Skip to content

Te Koop: woonhuis Schepen Maaslaan 11 5673 BE Nuenen

Beschikbaar

Bezichtiging plannen

€ 319.000,- k.k.

  1. Home>
  2. Woningen>
  3. Koop Nuenen Schepen Maaslaan 11

Grote tweekapper met een aangebouwde garage, grote multifunctionele bijkeuken en 4 maar liefst slaapkamers en 2 badkamers op de verdiepingen. Deze leuke gezinswoning is gelegen aan een rustige en kindvriendelijke straat in Nuenen-Oost, op loopafstand van een basisschool en de bossen.

Enkele uitspraken van de huidige eigenaar: “De onderlinge verbondenheid in de straat is geweldig. Er is altijd wel iemand, die in geval van nood wil helpen, even op de kinderen past of de hond kan uitlaten. Verder heb ik genoten van de ligging zo dicht bij het bos. Je kan er eindeloos wandelen, hardlopen en fietsen”.

Bouwjaar : 1993
Woonopp. : circa 141 m²
Inhoud incl. garage: circa 527 m³
Perceel opp.: 220 m²
Aanvaarding: in overleg.

Bijzonderheden:
– Ideale gezinswoning, gelegen in een gewilde en kindvriendelijke woonomgeving. Op korte afstand van de gezellige Nuenense dorpskern, een basisschool en een fraai wandelgebied “De Papenvoortsche Heide”.
– 4 ruime slaapkamers op de verdiepingen en ook een extra doucheruimte op de 2e verdieping. Ideaal voor inwonende kinderen.
– Met een aangebouwde verwarmde garage. De bitumen dakbedekking van de garage/bijkeuken (aanbouw) is in 2014 vervangen.
– In 2014 zijn ook de sloten van het woonhuis voor en achter vernieuwd. De ramen op de begane grond zijn geheel voorzien van dubbel glas, op de verdiepingen zijn er dubbele schuiframen.
– Achtertuin met fijne zonligging op het westen/noordwesten. Met name een fijn zonnetje in de middag en avond.

Indeling:

Begane grond:
– overdekte entree/ruime hal met een garderobenis, de trapopgang naar de 1e verdieping en de meterkast (6 groepen, 2 aardlekschakelaars, een dubbel telwerk en glasvezelaansluiting);
– gedeeltelijk betegelde toiletruimte met een closet en een fonteintje;
– speels ingedeelde woonkamer (oppervlakte: circa 31 m²) met een apart zit- en eetgedeelte en voorzien van een houthaard en Eiken parketvloer, die doorgelegd is in zowel de hal als keuken; vanuit de woonkamer is er toegang tot de ruime trapkast en via de aluminium schuifpui aan de achterzijde is er toegang tot de achtertuin;
– half open keuken (oppervlakte: circa 7 m²) met een eetbar, gedeeltelijke betegelde wanden en een eenvoudige keukeninrichting in wandopstelling, voorzien van een dubbele RVS spoelbak, een gaskookplaat, elektrische oven, vlakke afzuigkap en een losse koelkast en vaatwasser;
– zeer ruime bijkeuken (oppervlakte: circa 10 m²) met de achterdeur; deze ruimte kan tevens dienst doen als extra hobby-/werk-/speelkamer;
– aangebouwde garage, (afmetingen binnenwerks: circa 6 x 3 m¹) voorzien van elektra, verwarming, een stalen kanteldeur en extra loopdeur aan de achterzijde.

1e Verdieping:
– ruime overloop met een afgesloten vaste trapopgang naar de 2e verdieping;
– 3 fijne slaapkamers (oppervlakten: circa 8, 11 en 15 m²); alle kamers zijn voorzien van een fraaie doorgelegde quickstep laminaatvloer en behangen wanden;
– grotendeels betegelde badkamer, voorzien van een ligbad met verwarming, douchegarnituur en een thermostaatkraan, 2 wastafels en een 2e toilet; de badkamer is zowel vanuit de overloop als de grootste slaapkamer toegankelijk.

2e Verdieping:
– ruime voorzolder met de C.V.-opstelling (Remeha Avanta, bouwjaar 2012) en de aansluitingen voor de wasapparatuur;
– geheel betegelde doucheruimte met een douche, wastafel en Velux dakraam;
– royale 4e slaapkamer (oppervlakte circa 18 m²), voorzien van een dakkapel aan de achterzijde en veel bergruimte in de kapschuinte; zowel de slaapkamer als de voorzolder zijn onder een puntdak en hierdoor extra ruimtelijk.

Buitenterrein:
– bestraatte oprit, geschikt voor 2 auto’s achter elkaar en met een buitenkraantje voor de garage;
– aangelegde voortuin;
– achtertuin met een betegeld terras, een stukje grasgazon, plantenborders en enkele bomen;
– achterom naar het achtergelegen buurpad.

Uitnodiging:
De eigenaar van deze woning heeft ons opdracht gegeven te bemiddelen bij de verkoop, hetgeen voor u uiteraard geen enkele financiële consequentie inhoudt. Geheel vrijblijvend informeren wij u uitvoerig over de woning, maar ook over de financieringsmogelijkheden en over de mogelijkheden van de verkoop van uw eigen woning. Uiteraard is het aan te bevelen deskundige bijstand van een NVM-makelaar te vragen. Wij helpen u graag bij uw keuze voor een eigen makelaar die uw belangen als koper optimaal zal behartigen.

Het verkopen van een woning is voor de verkoper een spannende en aangrijpende gebeurtenis. Wij stellen het dan ook zeer op prijs om binnen enkele dagen van u een reactie te mogen ontvangen, zodat wij de verkoper over uw bevindingen en beleving kunnen informeren.

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, binnen 6 weken na het totstandkomen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen c.q. een waarborgsom te storten ter hoogte van 10% van de koopsom.

De brochure is samengesteld om u een indruk te geven van het object. De informatie die opgenomen is in deze brochure is afkomstig van de verkoper en/of derden. Hoewel wij bij het samenstellen van de brochure zorgvuldig te werk gaan, kunnen geen rechten worden ontleend aan onjuistheden etc. Deze informatie moet in combinatie met een bezichtiging van de woning worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden.

De meting is gebaseerd op NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

  • 141 m2
  • 220 m2
  • 4

Kenmerken Schepen Maaslaan 11

Overdracht

Koopprijs€ 319.000,- k.k.
Aanvaardingin overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte220 m2
Gebruiksoppervlakte woonfunctie141 m2
Inhoud527 m3

Bouw

Soorteengezinswoning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1993
Dak typezadeldak
Isolatievormendakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, gedeeltelijk dubbel glas

Indeling

Aantal verdiepingen3
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers4

Om de zonnegrens te bekijken dient U eerst de cookies te accepteren.

Maandlasten

U dient eerst de cookies te accepteren alvorens u de maandlasten kan berekenen

Ligging Schepen Maaslaan 11

Marktcijfers van Nuenen

Gemiddelde verkoopprijs in

Landelijk gemiddelde: € 260.361,-

Gemiddelde vraagprijs in

Landelijk gemiddelde: € 280.115,-

Gemiddelde verkooptijd in

Landelijk gemiddelde: 29

Gemiddeld aangeboden in

Landelijk gemiddelde: 7777

Gemiddeld aantal verkocht in

Landelijk gemiddelde: 8862

Gemiddelde prijs/m2 in

Landelijk gemiddelde: 2.315

Vergelijkbaar woningaanbod