Skip to content

Te Koop: woonhuis Lyndakkers 26 5672 CB Nuenen

Beschikbaar

Bezichtiging plannen

€ 325.000,- k.k.

  1. Home>
  2. Woningen>
  3. Koop Nuenen Lyndakkers 26

Verrassend ruime, geschakelde twee-onder-een-kap woning met een inpandig te bereiken praktijk-/hobbyruimte en een aangebouwde garage aan de voorzijde. Ook de keuken is aan de achterzijde uitgebouwd en op de verdiepingen zijn maar liefst 5 slaap-/hobbykamers. Deze ideale gezinswoning is gelegen in de populaire en kindvriendelijke “Hofwijk” aan een verkeersarme straat en is op loopafstand van het gezellige centrum van Nuenen.

Enkele uitspraken van de huidige bewoonster: “Ik heb dit huis vooral gekocht om de uitbouw, de praktijkruimte. Die ligt aan een vrij stille straat. Ook de L-vormige woonkamer beviel me en de ruimte overal in het huis.”

Bouwjaar : 1972
Woonopp. : 154 m²
Inhoud incl. garage: circa 582 m³
Perceel opp. : 252 m²
Aanvaarding : In overleg

Bijzonderheden:
– Toplocatie! Op korte afstand van de gezellige dorpskern, winkelcentrum Kernkwartier en nabij scholen, sportvoorzieningen, een bushalte en de uitvalswegen naar Eindhoven/Helmond.
– De woning is in de jaren ’70 reeds verbouwd. Destijds is de garage met het woonhuis verbonden en
is er een praktijk-/hobbyruimte gerealiseerd. Ook is toen de keuken aan de achterzijde uitgebouwd.
– De aangebouwde extra ruimte op de begane grond biedt mogelijkheid voor een praktijk-/werkruimte aan huis of een extra speel-/hobbykamer.
– De laatste jaren zijn o.a. de volgende verbeteringen aan de woning uitgevoerd:
– In 2019 is het buitenschilderwerk nog gedaan en is er een nieuwe CV-ketel geplaatst.
– 2018: nieuwe meterkast geplaatst.
– 2017: het gehele dak is na geïsoleerd, aan de binnenzijde opnieuw afgetimmerd en er zijn 4 nieuwe Velux
dakramen geplaatst.
– Enkele jaren eerder (circa 2015) zijn de dakgoten vervangen en de bestaande dakpannen gecoat.
– circa 2012: badkamer en toiletruimte vernieuwd.
– De gehele begane grond en 1e verdieping zijn voorzien van veiligheidssloten.
– Met een garage en eigen oprit aan de voorzijde van de woning en een diepe veel privacy biedende voortuin.

Indeling:

Begane grond:
– overdekte entree/hal met lichtkoepel, de vernieuwde meterkast (2018: 7 groepen, 2 aardlekschakelaars en een dubbel telwerk), de trapopgang en toegang tot vrijwel alle vertrekken op de begane grond;
– moderne, gedeeltelijk betegelde toiletruimte met een wandcloset, hoekfonteintje en mechanische ventilatie;
– L-vormige woonkamer (oppervlakte: circa 32 m²), voorzien van een Sisal vloerbedekking, een structuur wandafwerking, stucplafond, muurschouw met open haard, glasvezelaansluiting en veel lichtinval door de grote raampartijen aan de voor- en achterzijde; de voorzijde van de woonkamer beschikt over een elektrische zonneluifel en de deur aan de voorzijde is momenteel dichtgemaakt;
– dichte keuken, uitgebouwd aan de achterzijde (oppervlakte: circa 12 m²) met een lichte keukeninrichting in wandopstelling, voorzien van een 1½ RVS spoelbak, een gaskookplaat, vlakke RVS afzuigkap, vaatwasser, combi-oven/magnetron en een koelkast met vriesvakje (2019); de keuken is afgewerkt met gedeeltelijk betegelde wanden, een vinyl vloerafwerking en een vaste eettafel; in het uitgebouwde gedeelte bevindt zich naast de achterdeur veel extra kastruimte in de vaste kastenwand en de aansluitingen voor de wasapparatuur; zowel de wasmachine als de droger mogen achterblijven;
– inpandige berging, voorheen doucheruimte; deze ruimte bevindt zich dicht bij de entree van de woning en kan ook ingericht worden als garderoberuimte;
– inpandig te bereiken praktijkruimte, aangebouwd aan de voorzijde van de woning (oppervlakte: circa 13 m²), met een grote aluminium schuifpui welke voorzien is van een elektrische zonnescreen; de praktijkruimte beschikt over een vaste kast met wastafel (warm + koud water) en een aparte gaskachel;
– aangebouwde garage (afmetingen binnenwerks: circa 6,55 x 2,80 m¹), voorzien van elektra en met een elektrische garagedeur aan de voorzijde en een loopdeur aan de tuinzijde; een kleine diepvries (2019) blijft achter.

1e Verdieping:
– overloop met de vaste trapopgang naar de 2e verdieping;
– 4 fijne slaap-/werkkamers (oppervlakten: respectievelijk circa 5, 8, 11 en 13 m²), de 2 slaapkamers aan de achterzijde hebben toegang tot het balkon en de grootste kamer beschikt over een vaste wastafel (warm + koud water) en een vaste kastenwand;
– balkon met houten balustrade;
– moderne, geheel betegelde badkamer, voorzien van een douchecabine met thermostaatkraan, een wandcloset, designradiator, wastafelmeubel, bijpassende wandkast en mechanische ventilatie.

2e verdieping:
– voorzolder met de CV-opstelling (Vaillant Ecotec plus, bouwjaar: 2019), een Velux dakraam en een aparte berging;
– ruime 5e slaap-/hobbykamer (oppervlakte: circa 18 m²) met in totaal 3 Velux dakramen, een vaste wastafel (warm + koud water) en extra bergruimte in de kapschuinte; deze ruimte is voorzien van verwarming, het dak is na geïsoleerd en opnieuw afgetimmerd en indien gewenst kan deze ruimte in tweeën gesplitst worden.

Buitenterrein:
– oprit:
– circa 17 m¹ diepe, fraai aangelegde voortuin, welke zorgt voor een beschutte ligging van de woning, voorzien van een looppad, extra terras aan de voorzijde, diverse plantenborders, hagen en een buitenkraantje;
– op het westen gelegen besloten achtertuin, aangelegd met een betegeld terras, een stukje grasgazon, een vijverpartij, buitenkraantje, diverse plantenborders en enkele bomen, waaronder een sierappel; een eventuele achterom is te realiseren aan de achterzijde.

Uitnodiging:
De eigenaar van deze woning heeft ons opdracht gegeven te bemiddelen bij de verkoop, hetgeen voor u uiteraard geen enkele financiële consequentie inhoudt. Geheel vrijblijvend informeren wij u uitvoerig over de woning, maar ook over de financieringsmogelijkheden en over de mogelijkheden van de verkoop van uw eigen woning. Uiteraard is het aan te bevelen deskundige bijstand van een NVM-makelaar te vragen. Wij helpen u graag bij uw keuze voor een eigen makelaar die uw belangen als koper optimaal zal behartigen.

Het verkopen van een woning is voor de verkoper een spannende en aangrijpende gebeurtenis. Wij stellen het dan ook zeer op prijs om binnen enkele dagen van u een reactie te mogen ontvangen, zodat wij de verkoper over uw bevindingen en beleving kunnen informeren.

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, binnen 6 weken na het totstandkomen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen c.q. een waarborgsom te storten ter hoogte van 10% van de koopsom.

De brochure is samengesteld om u een indruk te geven van het object. De informatie die opgenomen is in deze brochure is afkomstig van de verkoper en/of derden. Hoewel wij bij het samenstellen van de brochure zorgvuldig te werk gaan, kunnen geen rechten worden ontleend aan onjuistheden etc. Deze informatie moet in combinatie met een bezichtiging van de woning worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden.

De meting is gebaseerd op NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

  • 154 m2
  • 252 m2
  • 5

Kenmerken Lyndakkers 26

Overdracht

Koopprijs€ 325.000,- k.k.
Aanvaardingin overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte252 m2
Gebruiksoppervlakte woonfunctie154 m2
Inhoud582 m3

Bouw

Soorteengezinswoning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1972
Dak typezadeldak
Isolatievormendakisolatie, muurisolatie, gedeeltelijk dubbel glas

Indeling

Aantal verdiepingen3
Aantal kamers7
Aantal slaapkamers5

Om de zonnegrens te bekijken dient U eerst de cookies te accepteren.

Maandlasten

U dient eerst de cookies te accepteren alvorens u de maandlasten kan berekenen

Ligging Lyndakkers 26

Marktcijfers van Nuenen

Gemiddelde verkoopprijs in

Landelijk gemiddelde: € 260.361,-

Gemiddelde vraagprijs in

Landelijk gemiddelde: € 280.115,-

Gemiddelde verkooptijd in

Landelijk gemiddelde: 29

Gemiddeld aangeboden in

Landelijk gemiddelde: 7777

Gemiddeld aantal verkocht in

Landelijk gemiddelde: 8862

Gemiddelde prijs/m2 in

Landelijk gemiddelde: 2.315

Vergelijkbaar woningaanbod