Ga naar inhoud

Eerst kopen, dan verkopen? Wij hebben het pakket voor jou

Van den Buijs Garantiemakelaars Daar mag je meer van verwachten

Wat is jouw woning waard?

Jouw NVM makelaar in Nuenen en omstreken Van den Buijs Garantiemakelaars

Een goede makelaar vinden, dat doe je niet zomaar. Het aanbod van makelaars is groot en waar let je op bij het maken van jouw keuze? Logischerwijs wil je graag een betrouwbare makelaar, die meedenkt en proactief handelt. Maar zou het niet fijn zijn als jouw makelaar in net even dat stapje extra zet? Om deze reden zijn wij niet zomaar een makelaar. Wij zijn een Garantiemakelaar.

Ons kantoor is sinds 2002 gevestigd midden in het centrum van Nuenen. Vanuit dit kantoor staat een enthousiast team klaar om de woonconsument in Nuenen, Geldrop, Eindhoven en omliggende gemeenten van dienst te zijn op een actieve, persoonlijke, maar ook op een zeer innovatieve wijze.

Onze missie is u te ontzorgen bij al uw woonvraagstukken. Uw belang staat centraal! Vanuit dat uitgangspunt begeleiden wij u bij aankoop, verkoop of verhuur van woningen. Ook verzorgen wij professionele taxatierapporten voor alle denkbare doeleinden.

Eigenaar en oprichter Patrice van den Buijs RMT is met zijn gezin woonachtig in Geldrop, sinds 1993 actief in de makelaardij en in 1996 beëdigd als Makelaar-Taxateur.  Daarnaast heeft hij in 2010 de opleiding NVM-Woningmarktconsultant afgerond. Een pro-actieve houding, creativiteit, integriteit en een grote mate van deskundigheid zijn zijn belangrijkste kernwaarden.

Michelle Hoekstra, geboren en getogen in Nuenen, is sinds kort werkzaam binnen dit makelaarskantoor. Als enthousiaste office-manager ondersteunt zij Patrice in zijn werkzaamheden en is zij uw eerste aanspreekpunt. Klantvriendelijkheid staat hoog bij haar in het vaandel.

Wilt u een keer met ons sparren over wonen? Wij drinken graag een kop koffie met u!

uitgelichte woningen