Skip to content

Te Koop: woonhuis Generaal Wicherslaan 38 5623 GS Eindhoven

Verkocht o.v.

€ 275.000,- k.k.

bieden op deze woning
  1. Home>
  2. Woningen>
  3. Koop Eindhoven Generaal Wicherslaan 38

* ENGLISH TRANSLATION BELOW *

Ruime tussenwoning met een aangebouwde serre over de volledige breedte van de woning, 4 slaapkamers op de verdiepingen, een onderhoudsvriendelijke achtertuin en een vrijstaande berging. Deze leuke gezinswoning is gelegen in een rustige woonstraat in de “Generalenbuurt” (Woensel). Op loopafstand van het winkelcentrum WoensXL en het Catharinaziekenhuis. Ook het stadscentrum is prima per fiets te bereiken.

Enkele uitspraken van de huidige bewoners: “Het huis ligt heerlijk centraal, dichtbij winkels en dergelijke. Wij hebben hier ruim 15 jaar met plezier gewoond. Een meerwaarde van het huis is de fijne veranda. Ondanks dat de tuin op het noorden ligt heb je in de zomer aan de schuurkant zon. En wanneer je kiest voor dit huis heb je aan beide kanten geweldige, fantastische buren. Sociaal, behulpzaam en altijd in voor een gezellig praatje.”

Bouwjaar : 1965
Inhoud : circa 400 m³.
Woonopp. : circa 121 m².
Perceel opp.: 152 m².
Aanvaarding: in overleg.

Bijzonderheden:
– Gelegen in de kindvriendelijke “Generalenbuurt” nabij winkelvoorzieningen, scholen, openbaar vervoer en uitvalswegen.
– De raamkozijnen op de 1e verdieping en de dakkapel op de 2e verdieping zijn van kunststof. Dus onderhoudsvriendelijk! De dakkapel is in 2006 vervangen.
– De gehele woning is voorzien van dubbel glas.
– De aangebouwde serre (2014) zorgt voor extra leefruimte en een optimaal buitengevoel.
– Onderhoudsvriendelijk aangelegde achtertuin met een gemetselde berging en overdekte achterom. De bitumen dakbedekking van de berging is in 2019 nog vernieuwd.
– De CV-ketel (bouwjaar: 2018) wordt geleased à circa € 27,- per maand. Dit contract kan worden overgenomen of afgekocht.

Indeling:

Begane grond:
– overdekte entree/hal met garderobenis en de trapopgang naar de 1e verdieping;
– nette, gedeeltelijk betegelde toiletruimte, voorzien van een wandcloset en een fonteintje;
– gezellige doorzonwoonkamer (oppervlakte inclusief half open keuken: circa 33 m²) voorzien van een in de hal en keuken doorgelegde laminaatvloer (marmerlook), een stucplafond en een vrijstaande houtkachel; de radiatoren zijn afgewerkt met een radiatorombouw en via een tuindeur aan de achterzijde is er toegang tot de aangebouwde serre aan de achterzijde;
– half open keuken, met een keukeninrichting in hoekopstelling, voorzien van een kunststof aanrechtblad met RVS spoelbak, een koelkast, combi-magnetron en een vaatwasser; het kookeiland is voorzien van een gaskookplaat, RVS afzuigkap en extra kastruimte aan 1 zijde; vanuit de keuken is er toegang tot de provisiekast en ook is er een 2e achterdeur;
– praktische, verdiepte trapkast met de meterkast (6 groepen en 1 aardlekschakelaar);
– aangebouwde serre over de volledige breedte, voorzien van een lichtdoorlatend dak, vinyl laminaatvloer afwerking, elektra, warmtelampen en een buitenkraantje; aan de tuinzijde vrijwel volledig te openen door de 8 glazen schuifdeuren.

1e Verdieping:
– overloop met de trapopgang naar de 2e verdieping;
– 3 fijne slaapkamers (oppervlakten: respectievelijk circa 4, 10 en 11 m²); de 2 grootste slaapkamers zijn voorzien van een laminaatvloer;
– geheel betegelde badkamer, voorzien van een ligbad met thermostaatkraan, een nieuwe (2019) stoom-/douchecabine met massage-/zijsproeiers, een badmeubel met wastafel en spiegelwand, een 2e wandcloset, designradiator en mechanische ventilatie;
– separate, geheel betegelde wasruimte met de aansluitingen voor de wasapparatuur.

2e Verdieping:
– voorzolder met extra bergruimte in de kapschuinte aan de voorzijde;
– 4e zolder-/slaapkamer (oppervlakte: circa 13 m²) met een kunststof dakkapel aan de achterzijde, een laminaatvloer, verwarming en ook hier extra bergruimte achter de schuifdeuren in de kapschuinte aan de voorzijde;
– CV-ruimte/berging met de gehuurde CV-ketel.

Bijgebouwen:
– gemetselde berging voorzien van elektra (aparte stoppenkast).

Buitenterrein:
– aangelegde voortuin met kunstgras, een buitenkraantje en een zonneluifel voor het woonkamerraam;
– via een afstapje is er vanuit de serre toegang tot de onderhoudsvriendelijk aangelegde achtertuin; deze is vrijwel geheel voorzien van sierbestrating en het stukje naar de achterom en toegang tot de berging is overdekt;
– achterom via afsluitbare poort naar het achtergelegen garagepleintje; geen directe achterburen.

Uitnodiging:
De eigenaar van deze woning heeft ons opdracht gegeven te bemiddelen bij de verkoop, hetgeen voor u uiteraard geen enkele financiële consequentie inhoudt. Geheel vrijblijvend informeren wij u uitvoerig over de woning, maar ook over de financieringsmogelijkheden en over de mogelijkheden van de verkoop van uw eigen woning. Uiteraard is het aan te bevelen deskundige bijstand van een NVM-makelaar te vragen. Wij helpen u graag bij uw keuze voor een eigen makelaar die uw belangen als koper optimaal zal behartigen.

Het verkopen van een woning is voor de verkoper een spannende en aangrijpende gebeurtenis. Wij stellen het dan ook zeer op prijs om binnen enkele dagen van u een reactie te mogen ontvangen, zodat wij de verkoper over uw bevindingen en beleving kunnen informeren.

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, binnen 6 weken na het totstandkomen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen c.q. een waarborgsom te storten ter hoogte van 10% van de koopsom.

De brochure is samengesteld om u een indruk te geven van het object. De informatie die opgenomen is in deze brochure is afkomstig van de verkoper en/of derden. Hoewel wij bij het samenstellen van de brochure zorgvuldig te werk gaan, kunnen geen rechten worden ontleend aan onjuistheden etc. Deze informatie moet in combinatie met een bezichtiging van de woning worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden.

De meting is gebaseerd op NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

ENGLISH TRANSLATION

Spacious house with an attached sunporch across the full width of the house, 4 bedrooms on the upper floors, a maintenance free backyard and shed. This lovely family home is located on a quiet residential street in the “Generalenbuurt” (Woensel). Within walking distance of the shopping mall WoensXL and the Catharina Hospital. The city center is easily reached by bicycle.

Year of construction: approximately 1965.
Living area: approximately 121 m².
Delivery: in consultation.

Particularities:
– Located in the child-friendly “Generalenbuurt” near shops, schools, public transport and roads.
– The window frames are made of plastic on the 1st floor and dormer on the 2nd floor. So maintenance friendly! The dormer was replaced in 2006.
– The whole house is double glazed.
– The attached sunporch (2014) provides additional living space and an optimum outside feeling.
– Easy maintenance landscaped backyard with brick shed and covered back. The bitumen roofing of the shed is renewed in 2019.
– The central heating system (year: 2018) is leased for approximately € 27, – per month. This contract may be acquired or purchased.

Layout:

Ground floor:
– covered entrance / hall with wardrobe and stairs to the 1st floor;
– neat, partially tiled toiletroom, equipped with a toilet and a washbasin;
– cozy livingroom (living area including open kitchen: about 33 m²) with a laminate floor (marble look), a stucco ceiling and a freestanding wood stove; the radiators are finished with a radiator casing and through a patio door on the back there is access to the sunporch on the rear side;
– kitchen with a kitchen corner unit, with a plastic counter top with stainless steel sink, refrigerator, microwave and dishwasher; the cooking island is provided with a gas hob, cooker hood and additional storage space on one side; From the kitchen there is access to the pantry and there is a 2nd backdoor;
– practical, stairs cupboard with the meter (6 groups and one breaker);
– the sunporch over the entire width, is provided with a light-transmitting roof, vinyl laminated floor, electricity, heat lamps, and an outside tap; one side can almost be completely openend by the 8 sliding glass doors.

1st floor:
– hall with stairs to the 2nd floor;
– 3 fine bedrooms (surfaces: respectively about 4, 10 and 11 m²); The two main bedrooms have laminate flooring;
– fully tiled bathroom with a bath, a new (2019) steam shower with massage/jets, a wash basin and mirror wall, a 2nd wall closet, radiator and mechanical ventilation;
– separate, fully tiled laundryroom with the connections for the washing equipment.

2nd floor:
– hall with extra storage space;
– 4th attic room/bedroom (space: about 13 m²); with a plastic dormer at the rear, laminate flooring, heating and also extra storage space behind the slidingdoor at the front;
– boiler/storage room with the rented heating system.

Outbuildings:
– brick shed with electricity (separate fuse box).

Exterior:
– landscaped front yard with artificial grass lawn, an outside tap and an awning for the living room window;
– via steps down from the sunporch there is access to the low maintenance landscaped backyard; This is almost entirely covered with pavement and with access to the storage;
– back through lockable gate to the rear garage square; no direct rear neighbours.

  • 121 m2
  • 152 m2
  • 4

Kenmerken Generaal Wicherslaan 38

Overdracht

Koopprijs€ 275.000,- k.k.
Aanvaardingin overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte152 m2
Gebruiksoppervlakte woonfunctie121 m2
Inhoud400 m3

Bouw

Soorteengezinswoning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1965
Dak typezadeldak
Isolatievormendakisolatie, dubbel glas

Indeling

Aantal verdiepingen3
Aantal kamers6
Aantal slaapkamers4

Maandlasten

Ligging Generaal Wicherslaan 38

Marktcijfers van Eindhoven

Gemiddelde verkoopprijs in Eindhoven

Landelijk gemiddelde: € 266.598,-

Gemiddelde vraagprijs in Eindhoven

Landelijk gemiddelde: € 288.096,-

Gemiddelde verkooptijd in Eindhoven

Landelijk gemiddelde: 28

Gemiddeld aangeboden in Eindhoven

Landelijk gemiddelde: 7228

Gemiddeld aantal verkocht in Eindhoven

Landelijk gemiddelde: 9419

Gemiddelde prijs/m2 in Eindhoven

Landelijk gemiddelde: 2.365

Vergelijkbaar woningaanbod