Skip to content

Te Koop: woonhuis Pastoor Gastlaan 25 5591 BM Heeze

Beschikbaar

Bezichtiging plannen

€ 269.000,- k.k.

bieden op deze woning
  1. Home>
  2. Woningen>
  3. Koop Heeze Pastoor Gastlaan 25

Grotendeels gerenoveerde hoekwoning met een grote vrijstaande garage/berging, een aangebouwde serre & veranda en 3 slaapkamers op de verdieping. Zeer fraaie ligging aan een breed opgezette straat in de woonwijk “De Engelse tuin”, grenzend aan een fraai natuurgebied en op korte afstand van het gezellige centrum.

Bouwjaar : 1965
Woonopp. : circa 86 m²
Inhoud : circa 357 m³
Perceel opp.: 307 m²
Aanvaarding: In overleg

Bijzonderheden:
– Zeer fraai gelegen aan een breed opgezette straat en een kindvriendelijke omgeving. Met een basisschool in de straat en aan het einde van de straat een groot speelveld. Op loopafstand van natuurgebied de Strabrechtse Heide, het station en de gezellige dorpskern met al haar voorzieningen.
– Extra leefruimte door de aangebouwde serre aan de achterzijde. De serre en veranda zijn beiden voorzien van een dakkoepel.
– Achtertuin met veranda.
– 3 slaapkamers op de 1e verdieping en een net afgewerkte bergzolder op de 2e verdieping.
– Geheel voorzien van dubbel glas (2013: HR+ en dakramen van HR++)
– Alle ramen en de achterdeur zijn voorzien van rolluiken. In 2016 zijn deze op de gehele 1e verdieping alsmede op de begane grond voorzijde vernieuwd.
– Royale vrijstaande garage/berging aan de achterzijde van de tuin gelegen. Ideaal voor de hobbyist!
– Zeer diepe (circa 10 m¹) voortuin én oprit.

Indeling:

Begane grond:
– entree/hal met vernieuwde meterkast (2014: 6 groepen en 3 aardlekschakelaars) en de trapopgang naar de 1e verdieping; de hal is afgewerkt met een antraciet tegelvloer die doorgelegd is in de toiletruimte en keuken;
– toiletruimte;
– gezellige doorzon-woonkamer (oppervlakte: circa 22 m²), voorzien van een massief Eiken parketvloer (2015), gedeeltelijk gestucte wanden en een fraai systeemplafond;
– dichte keuken (oppervlakte: circa 10 m²) met tegelvloer en een keukeninrichting (2013) in wandopstelling, voorzien van een RVS spoelbak, een 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, heteluchtoven en een koelkast; via de achterdeur is er toegang tot de serre en veranda;
– aangebouwde serre met geïsoleerde wanden, grote kunststof raampartijen (draaikiep), een kunststof plafond met lichtkoepel en een hardhouten vloerafwerking.

1e verdieping:
– overloop;
– 3 fijne slaapkamers (oppervlakten: respectievelijk circa 8, 10 en 12 m²), alle slaapkamers zijn voorzien van vloerbedekking, gestucte wanden en rolluiken;
– geheel betegelde badkamer, voorzien van een ligbad met spatscherm en douchegarnituur en een badmeubel.

2e verdieping:
– zolderruimte, bereikbaar via een vlizotrap, verdeeld in 2 compartimenten; met de CV-opstelling, 2 vernieuwde (2017) Ubbink dakramen, vloerbedekking en veel bergruimte in de kapschuinte; het dak is extra geïsoleerd.

Bijgebouwen:
– aangebouwde veranda/overdekt terras met een kunststof plafond met lichtkoepel;
– grote vrijstaande berging in spouw (afmetingen binnenwerks: circa 5,15 x 2,78 m¹), voorzien van elektra, verwarming, een keukenblok met spoelbak, de aansluitingen voor de wasapparatuur en een close-in-boiler t.b.v. warm water; de berging is net afgewerkt met een tegelvloer en heeft raampartijen aan de tuinzijde; via een loopdeur is er toegang tot de garage;
– garage in spouw (afmetingen binnenwerks: circa 4,99 x 2,78 m¹), met tegelvloer, een stalen kanteldeur en voorzien van elektra; enkel het garagegedeelte is voorzien van dakisolatie.

Buitenterrein:
– diepe oprit, geschikt voor meerdere auto’s achter elkaar;
– circa 10 m¹ diepe voortuin met een diverse beplanting, een stukje grasgazon en sierbestrating;
– aangelegde achtertuin met sierbestrating, een grasgazon, vijver, borderbeplanting en diverse elektrapunten.

Uitnodiging:
De eigenaar van deze woning heeft ons opdracht gegeven te bemiddelen bij de verkoop, hetgeen voor u uiteraard geen enkele financiële consequentie inhoudt. Geheel vrijblijvend informeren wij u uitvoerig over de woning, maar ook over de financieringsmogelijkheden en over de mogelijkheden van de verkoop van uw eigen woning. Uiteraard is het aan te bevelen deskundige bijstand van een NVM-makelaar te vragen. Wij helpen u graag bij uw keuze voor een eigen makelaar die uw belangen als koper optimaal zal behartigen.

Het verkopen van een woning is voor de verkoper een spannende en aangrijpende gebeurtenis. Wij stellen het dan ook zeer op prijs om binnen enkele dagen van u een reactie te mogen ontvangen, zodat wij de verkoper over uw bevindingen en beleving kunnen informeren.

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, binnen 6 weken na het totstandkomen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen c.q. een waarborgsom te storten ter hoogte van 10% van de koopsom.

De brochure is samengesteld om u een indruk te geven van het object. De informatie die opgenomen is in deze brochure is afkomstig van de verkoper en/of derden. Hoewel wij bij het samenstellen van de brochure zorgvuldig te werk gaan, kunnen geen rechten worden ontleend aan onjuistheden etc. Deze informatie moet in combinatie met een bezichtiging van de woning worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden.

De meting is gebaseerd op NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

  • 86 m2
  • 307 m2
  • 3

Kenmerken Pastoor Gastlaan 25

Overdracht

Koopprijs€ 269.000,- k.k.
Aanvaardingin overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte307 m2
Gebruiksoppervlakte woonfunctie86 m2
Inhoud357 m3

Bouw

Soorteengezinswoning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1965
Dak typezadeldak
Isolatievormendakisolatie, dubbel glas

Indeling

Aantal verdiepingen3
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers3

Maandlasten

Ligging Pastoor Gastlaan 25

Vergelijkbaar woningaanbod