Skip to content

Te Koop: appartement Ds Theodor Fliednerstraat 225 5631 MD Eindhoven

Verkocht

Bezichtiging plannen

€ 339.000,- k.k.

  1. Home>
  2. Woningen>
  3. Koop Eindhoven Ds Theodor Fliednerstraat 225

Ruim en comfortabel 3-kamerappartement, gelegen op de 15e verdieping van een modern en exclusief appartementencomplex, de markante ovale toren “De Parade”. Dit fijne appartement beschikt over 2 ruime slaapkamers en een fraaie loggia/extra kamer op het zuidoosten met een adembenemend panoramisch uitzicht over Eindhoven en omgeving. Met daarnaast een inpandige berging en een eigen parkeerplaats op het parkeerdek van de 1e etage, Het appartement is zeer centraal gelegen en een uitgelezen woonplek voor de energieke 50-plusser.

Bouwjaar: 2008
Woonopp.: circa 117 m²
Aanvaarding: In overleg

Bijzonderheden:
– Modern en onder architectuur vormgegeven wooncomplex met lift.
– Het complex biedt plaats aan 47 appartementen en heeft een zeer hoog afwerkingsniveau.
– Zeer centrale ligging. Op korte afstand van het stadscentrum, een bus stopt voor de deur en het winkelcentrum Cassandraplein en het Maxima Medisch Centrum zijn op loopafstand. Bij het reeds gerealiseerde aanbouwgedeelte van complex De Parade is een medisch centrum ondergebracht met o.a. huisartsen en een apotheek.
– Op korte afstand van diverse wandelgebieden zoals het Eckartse bos, natuurgebied De Dommelvallei en de Karpendonkse Plas.
– Mocht u (later) zorg nodig hebben. Bewoners kunnen indien gewenst gebruik maken van de services en faciliteiten in het naastgelegen Peppelrode zoals alarmhulp, persoonlijke zorg (Vitalis Groep) of het restaurant.
– Op de 1e verdieping is een gemeenschappelijke ontmoetingsruimte voor de bewoners.
– Met een eigen parkeerplaats op het parkeerdek op de 1e verdieping, welke afgesloten is door middel van een elektronisch hekwerk. Extra parkeergelegenheid voor bezoekers is er aan de voorzijde van het appartementencomplex op een afgesloten parkeerterrein.
– Een weids panoramisch uitzicht over de groene omgeving en veel lichtinval door de grote raampartijen. In de loggia/extra kamer op het zuidoosten kunt u hiervan beschut genieten. De raampartijen in deze loggia zijn geheel te openen.
– Het betreft een uitstekend geïsoleerd object met HR++ glas in aluminium buitenpuien waarbij alle bewegende ramen zijn uitgevoerd in draai/kiep. Het appartement is tevens voorzien van een gebalanceerd ventilatiesysteem.
– De maandelijkse bijdrage aan de Vereniging van Eigenaars bedraagt thans circa € 196,55 per maand voor het appartement en € 20,25 per maand voor de parkeerplaats.

Indeling:

Begane grond:
– overdekte, gemeenschappelijke entree met de brievenbussen en videofooninstallatie; via de elektrische schuifpui, met tochtsluis, is er toegang tot de imposante ontvangsthal van 7,5 m¹ hoog met grote raampuien en toegang tot de liften en het trappenhuis; er zijn 2 liften, waarvan 1 extra groot en te gebruiken als verhuislift;
– inpandige berging voorzien van verlichting.

1e verdieping:
– eigen parkeerplaats op het parkeerdek;
– sfeervolle lounge/gemeenschappelijke recreatieruimte voor bewoners, waar geregeld activiteiten plaatsvinden, met een klein keukentje en sanitaire voorzieningen.

15e etage:
Algemeen:
– centrale hal met toegang tot slechts 3 appartementen en met de eigen meterkast.

Appartement:
– entree/ruime hal met toegang tot vrijwel alle vertrekken;
– ruim bemeten, geheel betegelde toiletruimte met een wandcloset, een fonteintje en mechanische ventilatie;
– nette, geheel betegelde badkamer, voorzien van een ligbad, douchecabine (beiden met thermostaatkraan), een wastafelmeubel en mechanische ventilatie;
– ruime living met de videofooninstallatie (oppervlakte: circa 39 m²); het gehele appartement is voorzien van vloerbedekking en een structuur wand- en plafondafwerking; de grote raampartijen zorgen voor een optimale lichtinval en fraai panoramisch uitzicht over de omgeving; via een deur is er toegang tot de loggia;
– dichte keuken met een eenvoudige keukeninrichting in hoekopstelling, voorzien van een kunststof aanrechtblad met RVS spoelbak, een inductiekookplaat (2018) en een RVS afzuigkap; vanuit het keukengedeelte is er toegang tot de berging/technische ruimte; het keukengedeelte is na intrek dicht gemaakt en afgescheiden van de woonkamer door een dunne wand en 1 schuifdeur; indien gewenst kan de ruimte meer open gemaakt worden;
– 2 fijne slaapkamers (oppervlakte: circa 9 en 18 m²); in beide slaapkamers is er veel lichtinval door de hoge raam- en deurpartijen die tevens toegang bieden tot de loggia;
– ervaar het buitengevoel in de royale loggia/extra kamer op het zuidoosten (oppervlakte: circa 12 m²), toegankelijk vanuit zowel de woonkamer als beide slaapkamers en voorzien van een grote, geheel te openen harmonica raampartij;
– berging/technische ruimte met de CV-ketel, een gebalanceerd ventilatiesysteem en de aansluitingen voor de wasapparatuur.

Uitnodiging:
De eigenaar van deze woning heeft ons opdracht gegeven te bemiddelen bij de verkoop, hetgeen voor u uiteraard geen enkele financiële consequentie inhoudt. Geheel vrijblijvend informeren wij u uitvoerig over de woning, maar ook over de financieringsmogelijkheden en over de mogelijkheden van de verkoop van uw eigen woning. Uiteraard is het aan te bevelen deskundige bijstand van een NVM-makelaar te vragen. Wij helpen u graag bij uw keuze voor een eigen makelaar die uw belangen als koper optimaal zal behartigen.

Het verkopen van een woning is voor de verkoper een spannende en aangrijpende gebeurtenis. Wij stellen het dan ook zeer op prijs om binnen enkele dagen van u een reactie te mogen ontvangen, zodat wij de verkoper over uw bevindingen en beleving kunnen informeren.

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, binnen 6 weken na het totstandkomen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen c.q. een waarborgsom te storten ter hoogte van 10% van de koopsom.

De brochure is samengesteld om u een indruk te geven van het object. De informatie die opgenomen is in deze brochure is afkomstig van de verkoper en/of derden. Hoewel wij bij het samenstellen van de brochure zorgvuldig te werk gaan, kunnen geen rechten worden ontleend aan onjuistheden etc. Deze informatie moet in combinatie met een bezichtiging van de woning worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden.

De meting is gebaseerd op NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

  • 117 m2
  • 2

Kenmerken Ds Theodor Fliednerstraat 225

Overdracht

Koopprijs€ 339.000,- k.k.
Aanvaardingin overleg

Oppervlaktes en inhoud

Gebruiksoppervlakte woonfunctie117 m2
Inhoud388 m3

Bouw

Soortportiekflat
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar2008
Dak typeplat dak
Isolatievormenvolledig geïsoleerd

Indeling

Aantal verdiepingen1
Aantal kamers3
Aantal slaapkamers2

Om de zonnegrens te bekijken dient U eerst de cookies te accepteren.

Maandlasten

U dient eerst de cookies te accepteren alvorens u de maandlasten kan berekenen

Ligging

Vergelijkbaar woningaanbod