter hoogte van 10% van de koopsom.

De brochure is samengesteld om u een indruk te geven van het object. De informatie die opgenomen is in deze brochure is afkomstig van de verkoper en/of derden. Hoewel wij bij het samenstellen van de brochure zorgvuldig te werk gaan, kunnen geen rechten worden ontleend aan onjuistheden etc. Deze informatie moet in combinatie met een bezichtiging van de woning worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden.

De meting is gebaseerd op NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

Bij grote belangstelling kan worden overgegaan tot een biedingsprocedure.

  • 180 m2
  • 294 m2
  • 5

Kenmerken Roosenburgstraat 44

Overdracht

Vraagprijs€ 499.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte294 m2
Woonoppervlakte180 m2
Inhoud620 m3

Bouw

SoortEengezinswoning
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1961
Dak typeZadeldak
IsolatievormenDakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Grotendeels dubbelglas, HR glas
EnergielabelC

Indeling

Aantal verdiepingen3
Aantal kamers6
Aantal slaapkamers5
Aantal badkamers1

Maandlasten

Ligging Roosenburgstraat 44

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

226.868

Leeftijd

in percentages van totaal

Huishoudsamenstelling

in percentages van totaal

47%

20% NL

27%

20% NL

26%

20% NL

Vergelijkbaar woningaanbod