Skip to content

Te Koop: woonhuis Spegelt 62-64 5674 CD Nuenen

Beschikbaar

Bezichtiging plannen

€ 649.000,- k.k.

  1. Home>
  2. Woningen>
  3. Koop Nuenen Spegelt 62-64

ONDER ARCHITECTUUR GEBOUWD VRIJSTAAND WOON-/WERKOBJECT MET EEN MODERNE UITSTRALING ZOWEL BINNEN ALS BUITEN, BESTAANDE UIT EEN RUIM BEMETEN BUNGALOW MET EEN INPANDIG TE BEREIKEN MULTIFUNCTIONELE BEDRIJFSRUIMTE. DIT UNIEKE OBJECT IS RUSTIG GELEGEN OP EEN KLEINSCHALIG BEDRIJVENTERREIN EN OP KORTE AFSTAND VAN DIVERSE UITVALSWEGEN. MULTIFUNCTIONEEL OBJECT GESCHIKT VOOR VELE DOELEINDEN EN MET NAME CREATIEVE BEROEPEN!

Bouwjaar : 1997
Inhoud object totaal : circa 1240 m³
Woonopp. woonhuis : circa 194 m²
Oppervlakte bedrijfsruimte : circa 99 m²
Perceel opp. : 1.000 m²
Aanvaarding : In overleg

Enkele uitspraken van de huidige bewoners: ”Het is een heerlijk, open en ruimtelijk huis om in te wonen. We vinden de hoge plafonds ook helemaal te gek. Aan de voorzijde heb je geen idee wat voor woongenot je achter de hal aantreft. Het hele object geeft ons zo’n grote mate van vrijheid en rust. De omgeving is heel rustig maar toch met Nuenen – West in de nabije omgeving. Sinds we hier wonen zijn we ook niet meer vaak in de bossen te vinden omdat we hier volop uit de voeten kunnen”.

Bijzonderheden:
– Gelegen op het kleinschalige bedrijventerrein Berkenbos. Met meerdere gecombineerde woon-/werkobjecten in de nabije omgeving en op korte afstand van de uitvalswegen naar Eindhoven, Helmond en omgeving.
– Dit object is onder architectuur van Herman Zeekaf ontworpen en wordt gekenmerkt door strakke lijnen, lichtinval, open verbindingen in het huis en een plafondhoogte die varieert van circa 3 tot circa 4 meter, waardoor er een bijzonder prettig ruimtelijk effect ontstaat.
– Optimale daglichttoetreding door de zeer hoge raampartijen en de bovenlichten.
– De vloer van de bungalow is geheel voorzien van een verwarmde natuurstenen tegelvloer met RVS strips en roosters ten behoeve van heteluchtverwarming. Geen radiatoren in zicht.
– Multifunctioneel object, voor vele doeleinden geschikt, o.a.: woonhuis + galerie, studio, atelier, showroom, meubelmakerij of praktijk-/bedrijfsruimte van maar liefst circa 99 m² en een plafondhoogte van 4 m¹.
– De voorzijde van de bedrijfsruimte is geheel voorzien van een gezandstraalde raampartij. Met volgestraald glas onderaan en helder glas bovenaan voor een optimale verhouding tussen licht en privacy.
– Het vigerend bestemmingsplan is Nuenen-Zuid. Het plan alsmede de gebruiksvoorschriften vindt u terug op onze site: www.Spegelt62-64.nl.
– De onderhoudsvriendelijk aangelegde tuin rondom (ontwerp: Guus Koenraads) biedt veel privacy aan de achterzijde en is gelegen op het zuiden.
– Het gehele object is voorzien van een alarminstallatie.
– Mogelijkheid van parkeren op eigen terrein, circa 7 auto’s.

Indeling woonhuis:
– entrée via de rechterzijde van de woning, via dubbele deuren is er toegang tot de bungalow;
– hal/voorportaal met 3 meter hoge dubbele glazen deuren die toegang bieden tot de leefruimte;
– riante living (oppervlakte totaal maar liefst: circa 112 m²), opgedeeld in meerdere verblijfruimtes die in open verbinding staan met elkaar; de huidige eetkamer (oppervlakte: circa 45 m²) heeft een lichttube na de entree en grote raampartijen aan de achterzijde waaronder dubbele openslaande tuindeuren; diverse lichtarmaturen zijn er aangebracht in de wanden aan de buitenzijdes van de diverse ruimtes (boven de plinthoogte); de huidige zitkamer (oppervlakte: circa 37 m²) kenmerkt zich door de halfronde vorm, het circa 4 m¹ hoge plafond en hier is tevens een moderne houtkachel (Leenders) geplaatst; de gehele bungalow is afgewerkt met een strakke stucwerk wand- en plafondafwerking en een verwarmde natuurstenen (Dolomiet) tegelvloer; ook zijn er op meerdere plaatsen praktische, tot aan het plafond, reikende witte inbouwkasten gemaakt die geheel passen bij de uitstraling van het interieur; witgoedaansluitingen.
– centraal gelegen keuken (oppervlakte: circa 11 m²), deze is extra licht door de bovenlichten en beschikt over een moderne keukeninrichting in wandopstelling, voorzien van aanrechtblad van gegoten beton met geïntegreerde spoelbak, een Boretti kooktoestel met 6-pits gaskookplaat, warmhoudplaat en 2 ovens, een Boretti RVS afzuigschouw, Boretti vaatwasser en een koelkast met vriesvakje; in 2016 is alle keukenapparatuur vervangen, uitgezonderd de koelkast; daarnaast is er wederom extra plafondhoge kastruimte en een open verbinding naar de living aan 2 zijden;
– via matglazen schuifdeuren is er via 2 zijden toegang tot de slaapkamer (oppervlakte: circa 22 m²), welke voorzien is van airco; naast de open doorgang naar de badkamer-en-suite heeft u via de dubbele schuifdeuren aan de achterzijde een doorgang naar de living en via een grote schuifpui tot de achtertuin;
– moderne badkamer-en-suite (oppervlakte: circa 11 m², vernieuwd in 2016) met een ligbad (Whirlpool), een inloopdouche met stortdouche (beiden met Grohe thermostaatkraan), een wandcloset en een wastafelmeubel met dubbele wastafel; deze ruimte is aan 1 zijde afgewerkt met plafondhoge kledingkasten;
– via een open verbinding is er vanuit de living toegang tot de werk-/studeerkamer (oppervlakte: circa 18 m²), deze ruimte is voorzien van 2 vaste kamerhoge ramen en wederom een gehele kastenwand; deze ruimte kan ook gebruikt worden om een 2e slaapkamer te creëren;
– portaal met garderobekast en toegang tot de toiletruimte, de bijkeuken en de doorgang naar de bedrijfsruimte;
– luxe, zeer royale en geheel betegelde toiletruimte met een wandcloset en een moderne wastafel (Philippe Starck);
– praktische bijkeuken met vaste kasten en een werkblad met daaronder geïntegreerde wasboxen en de witgoedaansluitingen.

Indeling Bedrijfsruimte:
– open werkruimte/atelier, met tegelvloer en een plafond van circa 4 m¹ hoog; toegang tot deze ruimte heeft u via een loopdeur of via de dubbele openslaande deuren aan de zijkant; de voorzijde van de bedrijfsruimte is geheel voorzien van een gezandstraalde raampartij met volgestraald glas onderaan en helder glas bovenaan voor een optimale verhouding tussen licht en privacy; de ruimte wordt verwarmd door middel van heteluchtverwarming en de 3 airco’s zorgen mede voor verwarmen en koelen; ook is er een keukenblokje met warm en koud water; in het ontwerp was er een separate garage bedacht; indien gewenst kan deze op een relatief eenvoudige manier gecreëerd worden;
– technische ruimte met de CV-opstelling, de warmwaterboiler en de opstelling ten behoeve van de heteluchtverwarming;
– meterkast (voldoende groepen, krachtstroom, aardlekbeveiliging en een slimme meter).

Buitenterrein:
– toegang tot het terrein via 2 poorten, waarvan de grote elektrisch bedienbaar is;
– het gehele terrein is voorzien van een hekwerk rondom, begroeid met klimop;
– het voorste gedeelte en 1 zijkant (bedrijfsgedeelte) is grotendeels voorzien van bestrating, enkele borders, een buitenkraantje en elektra (ook krachtstroom!) en biedt parkeergelegenheid aan maar liefst circa 7 auto’s;
– opgang naar de entree van de woning voorzien van bestrating en een royale plantenborder (hortensia’s);
– veel privacy biedende en onder architectuur aangelegde achtertuin op het zuiden; onderhoudsvriendelijk omdat deze vrijwel geheel bestraat is; met enkele plantenborders, 2 buitenkraantjes en een afscheiding ten behoeve van de kliko’s.

Bijgebouwen:
– houten berging/hondenhok.

Uitnodiging:

De eigenaar van deze woning heeft ons opdracht gegeven te bemiddelen bij de verkoop, hetgeen voor u uiteraard geen enkele financiële consequentie inhoudt. Geheel vrijblijvend informeren wij u uitvoerig over de woning, maar ook over de financieringsmogelijkheden en over de mogelijkheden van de verkoop van uw eigen woning. Uiteraard is het aan te bevelen deskundige bijstand van een NVM-makelaar te vragen. Wij helpen u graag bij uw keuze voor een eigen makelaar die uw belangen als koper optimaal zal behartigen.

Het verkopen van een woning is voor de verkoper een spannende en aangrijpende gebeurtenis. Wij stellen het dan ook zeer op prijs om binnen enkele dagen van u een reactie te mogen ontvangen, zodat wij de verkoper over uw bevindingen en beleving kunnen informeren.

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, binnen 6 weken na het totstandkomen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen c.q. een waarborgsom te storten ter hoogte van 10% van de koopsom.

De brochure is samengesteld om u een indruk te geven van het object. De informatie die opgenomen is in deze brochure is afkomstig van de verkoper en/of derden. Hoewel wij bij het samenstellen van de brochure zorgvuldig te werk gaan, kunnen geen rechten worden ontleend aan onjuistheden etc. Deze informatie moet in combinatie met een bezichtiging van de woning worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Wij adviseren u om bij de gemeente te informeren of uw specifieke gebruiksdoel toegestaan is.

De meting is gebaseerd op NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

  • 194 m2
  • 1.000 m2
  • 1

Kenmerken Spegelt 62-64

Overdracht

Koopprijs€ 649.000,- k.k.
Aanvaardingin overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte1.000 m2
Gebruiksoppervlakte woonfunctie194 m2
Inhoud1.240 m3

Bouw

Soortvilla
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1997
Dak typeplat dak
Isolatievormendubbel glas, volledig geïsoleerd

Indeling

Aantal verdiepingen1
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers1

Om de zonnegrens te bekijken dient U eerst de cookies te accepteren.

Maandlasten

U dient eerst de cookies te accepteren alvorens u de maandlasten kan berekenen

Ligging Spegelt 62-64

Marktcijfers van Nuenen

Gemiddelde verkoopprijs in Nuenen

Landelijk gemiddelde: € 266.598,-

Gemiddelde vraagprijs in Nuenen

Landelijk gemiddelde: € 288.096,-

Gemiddelde verkooptijd in Nuenen

Landelijk gemiddelde: 28

Gemiddeld aangeboden in Nuenen

Landelijk gemiddelde: 7228

Gemiddeld aantal verkocht in Nuenen

Landelijk gemiddelde: 9419

Gemiddelde prijs/m2 in Nuenen

Landelijk gemiddelde: 2.365

Vergelijkbaar woningaanbod