Skip to content

Te koop: woonhuis Hulst 33a 5662 TC Geldrop

Beschikbaar

Bezichtiging plannen

€ 485.000,- k.k.

bieden op deze woning
  1. Home>
  2. Woningen>
  3. koop Geldrop Hulst 33a

Karakteristieke, vooroorlogse vrijstaande woning. Het oorspronkelijke woonhuis met nostalgische keuken, heeft 3 slaapkamers en de mogelijkheid voor een 4e. Aan de achterzijde is het woonhuis royaal uitgebouwd en biedt zo de mogelijkheid voor beneden slapen, een kantoor/beroep aan huis, een atelier of zelfs ruimte voor een inwonend kind of ouder. Dit unieke object is gelegen in de woonwijk “Hulst” op korte afstand van het centrum van Geldrop en Eindhoven.

Enkele uitspraken van de huidige bewoners: “Het is een heel gezellig huis, met veel ruimtes, waardoor het altijd druk was hier in huis. Hele stille buren, die er altijd zijn als je ze nodig hebt. Een fijne omsloten tuin, waar we veel BBQ feestjes gehad hebben. De laatste jaren woonden we zelfs met 2 gezinnen, gesplitst, voor én achter in het huis en dat ging helemaal perfect.”

Bouwjaar: 1929
Woonopp.: circa 186 m²
Perceel opp.: 427 m²
Aanvaarding: In overleg

Bijzonderheden:
– Fraai gelegen in de woonwijk “Hulst”. Een basisschool, natuurgebied en het centrum van Geldrop zijn op korte afstand. Ook bent u binnen enkele autominuten in het centrum van Eindhoven.
– Authentieke elementen zoals een granito vloer, servieskeukenkast en veelal originele paneeldeuren zijn bewaard gebleven.
– De aanbouw aan de achterzijde (circa 1979) is multifunctioneel, zorgt voor circa 58 m² extra woonoppervlakte en is geschikt voor meerdere doeleinden, zoals een hobby of beroep aan huis, beneden slapen, een gastenverblijf of inwonende ouder of kind (mantelzorg). De aanbouw heeft ook een eigen entree.
– Het oorspronkelijke woonhuis beschikt over 3 ruime slaapkamers op de 1e verdieping en de mogelijkheid voor een extra slaapkamer op de 2e verdieping. Deze verdieping is reeds met een vaste trap bereikbaar.
– Er is een ruime voorraadkelder toegankelijk vanuit de keuken en een tweede kelderruimte is toegankelijk via een luik in de aanbouw.
– Op de aanbouw zijn in 2018 en 2019 13 zonnepanelen geplaatst. Deze worden gehuurd en het contract of de panelen kunnen door koper overgenomen worden.
– De achtertuin biedt veel privacy. De woning ligt wat verder van de straat en hierdoor is er ook aan de voorzijde veel privacy. Daarnaast is er parkeergelegenheid voor meerdere auto’s.
– Koper dient rekening te houden met moderniseringskosten.

Indeling:

Begane grond:
– Overdekte entree/nostalgische hal met de meterkast en de trapopgang naar de 1e verdieping. De hal en keuken zijn nog voorzien van de originele granito vloer.
– Dichte keuken (oppervlakte: circa 12 m²) met een originele servieskast tussen de raampartijen aan de voorzijde en een eenvoudige keukeninrichting in hoekopstelling. Deze is voorzien van een 1½ RVS spoelbak, een inductiekookplaat (2021), afzuigkap, oven (circa 2020) en elektrische boiler. Vanuit de keuken is er toegang tot de ruime voorraadkelder, de hal, woonkamer en aanbouw aan de achterzijde. Vanuit het raam aan de achterzijde is hier zicht op.
– Doorzon woonkamer (oppervlakte: circa 32 m²) met een erker aan de voorzijde, openslaande tuindeuren aan de achterzijde, een houten vloer en houten plafondafwerking.
– Gang met 2 lichtkoepels en de achterdeur. Verbindingsruimte tussen het originele woonhuis en de aanbouw. In het portaal ernaast is een aparte toegangsdeur tot de aanbouw.
– Toiletruimte met een closet en een fonteintje.
– Eenvoudige doucheruimte, met een douche met thermostaatkraan en een wastafel.
– Ruime bijkeuken met een uitstortgootsteen, elektrische boiler, de aansluitingen voor de wasapparatuur en een vaste inbouwkast.
– Multifunctionele ruimte (oppervlakte: circa 20 m²), momenteel in gebruik als extra woonkamer, met een laminaatvloer, Airco, openslaande tuindeuren en een extra deur aan de zijkant.
– Multifunctionele ruimte (oppervlakte: circa 12 m²), momenteel in gebruik als slaapkamer met 3 vaste inbouwkasten.

1e verdieping:
– Overloop met een vaste inbouwkast en de afgesloten vaste trapopgang naar de 2e verdieping.
– 3 ruime slaapkamers (oppervlakten: circa 13, 14 en 15 m²), allen voorzien van een laminaatvloer en een structuur wand- en plafondafwerking. De slaapkamer aan de voorzijde heeft toegang tot een overdekt balkon met vlonderplanken en deze kamer en 1 van de slaapkamers aan de achterzijde beschikt over een vaste inbouwkast.
– Eenvoudige badkamer, voorzien van een ligbad met whirlpool, thermostaatkraan en douchegarnituur, een 2e closet, wastafel en designradiator.

2e verdieping:
– Open zolderruimte (oppervlakte: circa 16 m²) met de CV-opstelling, daglichttoetreding door het raam aan de voor- en achterzijde en veel bergruimte onder de kapschuinte. Hier kan indien gewenst een extra kamer gerealiseerd worden.

Bijgebouw:
– Vrijstaande houten tuinberging, voorzien van elektra en met een vliering.

Buitenterrein:
– Royale oprit, geschikt voor 2 auto’s.
– Voortuin met een diverse beplanting en beukenhaag.
– Achterom via het pad en poort aan de zijkant.
– Onderhoudsvriendelijk aangelegde achtertuin, grotendeels voorzien van sierbestrating en met diverse pergola’s, een buitenkraantje en een grote walnootboom. De tuin is gelegen op het westen.

Uitnodiging:
De eigenaar van deze woning heeft ons opdracht gegeven te bemiddelen bij de verkoop, hetgeen voor u uiteraard geen enkele financiële consequentie inhoudt. Geheel vrijblijvend informeren wij u uitvoerig over de woning, maar ook over de financieringsmogelijkheden en over de mogelijkheden van de verkoop van uw eigen woning. Uiteraard is het aan te bevelen deskundige bijstand van een NVM-makelaar te vragen. Wij helpen u graag bij uw keuze voor een eigen makelaar die uw belangen als koper optimaal zal behartigen.

Het verkopen van een woning is voor de verkoper een spannende en aangrijpende gebeurtenis. Wij stellen het dan ook zeer op prijs om binnen enkele dagen van u een reactie te mogen ontvangen, zodat wij de verkoper over uw bevindingen en beleving kunnen informeren.

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, binnen 6 weken na het tot stand komen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen c.q. een waarborgsom te storten ter hoogte van 10% van de koopsom.

De brochure is samengesteld om u een indruk te geven van het object. De informatie die opgenomen is in deze brochure is afkomstig van de verkoper en/of derden. Hoewel wij bij het samenstellen van de brochure zorgvuldig te werk gaan, kunnen geen rechten worden ontleend aan onjuistheden etc. Deze informatie moet in combinatie met een bezichtiging van de woning worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden.

De meting is gebaseerd op NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

Bij grote belangstelling kan worden overgegaan tot een biedingsprocedure.

  • 186 m2
  • 427 m2
  • 5

Kenmerken Hulst 33a

Overdracht

Vraagprijs€ 485.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte427 m2
Woonoppervlakte186 m2
Inhoud733 m3

Bouw

SoortEengezinswoning
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1928
Dak typeSchilddak
IsolatievormenMuurisolatie, Gedeeltelijk dubbelglas

Indeling

Aantal verdiepingen3
Aantal kamers7
Aantal slaapkamers5
Aantal badkamers2

Maandlasten

Ligging Hulst 33a

Vergelijkbaar woningaanbod