Skip to content

Te koop: woonhuis Voirt 29C 5671 HA Nuenen

Van den Buijs Garantiemakelaars Nuenen
Neem contact met mij op

Verkocht

€ 375.000,- k.k.

bieden op deze woning

Nabij het gezellige centrum van Nuenen gelegen karakteristieke twee-onder-een kapwoning met 3 slaapkamers, een grote vrijstaande gemetselde garage en een diepe, veel privacy biedende achtertuin gelegen pal op het zuiden. Deze leuke gezinswoning biedt veel uitbreidingsmogelijkheden op zowel de begane grond als de 2e verdieping en is gelegen op een royaal perceel van maar liefst 428 m² in het gewilde “Oud Nuenen”, dus met alle voorzieningen op loopafstand.

Bouwjaar: circa 1960
Woonopp.: circa 85 m² (excl. zolder)
Perceel opp.: 428 m²
Aanvaarding: In overleg

Bijzonderheden:
– Fraai gelegen op loopafstand van het centrum van Nuenen en dicht bij de uitvalsweg naar Helmond en Eindhoven (Woensel). Naast het centrum met alle voorzieningen zijn ook diverse scholen (basisschool en middelbare school), een groot sportcomplex (De Lissevoort) en een prachtig natuurgebied (Nuenens Broek) op korte afstand.
– Volop uitbouwmogelijkheden begane grond aan de achterzijde en eventueel ook aan de zijkant.
– Momenteel 3 slaapkamers en een badkamer op de 1e verdieping. De huidige zolder biedt echter mogelijkheden voor een extra slaapkamer/volwaardige 2e verdieping. De oude doucheruimte leent zich uitstekend voor het realiseren van een vaste trap.
– De woning is, op de zolder na, geheel voorzien van dubbel glas.
– Grote, in spouw gemetselde garage. Ideaal voor de hobbyist of als werkruimte.
– Zonnige, diepe achtertuin pal op het zuiden die veel privacy biedt. Ideaal voor de tuinliefhebber.
– Diepe oprit geschikt voor meerdere auto’s.
– Koper dient rekening te houden met renovatie/moderniseringskosten.

Indeling:

Begane grond:
– Entree/hal met de meterkast en de trapopgang naar de 1e verdieping.
– Gedeeltelijk betegelde toiletruimte.
– Dichte keuken (oppervlakte: circa 7 m²) met een tegelvloer en een eenvoudige keukeninrichting in wandopstelling, voorzien van een spoelbak, een gaskookplaat, afzuigkap, oven, losse koelkast en een geiser t.b.v. de warmwatervoorziening. Vanuit de keuken is er toegang tot de verdiepte trapkast en via de achterdeur tot de diepe achtertuin.
– Doorzon woonkamer (oppervlakte: circa 25 m²), met zeil op de vloer, een stucplafond en een tuindeur naar het terras aan de achterzijde. De schouw is niet meer in gebruik. Wel is er nog een origineel doorgeefluikje tussen de woonkamer en keuken.

1e verdieping:
– Overloop met de vlizotrap naar de zolder. Er is fijn daglicht in de trapopgang en overloop door het raam in de zijgevel.
– 3 fijne slaapkamers (oppervlakten: resp. circa 8, 10 en 11 m²). Alle 3 de slaapkamers beschikken over een vaste muurkast en 2 over een laminaatvloer.
– Geheel betegelde badkamer, voorzien van een douchecabine, een 2e closet en een staande wastafel.
– Oude doucheruimte, momenteel niet in gebruik. Maar uitermate geschikt voor het plaatsen van een vaste trap naar de 2e verdieping.

2e verdieping:
– Zolderruimte in 2 compartimenten, met veel bergruimte en de CV-opstelling. Potentie voor een volwaardige 2e verdieping.

Bijgebouwen:
– Vrijstaande, in spouw gemetselde garage (bouwjaar: circa 1985, afmetingen binnenwerks: circa 4 x 7,95 m¹) met een stalen kanteldeur aan de voorzijde en een extra loopdeur en ramen aan de tuinzijde. De garage is verder voorzien van elektra, een uitstortgootsteen, een gedeeltelijke vliering onder de dakschuinte, een gaskachel en de aansluitingen voor de wasapparatuur. Ook na het plaatsen van een auto binnen is er nog voldoende hobby- en bergruimte over.

Buitenterrein:
– Voortuin met gevarieerde beplanting.
– Diepe oprit, circa 15m¹, waarvan het achterste deel (circa 5m¹) breder is.
– Circa 23 m¹ diepe achtertuin, gelegen op het zuiden. Het voorste gedeelte is aangelegd met een betegeld terras onder een zonneluifel over vrijwel de volledige breedte van de woning, een stukje grasgazon en diverse plantenborders. Het achterste deel van de tuin, is momenteel in gebruik als moestuin en kan geheel naar eigen wens verder aangelegd worden.
– Achterom via poort.

Uitnodiging:
De eigenaar van deze woning heeft ons opdracht gegeven te bemiddelen bij de verkoop, hetgeen voor u uiteraard geen enkele financiële consequentie inhoudt. Geheel vrijblijvend informeren wij u uitvoerig over de woning, maar ook over de financieringsmogelijkheden en over de mogelijkheden van de verkoop van uw eigen woning. Uiteraard is het aan te bevelen deskundige bijstand van een NVM-makelaar te vragen. Wij helpen u graag bij uw keuze voor een eigen makelaar die uw belangen als koper optimaal zal behartigen.

Het verkopen van een woning is voor de verkoper een spannende en aangrijpende gebeurtenis. Wij stellen het dan ook zeer op prijs om binnen enkele dagen van u een reactie te mogen ontvangen, zodat wij de verkoper over uw bevindingen en beleving kunnen informeren.

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, binnen 6 weken na het tot stand komen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen c.q. een waarborgsom te storten ter hoogte van 10% van de koopsom.

De brochure is samengesteld om u een indruk te geven van het object. De informatie die opgenomen is in deze brochure is afkomstig van de verkoper en/of derden. Hoewel wij bij het samenstellen van de brochure zorgvuldig te werk gaan, kunnen geen rechten worden ontleend aan onjuistheden etc. Deze informatie moet in combinatie met een bezichtiging van de woning worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden.

De meting is gebaseerd op NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

  • 85 m2
  • 428 m2
  • 3

Kenmerken Voirt 29C

Overdracht

Vraagprijs€ 375.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte428 m2
Woonoppervlakte85 m2
Inhoud357 m3

Bouw

SoortEengezinswoning
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1960
Dak typeZadeldak
IsolatievormenGrotendeels dubbelglas

Indeling

Aantal verdiepingen3
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers3
Aantal badkamers1

Maandlasten

Ligging Voirt 29C

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

22.866

Leeftijd

in percentages van totaal

Huishoudsamenstelling

in percentages van totaal

39%

20% NL

36%

20% NL

26%

20% NL

Vergelijkbaar woningaanbod