Skip to content

Te Koop: woonhuis Stephan Hanewinkellaan 40 5673 MT Nuenen

Verkocht o.v.

Bezichtiging plannen

€ 239.000,- k.k.

  1. Home>
  2. Woningen>
  3. Koop Nuenen Stephan Hanewinkellaan 40

Leuke tussenwoning met een tuingerichte woonkamer, ruime keuken, 4 slaapkamers op de verdiepingen, een achtertuin op het zuidoosten en een gemetselde berging aan de voorzijde van de woning. Deze woning is rustig gelegen in een kindvriendelijke woonomgeving in Nuenen-Oost, aan een voor auto’s doodlopende straat. Doch op loopafstand van het gezellige Nuenense centrum. Ideale starters-/gezinswoning!

Bouwjaar : 1985
Woonopp. : circa 107 m²
Inhoud : circa 382 m³
Perceel opp.: 138 m²
Aanvaarding: In overleg

Bijzonderheden:
– Het gezellige centrum van Nuenen, alsmede scholen, winkels en sportfaciliteiten zijn op korte afstand. Tevens gunstige ligging ten opzichte van uitvalswegen.
– De ruimte tussen de berging en de entree aan de voorzijde is in het verleden betrokken bij de woning.
– Parkeren op eigen terrein mogelijk.
– De woning wordt verwarmd door middel van hete lucht verwarming. Een snelle en energiezuinige manier van verwarmen en geen radiatoren in het zicht. In 2018 is de combiketel (ten behoeve van luchtverwarming en warm water) nog vernieuwd.
– De staande ramen in de woning zijn vrijwel geheel voorzien van voorzetramen en rolluiken.
– Achtertuin op het zuidoosten (zonzijde) met achterom.

Indeling:

Begane grond:
– entree/voorportaal;
– hal in 2 delen met de meterkast (5 groepen, 1 aardlekschakelaar en een glasvezelaansluiting), ruimte voor de garderobe, een bergkast en de trapopgang naar de 1e verdieping;
– gedeeltelijk betegelde toiletruimte, voorzien van een closet en fonteintje;
– tuingerichte woonkamer (oppervlakte, inclusief open keuken circa 34 m²), voorzien van een doorgelegde lichte tegelvloer, een structuur wand- en plafondafwerking en een royale trapkast; via de tuindeur heeft u toegang tot de zonnige achtertuin;
– ruime keuken, gelegen aan de voorzijde van de woning, met een keukeninrichting in hoekopstelling, voorzien van een granieten aanrechtblad met RVS spoelbak, een 5-pits gaskookplaat, RVS afzuigkap, vaatwasser, combi-magnetron en een koelkast; vanuit de keuken is er fijn zicht op de eigen oprit/entree van de woning.

1e Verdieping:
– overloop met bergkast en de vaste trapopgang naar de 2e verdieping;
– 3 fijne slaapkamers (oppervlakten: respectievelijk circa 5, 9 en maar liefst 15 m²); de voorste slaapkamer is over de volledige breedte van de woning en beschikt over een laminaatvloer (doorgelegd in de overloop) en rolluiken; de achterste 2 slaapkamers zijn voorzien van vloerbedekking, dakramen en de bergruimte in de kapschuinte is via een luik in 1 van deze slaapkamers te bereiken;
– grotendeels betegelde badkamer, voorzien van een ligbad met douchegarnituur en thermostaatkraan, een wastafel en een 2e closet.

2e Verdieping:
– ruime voorzolder met de aansluitingen voor de wasapparatuur, toegang tot de stookkast/technische ruimte (Brink luchtverwarmer Elan 10 2.0 in combinatie met een Brink KombiKompakt HRE 28/24 CW-4, bouwjaar: 2018) en extra bergruimte aan de achterzijde;
– 4e zolder-/slaapkamer (oppervlakte: circa 10 m²) met vloerbedekking, een Velux dakraam aan de achterzijde en extra bergruimte aan de voorzijde achter de schuifdeuren in de kapschuinte.

Bijgebouwen:
– gemetselde berging aan de voorzijde van de woning, voorzien van elektra.

Buitenterrein:
– oprit van sierbestrating;
– verder naar wens aan te leggen achtertuin, gelegen op het zuidoosten, voorzien van een pergola met druivenrank en een terras met een brede zonneluifel;
– achterom naar het achtergelegen buurpad.

Uitnodiging:
De eigenaar van deze woning heeft ons opdracht gegeven te bemiddelen bij de verkoop, hetgeen voor u uiteraard geen enkele financiële consequentie inhoudt. Geheel vrijblijvend informeren wij u uitvoerig over de woning, maar ook over de financieringsmogelijkheden en over de mogelijkheden van de verkoop van uw eigen woning. Uiteraard is het aan te bevelen deskundige bijstand van een NVM-makelaar te vragen. Wij helpen u graag bij uw keuze voor een eigen makelaar die uw belangen als koper optimaal zal behartigen.

Het verkopen van een woning is voor de verkoper een spannende en aangrijpende gebeurtenis. Wij stellen het dan ook zeer op prijs om binnen enkele dagen van u een reactie te mogen ontvangen, zodat wij de verkoper over uw bevindingen en beleving kunnen informeren.

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, binnen 6 weken na het totstandkomen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen c.q. een waarborgsom te storten ter hoogte van 10% van de koopsom.

De brochure is samengesteld om u een indruk te geven van het object. De informatie die opgenomen is in deze brochure is afkomstig van de verkoper en/of derden. Hoewel wij bij het samenstellen van de brochure zorgvuldig te werk gaan, kunnen geen rechten worden ontleend aan onjuistheden etc. Deze informatie moet in combinatie met een bezichtiging van de woning worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden.

De meting is gebaseerd op NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

  • 107 m2
  • 138 m2
  • 4

Kenmerken Stephan Hanewinkellaan 40

Overdracht

Koopprijs€ 239.000,- k.k.
Aanvaardingin overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte138 m2
Gebruiksoppervlakte woonfunctie107 m2
Inhoud382 m3

Bouw

Soorteengezinswoning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1985
Dak typezadeldak
Isolatievormendakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, gedeeltelijk dubbel glas, voorzetramen

Indeling

Aantal verdiepingen3
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers4

Om de zonnegrens te bekijken dient U eerst de cookies te accepteren.

Maandlasten

U dient eerst de cookies te accepteren alvorens u de maandlasten kan berekenen

Ligging

Vergelijkbaar woningaanbod