Ga naar inhoud

Te koop: woonhuis Clervauxlaan 39 5625 LB Eindhoven

Van den Buijs Garantiemakelaars Nuenen
Neem contact met mij op

Verkocht o.v.

€ 379.000,- k.k.

bieden op deze woning

Zeer sfeervolle gezinswoning met 4 slaapkamers, inpandige berging en een privacy biedende achtertuin op het Westen. Deze woning is gebouwd onder architectuur van Van den Broek en Bakema en is fraai gelegen tegenover een brede groenzone en op loopafstand van Winkelcentrum WoenselXL.

Bouwjaar: 1969.
Woonopp.: circa 141 m²
Inhoud : circa 504 m³
Perceel opp.: 165 m²
Aanvaarding: in overleg

Bijzonderheden:
– Gelegen in de groene en kindvriendelijke wijk ’t Hool (www.hethool.nl), nabij alle gewenste voorzieningen zoals winkels, basisscholen, voortgezet onderwijs, het Catharina ziekenhuis, speeltuin “de Splinter”, het Henri Dunantpark, sportaccommodaties en de noordelijke uitvalswegen.
– Geheel vrij gelegen achtertuin op het Westen.
– Het buitenschilderwerk is in 2022 geheel opnieuw uitgevoerd.
– De woning verkeert in goede staat van onderhoud. Wel dient men rekening te houden met moderniseringskosten.
– Bewoners van de wijk zijn circa € 100,- per jaar verschuldigd aan “stichting ’t Hool” ten behoeve het onderhoud van de gemeenschappelijke groenvoorzieningen in de wijk.
– Separaat wordt er een garagebox aangeboden op circa 50 m¹ afstand van de woning.
Vraagprijs.: € 29.500,- k.k..

Indeling:

Begane grond:
– entree/hal met de meterkast;
– geheel betegelde toiletruimte met duoblok, fonteintje en mechanische ventilatie;
– berging/bijkeuken met CV-opstelling en een aansluiting voor de wasmachine;
– ruime woonkamer (oppervlakte, inclusief open keuken: maar liefst circa 54 m²), met een fraaie Travertin tegelvloer, een schouw met open haard, trapopgang naar de verdieping, trapkast en openslaande tuindeuren.
– open keuken met een inrichting in U-vorm, voorzien van een betegeld aanrechtblad, een dubbele spoelbak, een oven, een inductiekookplaat en een koelkast.

Verdieping:
– overloop;
– 4 fijne slaapkamers (oppervlakten respectievelijk: circa 12, 12, 13 en 14 m²); alle 4 de kamers zijn voorzien van een gestukadoord plafond; de 2 slaapkamers aan de achterzijde hebben toegang tot het balkon;
– luxe en geheel betegelde badkamer voorzien van inloopdouche met thermosstaatkraan, een hangend toilet, een wastafel en mechanische ventilatie.

Bijgebouwen:
– garagebox (afmeting binnenwerks: circa 2,73 x 5,52 m¹) om de hoek gelegen met een kanteldeur en een mogelijkheid voor elektra. Deze garagebox wordt separaat te koop aangeboden.

Buitenterrein:
– aangelegde voortuin met een gemetselde plantenbak;
– privacy biedende achtertuin, georiënteerd op het Westen, voorzien van een praktische gemetselde tuinkast, een betegeld terras, een kleine terrasoverkapping en borders.

Uitnodiging:
De eigenaar van deze woning heeft ons opdracht gegeven te bemiddelen bij de verkoop, hetgeen voor u uiteraard geen enkele financiële consequentie inhoudt. Geheel vrijblijvend informeren wij u uitvoerig over de woning, maar ook over de financieringsmogelijkheden en over de mogelijkheden van de verkoop van uw eigen woning. Uiteraard is het aan te bevelen deskundige bijstand van een NVM-makelaar te vragen. Wij helpen u graag bij uw keuze voor een eigen makelaar die uw belangen als koper optimaal zal behartigen.

Het verkopen van een woning is voor de verkoper een spannende en aangrijpende gebeurtenis. Wij stellen het dan ook zeer op prijs om binnen enkele dagen van u een reactie te mogen ontvangen, zodat wij de verkoper over uw bevindingen en beleving kunnen informeren.

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, binnen 6 weken na het tot stand komen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen c.q. een waarborgsom te storten ter hoogte van 10% van de koopsom.

De brochure is samengesteld om u een indruk te geven van het object. De informatie die opgenomen is in deze brochure is afkomstig van de verkoper en/of derden. Hoewel wij bij het samenstellen van de brochure zorgvuldig te werk gaan, kunnen geen rechten worden ontleend aan onjuistheden etc. Deze informatie moet in combinatie met een bezichtiging van de woning worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden.

De meting is gebaseerd op NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

Bij grote belangstelling kan worden overgegaan tot een biedingsprocedure.

  • 141 m2
  • 165 m2
  • 4

Kenmerken Clervauxlaan 39

Overdracht

Vraagprijs€ 379.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte165 m2
Woonoppervlakte141 m2
Inhoud504 m3

Bouw

SoortEengezinswoning
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1969
Dak typePlat dak
IsolatievormenDakisolatie, Gedeeltelijk dubbelglas
EnergielabelC

Indeling

Aantal verdiepingen2
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers4
Aantal badkamers1

Maandlasten

Ligging Clervauxlaan 39

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

226.868

Leeftijd

in percentages van totaal

Huishoudsamenstelling

in percentages van totaal

46%

20% NL

22%

20% NL

32%

20% NL

Vergelijkbaar woningaanbod