Skip to content

Te koop: woonhuis Medoclaan 34 5627 BH Eindhoven

Van den Buijs Garantiemakelaars Nuenen
Neem contact met mij op

Verkocht

€ 299.000,- k.k.

bieden op deze woning
  1. Home>
  2. Woningen>
  3. koop Eindhoven Medoclaan 34

*** ENGLISH TRANSLATION BELOW ***

Op fraaie, rustige locatie gelegen geschakelde tussenwoning met carport, een diepe achtertuin met een grote berging en 4 slaap-/hobbykamers op de verdiepingen. Deze leuke gezinswoning is gelegen in de gewilde woonomgeving “Achtse Barrier” aan een verkeersluwe straat met uitzicht op groenvoorziening aan de voorzijde. Nabij diverse voorzieningen zoals winkels, scholen, sportaccommodaties en diverse uitvalswegen.

Enkele uitspraken van de huidige bewoners: “Fijne, ruime woning met grote voor- en achtertuin. Geen overburen en een omgeving met veel groen. Rustige straat met alleen bestemmingsverkeer in een wijk waarin alle voorzieningen op loopafstand aanwezig zijn. Binnen 15 minuten met de fiets in centrum van Eindhoven. Dichtbij uitvalswegen, Campus en ASML.”

Bouwjaar : 1984
Woonopp. : circa 113 m²
Inhoud : circa 390 m³
Perceel opp.: 248 m²
Aanvaarding: In overleg

Bijzonderheden:
– Toplocatie! Rustig gelegen in een groene, ruim opgezette woonwijk en kindvriendelijke woonomgeving. Alle voorzieningen zijn op korte afstand en ook het centrum van Eindhoven bereikt u snel met de fiets, auto of openbaar vervoer.
– Geen overburen, maar uitzicht op een groenstrook.
– Met carport en eigen oprit aan de voorzijde van de woning, geschikt voor meerdere auto’s.
– In 2019 is de bitumen dakbedekking van de carport en entree van de woning vernieuwd en tevens is het buitenschilderwerk toen gedaan.
– De begane grond is voorzien van dubbel glas, boven is er enkel glas.
– Diepe achtertuin met aan de achterzijde een grote gemetselde berging over de volledige tuinbreedte met achterom.

Indeling:

Begane grond:
– overdekte entree/ruime hal met de meterkast en trapopgang naar de verdiepingen;
– geheel betegelde toiletruimte met een closet en een fonteintje;
– sfeervolle woonkamer (oppervlakte incl. open keuken: circa 37 m²), voorzien van een in de hal en woonkamer doorgelegde tegelvloer en een structuur wand- en plafondafwerking; daarnaast een schouw met elektrische haard en toegang tot de praktische trapkast;
– open keuken met een keukeninrichting in hoekopstelling, voorzien van een Duropal aanrechtblad, een ronde RVS spoelbak, 4-pits gaskookplaat, RVS afzuigkap, koelkast en een combi-oven/magnetron; toegang tot de tuin is er via de achterdeur.

1e Verdieping:
– overloop met de vaste trapopgang naar de 2e verdieping;
– geheel betegelde badkamer, voorzien van een in 2019 nieuw geplaatste douchecabine met thermostaatkraan, een 2e closet, designradiator, staande wastafel en mechanische ventilatie;
– 3 fijne slaap-/werkkamers (oppervlakten: respectievelijk circa 7, 11 en 15 m²).

2e verdieping:
– voorzolder met de CV-opstelling en de aansluitingen voor de wasapparatuur; vanuit de voorzolder is er toegang tot de bergruimte in de kapschuinte achter de slaapkamer;
– ruime 4e slaap-/hobbykamer (oppervlakte: circa 12 m²), voorzien van verwarming en met een dakkapel aan de achterzijde; in 2019 is het Trespa aan de buitenzijde van de dakkapel vernieuwd en is deze opnieuw geschilderd; deze kamer is onder een puntdak en hierdoor extra ruimtelijk.

Bijgebouwen:
– carport aan de voorzijde van de woning (afmetingen: circa 2,53 x 5,61 m¹); het dak van de carport is in 2019 nog voorzien van een nieuwe bitumen laag;
– gemetselde berging over de volledige breedte van de tuin (afmetingen circa: 5,72 x 2,78 m¹), voorzien van elektra, een hellend dak met dakpannen en met de deur naar het achtergelegen buurpad.

Buitenterrein:
– circa 11 meter diepe oprit van sierbestrating, geschikt voor meerdere auto’s en gedeeltelijk onder een carport;
– voortuin, voorzien van een looppad van sierbestrating en enkele plantenborders;
– circa 17 meter diepe achtertuin, aangelegd met een royaal terras van sierbestrating aan huis, een stukje grasgazon, plantenborders aan de zijkanten en met een tweede terras aan de achterzijde onder een pergola met hedera.

Uitnodiging:
De eigenaar van deze woning heeft ons opdracht gegeven te bemiddelen bij de verkoop, hetgeen voor u uiteraard geen enkele financiële consequentie inhoudt. Geheel vrijblijvend informeren wij u uitvoerig over de woning, maar ook over de financieringsmogelijkheden en over de mogelijkheden van de verkoop van uw eigen woning. Uiteraard is het aan te bevelen deskundige bijstand van een NVM-makelaar te vragen. Wij helpen u graag bij uw keuze voor een eigen makelaar die uw belangen als koper optimaal zal behartigen.

Het verkopen van een woning is voor de verkoper een spannende en aangrijpende gebeurtenis. Wij stellen het dan ook zeer op prijs om binnen enkele dagen van u een reactie te mogen ontvangen, zodat wij de verkoper over uw bevindingen en beleving kunnen informeren.

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, binnen 6 weken na het tot stand komen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen c.q. een waarborgsom te storten ter hoogte van 10% van de koopsom.

De brochure is samengesteld om u een indruk te geven van het object. De informatie die opgenomen is in deze brochure is afkomstig van de verkoper en/of derden. Hoewel wij bij het samenstellen van de brochure zorgvuldig te werk gaan, kunnen geen rechten worden ontleend aan onjuistheden etc. Deze informatie moet in combinatie met een bezichtiging van de woning worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden.

De meting is gebaseerd op NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

*** ENGLISH TRANSLATION***

Terraced house with a carport, a deep backyard with a large shed and 4 bed/hobby rooms on the floors, situated in a beautiful, quiet location. This nice family home is located in the popular residential area “Achtse Barrier” on a traffic-calmed street with a view of greenery at the front. Near various facilities such as shops, schools, sports facilities and various roads.

Year of construction: 1984
Living surface: approx. 113 m²
Content: approx, 390 m³
Plot surface: 248 m²
Acceptance: In consultation

Particularities:
– Prime location! Quietly located in a green, spacious residential area and child-friendly living environment. All amenities are close by and the center of Eindhoven can also be reached quickly by bicycle, car or public transport.
– No neighbors across the street, but a view of a green strip.
– With carport and private driveway at the front of the house, suitable for several cars.
– In 2019 the bitumen roof covering of the carport and entrance of the house was renewed and the exterior painting was also done.
– The ground floor has double glazing, upstairs there is single glazing.
– Deep backyard with a large brick shed at the rear over the entire garden width with a back entrance.

Layout:

Ground floor:
– covered entrance / spacious hall with the meter cupboard and stairs to the floors;
– fully tiled toiletroom with a toilet and a sink;
– attractive living room (surface incl. open kitchen: approx. 37 m²), with a tiled floor laid in the hall and living room and a structure wall and ceiling finish; in addition an electric fireplace and access to the practical stair cupboard;
– open kitchen with corner kitchen equipment, equipped with a Duropal worktop, a round stainless steel sink, 4-burner gas hob, stainless steel extractor hood, refrigerator and a combi oven/ microwave; access to the garden is through the back door.

1st Floor:
– landing with the fixed staircase to the 2nd floor;
– fully tiled bathroom, with a newly installed shower cubicle (2019), a 2nd closet, design radiator, standing sink and mechanical ventilation;
– 3 fine bedrooms (areas: approx.: 7, 11 and 15 m²).

2nd floor:
– landing with the central heating system and the connections for the washing equipment; from the attic there is access to the storage space behind the bedroom;
– spacious 4th bedroom / hobby room (area: approx. 12 m²), with heating and with a dormer at the rear; in 2019 the Trespa on the outside of the dormer was renewed and repainted; this room is under a pointed roof and therefore extra spacious.

Outbuildings:
– carport at the front of the house (dimensions: approx. 2.53 x 5.61 m¹; the roof of the carport is provided with a new bitumen layer in 2019;
– brick shed over the full width of the garden (dimensions approx: 5.72 x 2.78 m¹), with electricity, and a door to the common path behind.

Outside area:
– approximately 11 meters deep driveway, suitable for several cars and partly under a carport;
– garden path to the entrance with border planting next to it;
– approximately 17 meters deep backyard, landscaped with a spacious terrace, grass lawn, plant borders on the sides and a second terrace at the rear under a pergola.

Invitation:
The owner of this property has instructed us to mediate in the sale, which of course does not entail any financial consequences for you. Entirely without obligation, we will inform you in detail about the property, but also about the financing options and the possibilities of selling your own home. It is of course advisable to request expert assistance from an NVM broker. We are happy to help you choose your own broker who will optimally represent your interests as a buyer.

Selling a home is an exciting and moving event for the seller. We therefore very much appreciate being able to receive a response from you within a few days, so that we can inform the seller about your findings and experience.

As security for the fulfillment of the obligations, the buyer must, within 6 weeks after the conclusion of the agreement, have a written bank guarantee made or a deposit to be paid equal to 10% of the purchase price.

The brochure has been compiled to give you an impression of the object. The information contained in this brochure comes from the seller and / or third parties. Although we take great care in compiling the brochure, no rights can be derived from inaccuracies, etc. This information, in combination with a viewing of the property, must be considered as an invitation to make an offer or to enter into negotiations. .

The measurement is based on NEN2580. The Measurement Instruction is intended to be a more unambiguous method of measurement for giving an indication of the usage surface. The Measurement Instruction does not completely exclude differences in measurement results, for example due to interpretation differences, rounding off or limitations when performing the measurement.

An oral agreement between the private seller and the private buyer is not legally valid. In other words: there is no purchase. A legally valid purchase only takes place if the private seller and the private buyer have signed the purchase agreement. This follows from Article 7: 2 of the Dutch Civil Code. A confirmation of the verbal agreement by e-mail or a sent draft of the purchase agreement is not seen as a “signed purchase agreement”.

  • 113 m2
  • 248 m2
  • 4

Kenmerken Medoclaan 34

Overdracht

Koopprijs€ 299.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte248 m2
Woonoppervlakte113 m2
Inhoud390 m3

Bouw

SoortEengezinswoning
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1984
Dak typeZadeldak
IsolatievormenDakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Gedeeltelijk dubbelglas

Indeling

Aantal verdiepingen3
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers4
Aantal badkamers1

Maandlasten

Ligging Medoclaan 34

Marktcijfers van Eindhoven

Gemiddelde verkoopprijs in Eindhoven

Landelijk gemiddelde: € 284.108,-

Gemiddelde vraagprijs in Eindhoven

Landelijk gemiddelde: € 306.808,-

Gemiddelde verkooptijd in Eindhoven

Landelijk gemiddelde: 24

Gemiddeld aangeboden in Eindhoven

Landelijk gemiddelde: 5824

Gemiddeld aantal verkocht in Eindhoven

Landelijk gemiddelde: 8759

Gemiddelde prijs/m2 in Eindhoven

Landelijk gemiddelde: 2.508

Vergelijkbaar woningaanbod