Skip to content

Te koop: woonhuis Kerkhoef 4 5674 NX Nuenen

Van den Buijs Garantiemakelaars Nuenen
Neem contact met mij op

Verkocht

€ 649.000,- k.k.

bieden op deze woning
  1. Home>
  2. Woningen>
  3. koop Nuenen Kerkhoef 4

*** ENGLISH TRANSLATION BELOW ***

Landelijk wonen achteruitziend over landerijen en natuurgebied “Dommeldal”, maar toch dichtbij de stedelijke voorziening van Eindhoven. Dat kan in deze karakteristieke halfvrijstaande woning welke gelegen is aan de rand van het pittoreske kerkdorp “Nederwetten”. De woning, oorspronkelijk uit circa 1910, is in circa 1990 opnieuw opgebouwd en in circa 2005-2008 getransformeerd in de huidige staat. Naast een sfeervolle woonkamer en keuken en een grote inpandige garage in 2 delen, zijn er maar liefst 4 ruime kamers op de verdiepingen en een luxe badkamer. Uniek object op een unieke locatie!

Bouwjaar: oorspronkelijk circa 1910, herbouwd in circa 1990
Woonopp.: circa 138 m²
Inhoud: circa 576 m³
Perceel opp.: 510 m²
Aanvaarding: in overleg

Bijzonderheden:
– Rustig gelegen in een ruim opgezette en rustige woonomgeving aan de rand van het kerkdorp “Nederwetten”. Een basisschool en een fraai wandelgebied zijn op loopafstand en de uitvalsweg richting Eindhoven is vlakbij.
– In circa 1990 is de woning opnieuw opgebouwd, geïsoleerd en voorzien van dubbel glas.
– Daarna is de woning grotendeels gerenoveerd in de periode 2005-2008! Onder andere is in 2005 de woning voorzien van nieuw stucwerk, een houten vloer, gashaard en nieuwe badkamer. In 2008 is de keuken grotendeels vernieuwd.
– Groot perceel met een diepe achtertuin van waaruit er een fraai uitzicht is over landerijen met paarden en het natuurgebied de “Dommeldal”.
– De houten terrasoverkapping aan de woning is in 2012 geplaatst en zorgt voor verlenging van het tuingenot.
– Verder in de tuin, een houten tuinberging en een multifunctioneel nostalgisch bakhuisje.
– Parkeergelegenheid op eigen terrein. 2 auto’s naast elkaar.
– Aan de rechterzijde is een eigen afgesloten achterom. Aan de linkerzijde een afgesloten inpandige doorgang, gedeeld met 1 buur.

Indeling

Begane grond:
– Entree/ruime hal met de uitgebreide meterkast en de trapopgang naar de 1e verdieping.
– Geheel betegelde nette toiletruimte met een wandcloset en een fonteintje.
– Sfeervolle en speels ingedeelde woonkamer (oppervlakte: circa 46 m²), voorzien van een fraaie houten vloer, doorgelegd in de hal en keuken en een stucwerk wand- en plafondafwerking. In het zitgedeelte een schouw met gashaard en een grote houten schuifpui welke toegang biedt tot het overdekte terras. Vanuit de eetkamer is er een open doorgang naar de keuken en ook hier een extra achterdeur met hor. De radiatoren in de woonkamer en keuken zijn voorzien van een fraaie radiatorafwerking.
– Sfeervolle keuken (oppervlakte: circa 12 m²), gesitueerd aan de voorzijde van de woning, met een in landelijke stijl uitgevoerde keukeninrichting (2008). De grote wandopstelling is voorzien van een composiet aanrechtblad met geïntegreerde spoelbak, een 5-pits gaskookplaat, RVS afzuigkap, vaatwasser en inbouwspots in de wandplanken en het plafond. Aan de andere zijde nog een kastenwandopstelling met daarin een combi-oven/magnetron, een bordenwarmer, ingebouwd koffieapparaat, een grote koelkast en extra kastruimte. Alle apparatuur is van de A-merken: Miele en Liebherr. Alleen de kookplaat en afzuigkap (Bosch) zijn ouder. Vanuit de keuken is er toegang tot de verdiepte en betegelde kelder-/voorraadkast.
– Tochtportaal, toegankelijk vanuit de woonkamer, toegang biedend aan de garage, welke momenteel in 2 delen opgesplitst is.
– Inpandige garage (voorste deel: oppervlakte circa 19 m²), met openslaande garagedeuren en voorzien van elektra en een uitstortgootsteen (warm + koud water).
– Inpandige berging/multifunctionele ruimte (achterste deel: oppervlakte circa 10 m²) met tegelvloer en voorzien van elektra, verwarming en openslaande deuren met bovenlichten naar het overdekte terras. Ook in te richten als extra hobby-/werk- of speelruimte.

1e Verdieping:
– Overloop met inbouwspots in het plafond.
– 4 fijne slaapkamers (oppervlakten: resp. circa 7, 9, 10 en 18 m²). Alle kamers alsmede de overloop zijn voorzien van een fraaie doorgelegde laminaatvloer en een stucwerk wand- en plafondafwerking. 2 slaapkamers zijn onder een dakkapel en 2 slaapkamers beschikken over 1 of 2 grote Velux dakramen. De zeer grote slaapkamer aan de achterzijde, biedt een fantastisch uitzicht en beschikt over een grote schuifkastenwand met inbouwspots daarvoor, een vaste bergkast en extra kastruimte achter de louvredeurtjes in de kapschuinte. 2 van de andere kamers beschikken ook over deze kastruimte in de kapschuinte.
– Moderne, geheel betegelde badkamer , voorzien van een halfronde douchecabine met thermostaatkraan, een ligbad, wastafelmeubel, inbouwspots en mechanische ventilatie.
– Separate toiletruimte, voorzien van een wandcloset, fonteintje en mechanische ventilatie.
– Ruime stook-/wasruimte met tegelvloer en gedeeltelijk betegelde wanden, een uitstortgootsteen (warm + koud water), de aansluitingen voor de wasapparatuur en de CV-opstelling.

Bijgebouwen:
– Aan de achterzijde van het huis aangebouwde houten terrasoverkapping met een gedeeltelijke lichtstraat en houten vlonderplanken.
– Nostalgisch bakhuisje (afmetingen binnenwerks: circa 2,60 x 3,59 m¹), multifunctioneel en in te richten als bijvoorbeeld een atelier. Gemetseld en voorzien van elektra en raampartijen in de zijgevel. In het puntdak, toegankelijk via een luik aan de buitenzijde is nog extra bergruimte.
– Aangebouwde houten berging (afmetingen binnenwerks: circa 2,48 x 3,56 m¹), voorzien van elektra.

Buitenterrein:
– Brede oprit van oude klinkers, geschikt voor 2 auto’s naast elkaar, en met een buitenkraantje naast de garagedeur.
– Fraai aangelegde voortuin met een beukenhaagje en 4 leibomen ter afscheiding van de straat, een diverse beplanting en een klinkerpaadje. Daarnaast een door middel van een sierhekje omheind plantenvak gevuld met hortensia’s.
– Diepe, veel privacy biedende achtertuin, aangelegd met een terras van klinkers aan het huis voorzien van een elektrische zonneluifel en een buitenkraantje, een overdekt terras van vlonderplanken, een groot grasgazon, beuken haag en enkele volwassen bomen.
– 2x achterom.

Uitnodiging:
De eigenaar van deze woning heeft ons opdracht gegeven te bemiddelen bij de verkoop, hetgeen voor u uiteraard geen enkele financiële consequentie inhoudt. Geheel vrijblijvend informeren wij u uitvoerig over de woning, maar ook over de financieringsmogelijkheden en over de mogelijkheden van de verkoop van uw eigen woning. Uiteraard is het aan te bevelen deskundige bijstand van een NVM-makelaar te vragen. Wij helpen u graag bij uw keuze voor een eigen makelaar die uw belangen als koper optimaal zal behartigen.

Het verkopen van een woning is voor de verkoper een spannende en aangrijpende gebeurtenis. Wij stellen het dan ook zeer op prijs om binnen enkele dagen van u een reactie te mogen ontvangen, zodat wij de verkoper over uw bevindingen en beleving kunnen informeren.

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, binnen 6 weken na het tot stand komen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen c.q. een waarborgsom te storten ter hoogte van 10% van de koopsom.

De brochure is samengesteld om u een indruk te geven van het object. De informatie die opgenomen is in deze brochure is afkomstig van de verkoper en/of derden. Hoewel wij bij het samenstellen van de brochure zorgvuldig te werk gaan, kunnen geen rechten worden ontleend aan onjuistheden etc. Deze informatie moet in combinatie met een bezichtiging van de woning worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden.

De meting is gebaseerd op NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

*** ENGLISH TRANSLATION ***

Rural living looking back over farmlands and nature reserve “Dommeldal”, but still close to the urban facilities of Eindhoven. This is possible in this characteristic semi-detached house which is located on the outskirts of the picturesque village “Nederwetten”. The house, originally from circa 1910, was rebuilt in circa 1990 and transformed into its current state in circa 2005-2008. In addition to an attractive living room and kitchen and a large indoor garage in 2 parts, there are no fewer than 4 spacious rooms on the 1st floor and a luxurious bathroom. Unique object in a unique location!

Year of construction: originally circa 1910, rebuilt in circa 1990
Living area: approx.138 m²
Content: approx. 576 m³
Plot area: 510 m²
Acceptance: in consultation

Particularities:
– Quietly situated in a spacious and quiet residential area on the edge of the village “Nederwetten”. A primary school and a beautiful walking area are within walking distance and the exit road to Eindhoven is nearby.
– In around 1990 the house was rebuilt, insulated and fitted with double glazing.
– After that, the house was largely renovated in the period 2005-2008! Among other things, in 2005 the house was provided with new stucco, a wooden floor, gas fireplace and new bathroom. The kitchen was largely renovated in 2008.
– Large plot with a deep backyard from which there is a beautiful view over farmlands with horses and the nature reserve “Dommeldal”.
– The wooden patio cover was installed in 2012 and extends the garden enjoyment.- Further in the garden, a wooden garden shed and a multifunctional nostalgic bakehouse.
– Parking on site. 2 cars next to each other.
– On the right side a private back option. On the left a closed indoor passage, shared with 1 neighbour.

Layout:

Ground floor:
– Entrance/spacious hall with the extensive meter cupboard and the stairs to the 1st floor.
– Fully tiled neat toiletroom with a wall closet and a sink.
– Attractive and playful arranged living room (area: approx. 46 m²), with a beautiful wooden floor, laid also in the hall and kitchen, and a stucco wall and ceiling finish. In the sitting area a gas fireplace and large wooden sliding doors which provides access to the covered terrace. From the dining room there is an open passage to the kitchen and here also an extra backdoor with a screen door. The radiators in the living room and kitchen have a beautiful radiator finish.
– Attractive kitchen (surface: approx. 12 m²), located at the front of the house, with a kitchen design in a country style (2008). The large wall arrangement features a composite counter top with integrated sink, a 5-burner gas hob, stainless steel extractor hood, dishwasher and recessed spotlights in the wall shelves and ceiling. On the other side a cupboard wall arrangement containing a combi oven/microwave, a plate warmer, built-in coffee machine, a large refrigerator and extra cupboard space. All equipment is from the A brands: Miele and Liebherr. Only the hob and extractor hood (Bosch) are older. From the kitchen there is access to the sunken and tiled basement/pantry.
– Enclosed porch, accessible from the living room, providing access to the garage, which is currently split into 2 parts.
– Indoor garage (front part: area approx. 19 m²), with sliding garage doors and equipped with electricity and a sink (hot + cold water).
– Indoor storage/multifunctional room (rear part: surface approx. 10 m²) with a tiled floor and equipped with electricity, heating and patio doors with skylights to the covered terrace. This room can also be used as an extra hobby-/work- or play area.

1st floor:
– Landing with recessed spotlights in the ceiling.
– 4 nice bedrooms (surfaces: approx. 7, 9, 10 and 18 m²). All rooms as well as the landing have a beautiful laid laminate floor and a stucco wall and ceiling finish. 2 bedrooms are under a dormer and 2 bedrooms have 1 or 2 large Velux skylights. The very large bedroom at the rear offers a fantastic view and has a large sliding wardrobe wall with recessed spotlights in front, a fixed storage cupboard and extra cupboard space behind the louvre doors in the roof slope. 2 of the other rooms also have this cupboard space in the roof slope.
– Modern, fully tiled bathroom with a semicircular shower cabin with thermostat, a bath, washbasin, recessed spotlights and mechanical ventilation.
– Separate toilet room, equipped with a wall closet, sink and mechanical ventilation.
– Spacious boiler/laundry room with tiled floor and partially tiled walls, a sink (hot + cold water), the connections for washing equipment and the central heating system.

Outbuildings:
– Wooden terrace covering attached to the rear of the house with a partial skylight and wooden decking boards.
– Authentic baking house (internal dimensions: approx. 2.60 x 3.59 m¹), multifunctional and can be set up as, for example, a studio. Brickwork and equipped with electricity and windows in the side wall. There is additional storage space in the gabled roof, accessible through a hatch on the outside.
– Attached wooden shed (internal dimensions: approx. 2.48 x 3.56 m¹), equipped with electricity.

Outside area:
– Wide driveway of old bricks, suitable for 2 cars next to each other, and with an outside tap next to the garage door.
– Beautifully landscaped front garden with a beech hedge and 4 espaliers to separate from the street, various planting and a clinker path. In addition, a plant box enclosed by a decorative fence filled with hydrangeas.
– Deep, very private backyard, landscaped with a terrace of clinkers to the house with an electric sun awning and an outside tap, a covered terrace with decking boards, a large lawn, beech hedge and some mature trees.
– 2x back.

  • 138 m2
  • 510 m2
  • 4

Kenmerken Kerkhoef 4

Overdracht

Vraagprijs€ 649.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte510 m2
Woonoppervlakte138 m2
Inhoud576 m3

Bouw

SoortEengezinswoning
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1990
Dak typeZadeldak
IsolatievormenDakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Dubbelglas
EnergielabelB

Indeling

Aantal verdiepingen2
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers4
Aantal badkamers1

Maandlasten

Ligging Kerkhoef 4

Voorzieningen

Vergelijkbaar woningaanbod